o benim gelinim tabi bana vereceksinyoksa başka niyetinmi varrrrrrrrrrr
kız enişte doğru diyor tek çocuk olmazsiz bunu bana verin hemmen ikinci için çalışmalara başlayın ben kıız alacağım yaaaaaaaa onun derdindeyimm
canım belkim kendiliğinden gelir bebiş
al senin olsun bu cadı :))))))))))) demin parktayım karşı binada bi komşum diyoki napıyon bebek yokmu hala doktora gidiyonmu dedim teyze sen iyimisin doğuracam bu ay :))))))))) he he koptum yaaaaaaaaaa
hihi sanki bizde sperm sayısı çok yüksekte ikinci diyom doğru diyon heekız sorunumuz ciddi olmazmı biz birazdaha doktora gitmesek hiç tüp yapamıcaktık eimin sipermler 3 milyonun altında idi :)))))))))))))))
doktor eşime senin zaten normal yolla asla olmaz dedi bizimkinin hemen tutmasını doktorumuz benim yumurtalar çok iyiyidi ona bağladı ve beniimm rahim çok uygundu tutunmaya daha transferden önc doktor bana senin ki tutacak dedi ondan hafta sonu bile çalıştım yoksa çalışmazdım dedi benim ilk oğlumdada doktor aynısıı demişti gebe kalına bilecek en müsait rahim bi bebeğin in iyi tutunabileceği şekilde demişti ki artık dondururlmuşumuzda yok eşimin sipermler kimbilir şimdi kaça düşmüştür dediğin gibi rabbim önce olmayanlara versin şak maka ben kızımı sağ sağlim alsam yeter rabbim bana vereceği ikinci yerine diğer arkadaşlarımdan birine versin en azından biri daha annneliği tadsın :))))))))
ayy inanmıyorum yaa benim göbek aldı başını gitti sen doğuracan hala göbüş yok nası yaa kafam karıştıal senin olsun bu cadı :))))))))))) demin parktayım karşı binada bi komşum diyoki napıyon bebek yokmu hala doktora gidiyonmu dedim teyze sen iyimisin doğuracam bu ay :))))))))) he he koptum yaaaaaaaaaa
ben geldiiiim naber hanımlar iyi pazarlar..
al senin olsun bu cadı :))))))))))) demin parktayım karşı binada bi komşum diyoki napıyon bebek yokmu hala doktora gidiyonmu dedim teyze sen iyimisin doğuracam bu ay :))))))))) he he koptum yaaaaaaaaaa
ben geldiiiim naber hanımlar iyi pazarlar..
ha ha valla ayşe bu garibim der napsın hep işte yazık kız cağız ben karışırım hem onun gezmesine geçen günde aradım rahatsız ettim asuyla buluştular bende kıskandımama söz verdler gelecekler benim yanımada he he gene kandırdılar yani benim cadılar
haberler sende güzelik
gezdim geldim ama aklım sokaklarda kaldıannem göbeğimi çarşıya gömmüş galiba.. şimdi hastane için çanta hazırlıycam yarın 11 gibi gidicez öğleden sonraymış ameliyat..
gezdim geldim ama aklım sokaklarda kaldıannem göbeğimi çarşıya gömmüş galiba.. şimdi hastane için çanta hazırlıycam yarın 11 gibi gidicez öğleden sonraymış ameliyat..
hadi hayırlısı cnm
inş sorunsuz bi ameliyat geçirir eşin,şimdiden geçmiş olsun.
canım işiniz rast gitisn inşşş
oooooooooooh nerdesin cadı sen geneben geldiiiim naber hanımlar iyi pazarlar..
valla okadarda az değil aslında göbeğim ama bazen şişiyo bazen iniyo millet nasıl anlamıyo ben anlamadımhihi sanki bizde sperm sayısı çok yüksekte ikinci diyom doğru diyon hee
ama olsun yinede istersek çalışmalara başlarız...
kız tabi bak onu bende dedim benim ikinci olmasada olur yeterki herkese nasip olsun...
ayy inanmıyorum yaa benim göbek aldı başını gitti sen doğuracan hala göbüş yok nası yaa kafam karıştı
hoşgeldin gezenti..
gelmeyinde gösterim size gününüzübiz kimseyi kandırmıyoruz bikere gelcez diyosak gelcez işte :)))
nurcancım son eklediğin arkadaşın suresini de okudum, hepsi bitmiş oldu Allah kabul etsin..
neredeydin kız sen niye gelmedin hiç....selam kizlar....ne yazmissiniz..tek tekokucam simdi gecmisi:)))
bu arada nurcanim ben beren ve mtflowers dualarinida okudum...baska okunacak arkadas yoks anirim...gecmise simdi bakacam; listeye yeni eklenen biri varsa hemen okurum su anda..
nasilsiniz kizlar? aysecan gittinmi doktora?
ceylin hastaydi nasil oldu acaba?
ysa sanki cok uzun zaman sizinle gorusmemisim gibi geliyor yaa..ozledim herkesi cok cok.....
ya aysenin esi ne ameliyati olcakki?
selam kizlar....ne yazmissiniz..tek tekokucam simdi gecmisi:)))
bu arada nurcanim ben beren ve mtflowers dualarinida okudum...baska okunacak arkadas yoks anirim...gecmise simdi bakacam; listeye yeni eklenen biri varsa hemen okurum su anda..
nasilsiniz kizlar? aysecan gittinmi doktora?
ceylin hastaydi nasil oldu acaba?
ysa sanki cok uzun zaman sizinle gorusmemisim gibi geliyor yaa..ozledim herkesi cok cok.....
neredeydin kız sen niye gelmedin hiç....
evet cnm safra kesesinden ameliyat olacak yarın..
canım ya bide gamze diye bi arkadaş ekledim :))))) onuda okursan daha kimseyi eklemicem zaen millete ulaşamıyorum çok zorlaştı şu dua işi artık derine çok zor ulaşıyorum
canim benim..koydedyim..yazmistim giderken..nasilsin? bebis nasil canim
ya demek safra kesesi..cokk gecmis olsun ...
canim hemen su an okuyorum.....ay canim ya sen zaten ne kadar ugrastin bizle..bide yarida biraknalar v.ss hamis hamis...Allah senden razi olsun..Rabbim evladinis ag salim bagislasin sana insallah...burnunu kanatmasin prensesin insallah..canim hemen simdi okuyroum ben gazmeninkini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?