geldim şeker :))))))))))))))
üff yaaa yine uyudum uyudum şiştim kafam lahana gibi oldu..
sen napıon?
biz eşimle markee diye bi çıktık bebişe küçük puset beşik siparişi verdik ordan eim dedi sen foruma gitmek istemiştin geçen gün gidemedin seni götürim dedi gittik bebek arabalarına baktık model beğendim bitane ama almadık tabi eşim ben doğum yapınca gidip alaca emzirme südyeni aldım yemek yediiim :)))))))))) biliyon hep diyorum ben tambir hamburger hastasıyım dayanamadım göürdüm yine sonrada eve geldik heryerim ağrıyo gezmekten :))))))
ohh sefan olsun iyi etmişsin.. tıkıldım ben güzelim kafada eve ama yarın acısını çıkarırım :))) beni anca deniz havası paklar..
biz eşimle markee diye bi çıktık bebişe küçük puset beşik siparişi verdik ordan eim dedi sen foruma gitmek istemiştin geçen gün gidemedin seni götürim dedi gittik bebek arabalarına baktık model beğendim bitane ama almadık tabi eşim ben doğum yapınca gidip alaca emzirme südyeni aldım yemek yediiim :)))))))))) biliyon hep diyorum ben tambir hamburger hastasıyım dayanamadım göürdüm yine sonrada eve geldik heryerim ağrıyo gezmekten :))))))
ohh sefan olsun iyi etmişsin.. tıkıldım ben güzelim kafada eve ama yarın acısını çıkarırım :))) beni anca deniz havası paklar..
mis gibi ohhhhhhhhhh ne güzel yapmışsın canımmmmmmm
valla iyi geldi canım eşim sağolsun benim hiç aklımda yoktu perşembe komşumla gidecektik gidememiştik üzülmüştüm ama kocişim kıyamadı :)))))))))
sen neler yaptın
kızlar kuzenimin kızı has olmuşbronşit olmuştu dün yeğenimi acile götürdük demiştim yaaaa orada karşılaştık polikiniğe gelmiştim dedi yatış yaptı dr dedi:26: ( bizim buradaki devlet has bizim eve yakın 10 dk yol yürüyerek )bu gün eşimle yürüyüşe çıkınca uğradık biraz:26: bebişe aman allahım damar yolu açmak için delik deiş etmişler ayaklarının üzeri elleririniz üzeri hep iğne yeri mos mor olmuşşşşş canım yaaa daha 3 aylıkk çok üzüldüm
bu gün bana geldiler genekarma karışık duyguların patlamasını yaşıyorum her şeye zırlıyorum yineee
evdeydim eşimi yürüşe çıkartım biraz aslında anneler gübü hediyesi bakmam gerekiyor ama eşim pokadar dayanamaz diye bakamdım
canım yapma neden gene bunalıma girdin sen gülüm benim
:
ay oğlum geldi aklıma gene yavrumunda ağızı burnu makinalarla doluydu her yarinde bişilertakılıydı rabbim o bebeciğe acısın çooooooooook çok geçmiş olsun rabbim şifasını hemencecik versin çok kötü oluyom böle şelere hiç içim kaldırmıyo inşallah iyi haberlerini verirsin bizlerecanım
kızlar bu gün anneler günü hadiyesine göz attım şöyle dükanların önünden geçerken çantalar vardı onalrı beğendim (annemler köyde yaşadıkları için küçük el çantalatı içine evrakalrını sağlık karnelerini falan koymak içinçok yönlü tatlı şeyler )ama alamdım eşimle çıktık diye:26::26:
benim 2 tane çanta(hadiye ) beğenmem lazım çünki annem iki tanebabamın ilk eşi (hani geçen gün büyük annem demiştim ya ) babam yılar önce 55 60 yıl kadar önce büüyük annemle evlenmiş sonra askere gitmiş büyük annemde hamile babam askerdeyken annem doğum yapmış ama evde büyükler dogurtularken bebek ölmüşş sonrasındada büyük annemin çocuğu olmamış yılarcaaa 7 yıl beklemişler( o yılrda babm annemi ank götürüp rahim filmi ve laparskopi yaptımış ama olmamış) olmayıncada büyük annem bizim annemiz (bizi dünyaya getiren kadınla ) evelenmesini istemiş bababmın ve bzim annemizle evelemiş ama kendiside babamla kalmışşş işte o iki hediyeden birisi büyük anneme çok seviyorum onu en az kendi anne kadar o kadar iyi anlıyorki benim anne olma isteğimi kendi anneden hada iyi daha çok iyiki haayatımızda annem
bir bilsem canımmmmson zamanlarda yaşadıklarım ağır geldi sanırımmm:26::26::26::26:
birde anneler günü yakaşıyor yaaaaaaaaaaa
çok üzüldüm bende canımmmm yaaaaa
rabbim şifasını versin bütün hastalrın inşş
canım eğer dediğin kadar bağlıysdsan tabiki ikisinede al ayrım yapma canım :))))))) benim kardeşlerim alacaklar ben ailemin yanına gidemiyorum artık karşıya bizimkilerde giysi alalım baştan aşşağı diyorlar e 6 kardeş olunca zaten bayağı bişi alınıyo he he :))))))) onlar alcak ben para yollıcam :)
forumdanmı aldın cnm nereden hangi mağaza
inş güzel günlerde kullanırsınız cnm benim...
hihi benimde bugün cnm hamburger çekti bende yedim..
canım aslında daha fazlasını hak ediyorrrrrr
çok değerli bir kadın çok saygı duyuyorum kendi eşinden olsa bile başka bir kadının (bizim annemizin)çocuklarına annelik yapmak onları büyütmek eşini başka bir kadınlaaa paylaşmak ne kadar zor o yüzden çok çok saygı duyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?