CANIM BEŞİĞİ ALMADIM SİPARİŞ VERDİM HAZIRLNACAK
jokerde indirim vardı 14 tll ye emzirme südyeni vardı 2 tane aldım bende uygun diye
bide jokerde arabalara baktık kraftın 3 tekerlekli bi arabasını beğendik bizim arabamız olmadığı için tek araba olanlara baktık beğendiğimiz modeller genelde 550- 700 araası ama en çok beğendiğimiz model 600 tl idi
afiyet bal şeker olsun snada :))))))))))
kızlar bu gün anneler günü hadiyesine göz attım şöyle dükanların önünden geçerken çantalar vardı onalrı beğendim (annemler köyde yaşadıkları için küçük el çantalatı içine evrakalrını sağlık karnelerini falan koymak içinçok yönlü tatlı şeyler )ama alamdım eşimle çıktık diye:26::26:
benim 2 tane çanta(hadiye ) beğenmem lazım çünki annem iki tanebabamın ilk eşi (hani geçen gün büyük annem demiştim ya ) babam yılar önce 55 60 yıl kadar önce büüyük annemle evlenmiş sonra askere gitmiş büyük annemde hamile babam askerdeyken annem doğum yapmış ama evde büyükler dogurtularken bebek ölmüşş sonrasındada büyük annemin çocuğu olmamış yılarcaaa 7 yıl beklemişler( o yılrda babm annemi ank götürüp rahim filmi ve laparskopi yaptımış ama olmamış) olmayıncada büyük annem bizim annemiz (bizi dünyaya getiren kadınla ) evelenmesini istemiş bababmın ve bzim annemizle evelemiş ama kendiside babamla kalmışşş işte o iki hediyeden birisi büyük anneme çok seviyorum onu en az kendi anne kadar o kadar iyi anlıyorki benim anne olma isteğimi kendi anneden hada iyi daha çok iyiki haayatımızda annem
inş cnm alırda güzel güzel kullanırsınız...jokerde indirim yarın bitiyo iyi yapmışsın...
sanada afiyet olsun şekerim....
bir bilsem canımmmmson zamanlarda yaşadıklarım ağır geldi sanırımmm:26::26::26::26:
birde anneler günü yakaşıyor yaaaaaaaaaaa
ah canım napalım bizimde kaderimiz bu ben 3 senedir her anneler gününde her bayramda ve her ağustosun 4 ü ile 6 sı arası ölüp ölüp diriliyorum olum yaşasa şimdi konuşuyodu bile gelip beni öpüp anneler günümü kutlayacaktı ama olmadımmı olmuyo ben ona gidiyorum 2 senedir anneler gününde bu sene gidemicem ama kalbim hep onunla ömür boyu napalım rabbim daha fazla bekletmesin hiçbirimizi
amin rabbim acil şifa versin
canım haklısınn bu da bizim kaderimiz ama bende çok üüzlüyorumm hemde çok ama yapılack bir şeyde yok malesefbiliyorum üzülmek sonucu değiştirmez biliyorum:26: ama elimde değil bayramlar doğum günleri evlik yıl dönümüz ve anneler babalar günü benim içi hep buruk geçer hep üzgün olurummm hatta görürsünüz o güne ne kadar zırlarım
canım ya çok iyi etmişsin. bencede o kadar seviyosan al tabe . ama bizim hiç bişiden habmiz yok aay kuzum hastaneyi düşüncem derken anneler gününe yer kalmadı. bu ara kafam bimilyon mutfaga gidiyorum aayy ben ne alcaktım diye düşünüyorum akıllara zarar yana herşeye ragmen çook mutluyum hayatı seviyorumm mücadeleyse mücadele mutluluksa mutluluk
canım kıyamam sana üzülme herşeye ragmen mutlu olmalıyız.allaha şükür ac degil acıkta degiliz deme neşeli şeyler yap zevk alacagın işte kendini mutlu etmeye çalış aklına güzel şeyler getir.
ah canım benim yapma böle gülüm ya(((((((((((((((( Allahım birdaha hiç evlatsız anneler günü geçirtmesin ((((((((( san bitanem benim
nurcan canım hazır sende burdayken söleyeyim dedim. ben ilknurun duasını anneme okuttum ama havva nın duasını ablama okutcektim oda hastaymışşimdi kimseyede diyemedim yarın ankara ya gidiyoruz hava arkadaşımızın duasını okuyamıyacagım hakkını helal etsin kardeşim.
ben çıkayım kızlar diğer topiğede bakıp öpyüm hepinizi byeeeeeeeeeee
selam kızlar
geçmiş olsun msjlarınız için teşekkürler açıkçası kardeşimin gönlündekini rabbim geri çevirmedi ona kızmıyorum belki onun penceresinden o haklıdır rabbim hayyırlısını böyle nasip etmiş
nurcanım ben hatta biraz önce geri kalan 5 arkadaşında meryem surelerini okudum havvagül,yasemin,duygu,myflowers ve gamze için hepsi bitti rabbim haklarında hayırlısını versin inşallah hayırlı olanı gönüllerinde olandır
yetercim anneler günüyle alakalı bende ilk defa bu yıl içim sızlamaya başladı
artık ben iyice şuna inandım özellikle son yaşadığım olay üzerine mevlam isterse ve nasibindeyse bir şekilde korunurken bile veriyor ama biz maddi,manevi yıpranıyoruz olmuyor demekki rabbimin bir bildiği var bir zamanı var bizlere düşen sadece elimizden geleni yapıp (imkanlar dahilinde tabiki)tevekkül içinde beklemek inşallah her birimiz burada birgün gelecek o müjdeyi vereceğiz
selam kızlar
geçmiş olsun msjlarınız için teşekkürler açıkçası kardeşimin gönlündekini rabbim geri çevirmedi ona kızmıyorum belki onun penceresinden o haklıdır rabbim hayyırlısını böyle nasip etmiş
nurcanım ben hatta biraz önce geri kalan 5 arkadaşında meryem surelerini okudum havvagül,yasemin,duygu,myflowers ve gamze için hepsi bitti rabbim haklarında hayırlısını versin inşallah hayırlı olanı gönüllerinde olandır
yetercim anneler günüyle alakalı bende ilk defa bu yıl içim sızlamaya başladı
artık ben iyice şuna inandım özellikle son yaşadığım olay üzerine mevlam isterse ve nasibindeyse bir şekilde korunurken bile veriyor ama biz maddi,manevi yıpranıyoruz olmuyor demekki rabbimin bir bildiği var bir zamanı var bizlere düşen sadece elimizden geleni yapıp (imkanlar dahilinde tabiki)tevekkül içinde beklemek inşallah her birimiz burada birgün gelecek o müjdeyi vereceğiz
günaydın kızlar iyi pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?