kızlar ıyı geceler:))biraz alakasız olabılır ama bu saat sızden baskasına soramam
ovülasyon testi kullanan varmı yada bilgisi olan
ben bu ay kullandım gecen cmt ve pz çift cizgiyi gördüm ve garanti olsun diye hala hergun yapıyorum.pzt salı carsamba ve persembe ıkıncı çizgi hep sılıktı fakat bugun kopkoyu cıktı şimdi by ne yaaaaa dedim haliyle.kaç kere yumurtlanır yaw?????????yada hamilelik belirtisi olabilirmi ne olur bilgisi olan varsa paylaşsın(
bende yatıyorum ceylin gelirsen dua listeni takip et canım 3 tane şuan boş dua var daha çıkarasa ben snaa bildiririm midem acayip yanıyo biraz uzanayım
bu arada kızlar sizlerede söylemiştim kızkardeşimin 2 çocuğu vardı yeniden hamileydi bebeğin kalbi durmuş malesef ve bugün bir operasyonla aldılar
rabbim herkese haklarında hayırlısını nasip etsin....
kızlar ıyı geceler:))biraz alakasız olabılır ama bu saat sızden baskasına soramam
ovülasyon testi kullanan varmı yada bilgisi olan
ben bu ay kullandım gecen cmt ve pz çift cizgiyi gördüm ve garanti olsun diye hala hergun yapıyorum.pzt salı carsamba ve persembe ıkıncı çizgi hep sılıktı fakat bugun kopkoyu cıktı şimdi by ne yaaaaa dedim haliyle.kaç kere yumurtlanır yaw?????????yada hamilelik belirtisi olabilirmi ne olur bilgisi olan varsa paylaşsın(
çok üzüldüm canım rabbim sabır versinnbu arada kızlar sizlerede söylemiştim kızkardeşimin 2 çocuğu vardı yeniden hamileydi bebeğin kalbi durmuş malesef ve bugün bir operasyonla aldılar
günaydııııın yine en erken ben geldiiim...hafta içi uyusam diye ağlıyorum haftasonu olunca da en geç sekizde zırtlayıp kalkıyorum
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86----------------------------OKUNDU
11-)nurcan--------------------------------OKUNDU
12-)derin----------------------------------OKUNDU
13-)ceylin
14-)yeter
15-)herzaman_seninle
16-)beren660
17-)mayflowers
1gamze2779
kızlar İLKNUR arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim tez zamanda gebe kalmayı nasip etsin sağlıklıca inşallah
nil1971
umudumsun-----------okudu
yeter-------------------okudu
nazemir----------------okudu
nurcan------------------okudu
neslyy-----------------okudu
mayflowers-----------okudu
son_ece---------------okudu
ayşe-------------------okudu
tweety25--------------okudu
herzaman_seninle-------okudu
beren660
pearlflover
ceylin
hilbay
derin
pembe_86
gamze2779
pinar1202---boş
2 adet boş
Allah kabul etsin canım 3 tabeyide okundu yazıyorum ozamansağolasın canım
bende okudum, rabbim cümlemizin dualarını hayırlısıyla nasip etsin inşallah
3 boşuda çevremden tamamlarım ben
rabbim okuyanlardan,okuyacak olanlardan hepinizden razı olsun
rabbim sanada hayırlı doğumlar sağlıklı, sıhhatli,salih evlat(lar) nasip etsin
çok geçmiş olsun rabbim hakkında hayırllısını versin canımbu arada kızlar sizlerede söylemiştim kızkardeşimin 2 çocuğu vardı yeniden hamileydi bebeğin kalbi durmuş malesef ve bugün bir operasyonla aldılar
ay benim adamsda böle ya sabahın 6 sında kalktı habire tepeme geliyo benle oynamak istiyo bende zaten sabaha karşı anca uyudum kombiyi yakıyo zehirgibi sıcka ev bide üstüne ben daralıyom zatn mide yanmasıda cabası benim adam bide sabahın köründe tepemdegünaydııııın yine en erken ben geldiiim...hafta içi uyusam diye ağlıyorum haftasonu olunca da en geç sekizde zırtlayıp kalkıyorum
kızlar selam...
ben ilknur arkadaşımızın ceylin herhalde meryem suresini okudum. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....
ben yasemin, duygu, havva gül, mayflowers için meryem okudum başka okuncak kaldı mı?
selamlar.....nasılsınız ben adet oldum ama üzgün değilim bir gün bizdeayağını kıracaz hatta kafa göz
hayırlısı olsun canım tebikide ennde sonunda olacak pes etmiyoruz epimizz duacınız burda rabbim elbet zamanı gelince yollıcak bebişlerimizi
sağol canım bir ara onu da okurum haber veririm bu aradailknur ve yasemininkileri o arkadaşım okudu yine Allah ondan da razı olsun..canım bide gamze diye bir arkadaş kattım akşam sormadan ama
Allah kabul etsin bu arada
selamlar.....nasılsınız ben adet oldum ama üzgün değilim bir gün bizdeayağını kıracaz hatta kafa göz
sağol canım bir ara onu da okurum haber veririm bu aradailknur ve yasemininkileri o arkadaşım okudu yine Allah ondan da razı olsun..
bugün değil ama birgün mutlaka :))
valla Allah razı olsun arkadaşından hayatım rabbim ne muradı varsa versin
hayırlı bir kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?