Geleceksin biliyorum bebeğim

inş cnm alırda güzel güzel kullanırsınız...jokerde indirim yarın bitiyo iyi yapmışsın...
sanada afiyet olsun şekerim....

canım ya çok iyi etmişsin. bencede o kadar seviyosan al tabe . ama bizim hiç bişiden haberimiz yok aay kuzum hastaneyi düşüncem derken anneler gününe yer kalmadı. bu ara kafam bimilyon mutfaga gidiyorum aayy ben ne alcaktım diye düşünüyorum akıllara zarar yana herşeye ragmen çook mutluyum hayatı seviyorumm mücadeleyse mücadele mutluluksa mutluluk

Son düzenleme:
inş cnm alırda güzel güzel kullanırsınız...jokerde indirim yarın bitiyo iyi yapmışsın...
sanada afiyet olsun şekerim....

inşallah canım
evet ordaki kızda dedi arabayıda alın kampanya var diye ama anca doğum paramızı ayarladık o yüzdenalamazdık amabana geçengün nasılsa almıcazdiyen kovccam benden hevesli çıktı alalım desem hemen alacaktı şaştım kaldım :)))))))

bir bilsem canımmmm son zamanlarda yaşadıklarım ağır geldi sanırımmm:26::26::26::26:
birde anneler günü yakaşıyor yaaaaaaaaaaa

canım kıyamam sana üzülme herşeye ragmen mutlu olmalıyız.allaha şükür ac degil acıkta degiliz deme neşeli şeyler yap zevk alacagın işte kendini mutlu etmeye çalış aklına güzel şeyler getir.

canım haklısınn bu da bizim kaderimiz ama bende çok üüzlüyorumm hemde çok ama yapılack bir şeyde yok malesef biliyorum üzülmek sonucu değiştirmez biliyorum:26: ama elimde değil bayramlar doğum günleri evlik yıl dönümüz ve anneler babalar günü benim içi hep buruk geçer hep üzgün olurummm hatta görürsünüz o güne ne kadar zırlarım

ah canım benim yapma böle gülüm ya (((((((((((((((( Allahım birdaha hiç evlatsız anneler günü geçirtmesin ((((((((( san bitanem benim

nurcan canım hazır sende burdayken söleyeyim dedim. ben ilknurun duasını anneme okuttum ama havva nın duasını ablama okutcektim oda hastaymış şimdi kimseyede diyemedim yarın ankara ya gidiyoruz hava arkadaşımızın duasını okuyamıyacagım hakkını helal etsin kardeşim.

canım yaa oluyor bazan bana hep diyorum ya duygularım aklımın önüne geçiyor diyeee yine öyle oldu geçer inşş

tamam canım hallederiz bi şekilde

selam kızlar
geçmiş olsun msjlarınız için teşekkürler açıkçası kardeşimin gönlündekini rabbim geri çevirmedi ona kızmıyorum belki onun penceresinden o haklıdır rabbim hayyırlısını böyle nasip etmiş

nurcanım ben hatta biraz önce geri kalan 5 arkadaşında meryem surelerini okudum havvagül,yasemin,duygu,myflowers ve gamze için hepsi bitti rabbim haklarında hayırlısını versin inşallah hayırlı olanı gönüllerinde olandır

yetercim anneler günüyle alakalı bende ilk defa bu yıl içim sızlamaya başladı
artık ben iyice şuna inandım özellikle son yaşadığım olay üzerine mevlam isterse ve nasibindeyse bir şekilde korunurken bile veriyor ama biz maddi,manevi yıpranıyoruz olmuyor demekki rabbimin bir bildiği var bir zamanı var bizlere düşen sadece elimizden geleni yapıp (imkanlar dahilinde tabiki)tevekkül içinde beklemek inşallah her birimiz burada birgün gelecek o müjdeyi vereceğiz

Allah kabul etsin canım sağol

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86----------------------------OKUNDU
11-)nurcan--------------------------------OKUNDU
12-)derin----------------------------------OKUNDU
13-)ceylin
14-)yeter
15-)herzaman_seninle
16-)beren660
17-)mayflowers
1gamze2779

kızlar İLKNUR arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim tez zamanda gebe kalmayı nasip etsin sağlıklıca inşallah

nil1971
umudumsun-----------okudu
yeter-------------------okudu
nazemir----------------okudu
nurcan------------------okudu
neslyy-----------------okudu
mayflowers-----------okudu
son_ece---------------okudu
ayşe-------------------okudu
tweety25--------------okudu
herzaman_seninle-------okudu
ceylin--------------------okudu
hilbay-------------------okudu
pearlflover--------------okudu
beren660---------------okudu

derin
pembe_86
gamze2779
pinar1202

3 adet boş------okundu

ceylinim aslında üzülmenin burukluk yaşamanın durumu değiştirmeye düzeltmeye bir faydası yokk hatta pskolojik olarak zararıda var :26::26:ama ben biraz böyleyim bazan hiçbir nedeni yokken çok duygusal olurum ağlarım bir şarkı bir söz bir resim ağlatır beni ve ben böyle olduğum durumlarda bu ağlamalrın arkası gelmez zırlarımda zırlarım (dün bir arkadaşımın tarnsferi vardı telde konuştum okadar çok ağladım ki )bende böyle boşalıyorum eğerki bu dönemlerde ağlamassam ve yazmasan bu süreci atlatmam dahda zor oluyorrr :26: ayrıca bu sıkıntıların tek nedeni bebek değil biliyorsunuz eşimin rahatsızğından dolayı bazı sıkınıtlar yaşıyoruz (gece uykusuzluk vs vs )işte bunlarda duygusal olmaya itiyor beniii
ama seviyorum sizleri iykii varsınız iyiki beni dinliyorsunuz hakınızı helal edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…