sağolun canlarım eşiminki çok mühüm bir şey değil safrakesesi ameliyatı olacak zaten kapalı ameliyat bir sorun olmaz diye umuyorum.. 1 veya 2 gece kalıcaz hastanede çıkınca haftasonuna kadar evdeyim bol bol kaynatırız artık..
Ben şimdi çıkıyoruuum Pearl gelecek çıkışa biz gezceeez çatlayın da patlayııın..
nurcan kız neredesin yükledim fotoları bi bak..
güzel günlerde giymek nasip olsun
bende hep duacıyım minişlerimize canımaynen cnm yaa hep dua ediyorum sağ salim sağlıkla zamanında doğuralım diye
inş Allahım sesimizi duyar..
fıstık ben şidiye kadar arkadaşların olsun tanıdıkların olsun bebek ziyaretine gittiğimde hastanedeki odalarda hep tek kişilik odalardı...sen yine sor soruştur...
canım dünde sormuştum ama arada kaynadı demek önemli değil eşinin ameliyatı aman rabbim beter şeylerden korusun canım çok geçmiş olsunSelam kuzular naber?? Ay sonu olduğu için işim çoook hem de ptesi eşimin ameliyatı için izne ayrılıyorum o yüzden işlerimi bitirmeye çalışıyorum giremedim topiğe..
berencim yeni bir yola girmişsin hayılısı olsun umarım senin sıpacık bizimkiler kadar çok uğraştırmaz seni..
nurcancım ben ilknur ve yasemin için okudum, kısmetse kalan 3 taneyi de haftasonu okurum biter..
her zaman seninlecşiğim sağolasın ben de çok mutluyum açıkçası tam da ümidimi yitirmişken çok iyi geldi bu haber şimdi adetimi bekliyorum zaten eşim de ancak iyileşmiş olur bu arada..
ben asuyada sanada küsüm hani beni görmeye gelicektiniz hep siz buluşuyonuzBen şimdi çıkıyoruuum Pearl gelecek çıkışa biz gezceeez çatlayın da patlayııın..
nurcan kız neredesin yükledim fotoları bi bak..
aşkolsun kız gelecem tabi ziyaretine...bende hep duacıyım minişlerimize canım
ay inşallah tek kişiliktşr ne güzel eşimde rahat rahat görür minişimi :)))))))))))) senide beklerim kız bari o bahane ile tanışırız :)))))))))))
canım dünde sormuştum ama arada kaynadı demek önemli değil eşinin ameliyatı aman rabbim beter şeylerden korusun canım çok geçmiş olsun
duada yeter herzamanseninle ve myflowers kaldı ozaman senin canım ama okuyunca bana bildir
ben asuyada sanada küsüm hani beni görmeye gelicektiniz hep siz buluşuyonuz
nerde kız pozitif bölümündemi
aşkolsun kız gelecem tabi ziyaretine...
he he beklerim canım nasılsa hastanenin yabancısı değilsin :))))))))))) benden sonrada sen minişini doğurursun bizde kızımla kardeşini görmeye geliriz :))))))))) ayyyyyyyyy ne tatlı olurlar yaaaaaaaaa
ayyy cnm yaa inş inş sağlıkla sıhhatle bi doğursakta ne güzel olur
hergün ayrı bi tedirginlikler kaplıyo içimi..
inş o gnleride görürüz Allahın izni ile..
inş cnm sırayla onlarda gelecek peşimizden Allahın izni ileinşallah canım inşallah görücez bizden sonrada burrdaki kızlar doğurcak inşallah :)))))))))
herkezzin bebişi olsun :))))))))
ben çıkim eşim yemeğini yedi sofrayı toplim görüşürüz canım sonra :)))))))))
canım çkkk geçmiş olsun umarım ciddi bişey değildir. o falcıyı bende istiyorummmmmkızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzz
bu gün gelemedim yeğenim düştüüüü onu has götürdük fala derken akşam oldu
ayşeeeeeeeee şu senin falcıya bir falada bana baktır kızzzzzzzzzzzzzz
pınardan ses yok kızlar acaba benmi rastgelmiyorum 2 gündüryok sanırım
Selam kuzular naber?? Ay sonu olduğu için işim çoook hem de ptesi eşimin ameliyatı için izne ayrılıyorum o yüzden işlerimi bitirmeye çalışıyorum giremedim topiğe..
berencim yeni bir yola girmişsin hayılısı olsun umarım senin sıpacık bizimkiler kadar çok uğraştırmaz seni..
nurcancım ben ilknur ve yasemin için okudum, kısmetse kalan 3 taneyi de haftasonu okurum biter..
her zaman seninlecşiğim sağolasın ben de çok mutluyum açıkçası tam da ümidimi yitirmişken çok iyi geldi bu haber şimdi adetimi bekliyorum zaten eşim de ancak iyileşmiş olur bu arada..
kızlarrr ben geldim ama kimse yok topikte
böylesine güzel hbrlerin verildiği topikte neden kimse yok bakim
kızlar ben akşam 12ydi geldim ama fena yorgunduk bebişle hemen aldıklarımızı yerleştirdim pijamalar jumbullop yatağa...deliksiz bi uyku çekmişim zinde kalktım..
dn gecede uyuyamadım 2buçuğa kadar 6buçukta uyandım 7yi evden çıktık
neyse tekirdağdaki işimi hallettik koçişle gezdik alışveriş yaptık çekirdek aile bireylerimizin hepsine
oradan ananeye geçtik dönüşte akşam yemeğimizi yedik ananeden bi iki parça ciciş kaptık düştük istanbul yollarına 11di hastanedeydik ve ben morel bozukluğu yaşadım ben dr umu nöbetçi bilrken meğerse değilmiş kocişte gel buna görünelim bişi olmaz dedi
neyse bu dr a muayene olduk bebeğin aşağıda olduğunu ben söyledim bişi olurmu dedim yok dedi
pek iyi bişeye benzemiyodu zaten nöbetçi dr beğenmedim
bebişte zaten kafa aşağıda olduğuna kafa arkası bize dönüktü bi poz bile vermedi zillli ısıracam onu doğunca o kadar ciciler aldık bi poz vemiyo hanfendi
sizin selamınızı söyledim elini kafasına koydua.slm dedi size...
bu arada nucancım 600 nere 528 olmuş zilli bi haftada 50 gr almış uyumlu dedi dr ama pek onada inanmadım netten bakıcam bakalım uyumlumu birazdan.amaa bomba ben 1 haftada hiç kilo almamışım günde o kadar yememe rağmen 77 kg..
bizden hbrler böyle...
bu arada gözleimzi bozuldu kızımla anacım 20 sayfa yazılırmı
bi gün girmemenin cezasi ağır patladı..
az dinleneyim diğer topikleri gezecem
öpüldünz anacım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?