slm güzeller güzelleriii
nasılsınız bugünn
üzerinizdeki olumsuzlukları atın fıstıklar ne olur herşey yoluna girecek emin olun...
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86----------------------------OKUNDU
11-)nurcan--------------------------------OKUNDU
12-)derin----------------------------------OKUNDU
13-)ceylin
14-)yeter
15-)herzaman_seninle
16-)beren660
17-)mayflowers
1gamze2779
kızlar İLKNUR arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim tez zamanda gebe kalmayı nasip etsin sağlıklıca inşallah
nil1971
umudumsun-----------okudu
yeter-------------------okudu
nazemir----------------okudu
nurcan------------------okudu
neslyy-----------------okudu
mayflowers-----------okudu
son_ece---------------okudu
ayşe-------------------okudu
tweety25--------------okudu
herzaman_seninle-------okudu
ceylin--------------------okudu
hilbay-------------------okudu
pearlflover--------------okudu
beren660---------------okudu
derin
pembe_86
gamze2779
pinar1202
3 adet boş------okundu
ceylinim aslında üzülmenin burukluk yaşamanın durumu değiştirmeye düzeltmeye bir faydası yokkhatta pskolojik olarak zararıda var :26::26:ama ben biraz böyleyim bazan hiçbir nedeni yokken çok duygusal olurum ağlarım bir şarkı bir söz bir resim ağlatır beni ve ben böyle olduğum durumlarda bu ağlamalrın arkası gelmez zırlarımda zırlarım (dün bir arkadaşımın tarnsferi vardı telde konuştum okadar çok ağladım ki )bende böyle boşalıyorum eğerki bu dönemlerde ağlamassam ve yazmasan bu süreci atlatmam dahda zor oluyorrr :26: ayrıca bu sıkıntıların tek nedeni bebek değil biliyorsunuz eşimin rahatsızğından dolayı bazı sıkınıtlar yaşıyoruz (gece uykusuzluk vs vs )işte bunlarda duygusal olmaya itiyor beniii
ama seviyorum sizleriiykii varsınız iyiki beni dinliyorsunuz hakınızı helal edin
selam ben iyiyim sen nasılsın güzel anne...olumsuzluk benim kitabımda yok
bende okudum Allah kabul etsin dua larımız kabul olanlardan olsun
bende iyiyim cnm bu sabah yorgun kalktık bebişle neden anlamadım baş ağrısı çekiyorum ağrı kesicide içmek istmiyorum öyle duruyom işte..
daha dur sen ne şekillerde kalkacan ilaca sarılmak yok gelir sopalarım bak
ah keşke hepimiz bi yerde olsak nasıl destrk olurduk birbirimize((((
evet ne kadar iyi olurdu:26::26: ama geçek dostluklara mesafe ne yapabilirki bizler bir telefonla bir mesajlada başarıyoruz bunu çok şükürrrrrrrrrrr
ayyy sğl be ne güzel morel veriyon heee
bikere bundan sonraki gün lerde güzel kalkacam ben tamammı
olumlu düşüneyimki olumlu olsun
öle tabiki hayatım bize mesafe boş :)))))))))))
seni öptüğümü sanma gelinimi öpüyorummmmmmmm
he he :))))))) canım benim yok hiç üstüme almıyorum :))))))))))))) zaten doğsun yollayacam sana al büyt gelinini he h e:))))
bu arada ayşem kendini sokaklara attı heralde bugün hiç görmedim
he he :))))))) canım benim yok hiç üstüme almıyorum :))))))))))))) zaten doğsun yollayacam sana al büyt gelinini he h e:))))
bu arada ayşem kendini sokaklara attı heralde bugün hiç görmedim
ha ha valla ayşe bu garibim der napsın hep işte yazık kız cağız ben karışırım hem onun gezmesine geçen günde aradım rahatsız ettim asuyla buluştular bende kıskandımbırak kız zaten ne güzel güzel hbrler aldı bi rahat rahat dolaşsın gezsin...
bide şimdi hemen oradan çıkıyomuş bendenmi bahsettiniz ben işteyim diye
olurmu olur
başımla birlikte gelinimmmmmmmmmmmmm
senide arada görmeye beklerizzzzzzzzzzzzzzzz
ha ha valla ayşe bu garibim der napsın hep işte yazık kız cağız ben karışırım hem onun gezmesine geçen günde aradım rahatsız ettim asuyla buluştular bende kıskandımama söz verdler gelecekler benim yanımada he he gene kandırdılar yani benim cadılar
iii karış o zaman ne diyeyim
aaaaaaaaaaa yok ben gelemem eşim dün karar verdi 2. bebişide ypacakmış ( benim cavabım hamile kalan im diğer hatunmu oldu tabi sanki rast gle hamile kalabiliyomuşuz gibi saçmalıyo) ne miş 1 bebek olmazmış kardeş şartmış bitanedaha olsa nolrumuş artık biz kızı sana veririz yeniden başlarız tüp bebeiş ççalışmalarına he he :)))))) adam nezaman foruma gitse ordaki bebek ürünlerini görse böle oluyo görende hergün çocuğu oluyo sana :))))))))))
ha ha valla ayşe bu garibim der napsın hep işte yazık kız cağız ben karışırım hem onun gezmesine geçen günde aradım rahatsız ettim asuyla buluştular bende kıskandımama söz verdler gelecekler benim yanımada he he gene kandırdılar yani benim cadılar
aaaaaaaaaaa yok ben gelemem eşim dün karar verdi 2. bebişide ypacakmış ( benim cavabım hamile kalan im diğer hatunmu oldu tabi sanki rast gle hamile kalabiliyomuşuz gibi saçmalıyo) ne miş 1 bebek olmazmış kardeş şartmış bitanedaha olsa nolrumuş artık biz kızı sana veririz yeniden başlarız tüp bebeiş ççalışmalarına he he :)))))) adam nezaman foruma gitse ordaki bebek ürünlerini görse böle oluyo görende hergün çocuğu oluyo sana :))))))))))
kız bencede bitane daha düşünürsünüz belki ilerde nasılsa sorununuz ciddi değil
ben hamile kaldığımı öğrendikten 1 ay sonra kociş planlara bile başladı bu inş doğsunda 1 2 yaşına gelsin o zaman bi tüp daha yaparız kardeş kardeş büyürler diyodu
ben isterim olsun tabide
Allahım bana 2.den önce tüm isteyenlerede nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?