Geleceksin biliyorum bebeğim

ben kullanmadım ama çift çizgi çıkınca hamile kalmak için en şanslı olduğun günler demek koyu çıktıysa çatlama olmuştur heralde demekki bugün şans daha yüksek

bende yatıyorum ceylin gelirsen dua listeni takip et canım 3 tane şuan boş dua var daha çıkarasa ben snaa bildiririm midem acayip yanıyo biraz uzanayım

sağolasın canım
bende okudum, rabbim cümlemizin dualarını hayırlısıyla nasip etsin inşallah
3 boşuda çevremden tamamlarım ben
rabbim okuyanlardan,okuyacak olanlardan hepinizden razı olsun
rabbim sanada hayırlı doğumlar sağlıklı, sıhhatli,salih evlat(lar) nasip etsin

bu arada kızlar sizlerede söylemiştim kızkardeşimin 2 çocuğu vardı yeniden hamileydi bebeğin kalbi durmuş malesef ve bugün bir operasyonla aldılar
rabbim herkese haklarında hayırlısını nasip etsin....

günaydııııın yine en erken ben geldiiim...hafta içi uyusam diye ağlıyorum haftasonu olunca da en geç sekizde zırtlayıp kalkıyorum

geçmiş olsun canım vardır bunda da bir hayır zaten pek de istemiyordu üzücü tabi ama yine de ...

canım bende kulandım kopkoyu çıktı dediğin gün yumurtlamışsın. diger günler yumurtlamanın yakın oldugunu gösteriyo çift çizgi çıkıyo ama tam rengi olmuyo. kopkoyu çıkınca ikiside yumurtlamış oluyosun. rabbim yakın zamanda bebiş nasip etsin.

çok üzüldüm canım rabbim sabır versinn
günaydııııın yine en erken ben geldiiim...hafta içi uyusam diye ağlıyorum haftasonu olunca da en geç sekizde zırtlayıp kalkıyorum

canım çalışırken öyle olur yaaaaa

kızlar selam...
ben ilknur arkadaşımızın ceylin herhalde meryem suresini okudum. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....

Allah kabul etsin canım 3 tabeyide okundu yazıyorum ozaman
çok geçmiş olsun rabbim hakkında hayırllısını versin canım
ay benim adamsda böle ya sabahın 6 sında kalktı habire tepeme geliyo benle oynamak istiyo bende zaten sabaha karşı anca uyudum kombiyi yakıyo zehirgibi sıcka ev bide üstüne ben daralıyom zatn mide yanmasıda cabası benim adam bide sabahın köründe tepemde ((((((((yyatın uyuyun kardeşim yaaaaaaaa
kızlar selam...
ben ilknur arkadaşımızın ceylin herhalde meryem suresini okudum. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....

Allah kabul etsin canım

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86----------------------------OKUNDU
11-)nurcan--------------------------------OKUNDU
12-)derin----------------------------------OKUNDU
13-)ceylin
14-)yeter
15-)herzaman_seninle
16-)beren660
17-)mayflowers
1gamze2779

kızlar İLKNUR arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim tez zamanda gebe kalmayı nasip etsin sağlıklıca inşallah

nil1971
umudumsun-----------okudu
yeter-------------------okudu
nazemir----------------okudu
nurcan------------------okudu
neslyy-----------------okudu
mayflowers-----------okudu
son_ece---------------okudu
ayşe-------------------okudu
tweety25--------------okudu
herzaman_seninle-------okudu
pinar1202---------------okudu
ceylin--------------------okudu
hilbay-------------------okudu

beren660
pearlflover
derin
pembe_86
gamze2779

2 adet boş------okundu

ben yasemin, duygu, havva gül, mayflowers için meryem okudum başka okuncak kaldı mı?

selamlar.....nasılsınız ben adet oldum ama üzgün değilim bir gün bizde ayağını kıracaz hatta kafa göz

canım bide gamze diye bir arkadaş kattım akşam sormadan ama
Allah kabul etsin bu arada
sağol canım bir ara onu da okurum haber veririm bu aradailknur ve yasemininkileri o arkadaşım okudu yine Allah ondan da razı olsun..
selamlar.....nasılsınız ben adet oldum ama üzgün değilim bir gün bizde ayağını kıracaz hatta kafa göz

bugün değil ama birgün mutlaka :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…