Geleceksin biliyorum bebeğim

al senin olsun bu cadı :))))))))))) demin parktayım karşı binada bi komşum diyoki napıyon bebek yokmu hala doktora gidiyonmu dedim teyze sen iyimisin doğuracam bu ay :))))))))) he he koptum yaaaaaaaaaa

al senin olsun bu cadı :))))))))))) demin parktayım karşı binada bi komşum diyoki napıyon bebek yokmu hala doktora gidiyonmu dedim teyze sen iyimisin doğuracam bu ay :))))))))) he he koptum yaaaaaaaaaa

ben geldiiiim naber hanımlar iyi pazarlar..

hihi sanki bizde sperm sayısı çok yüksekte ikinci diyom doğru diyon hee
ama olsun yinede istersek çalışmalara başlarız...
kız tabi bak onu bende dedim benim ikinci olmasada olur yeterki herkese nasip olsun...
ayy inanmıyorum yaa benim göbek aldı başını gitti sen doğuracan hala göbüş yok nası yaa kafam karıştı

hoşgeldin gezenti..

adet yerini bulsun diye sormuş teyzeee

biz kimseyi kandırmıyoruz bikere gelcez diyosak gelcez işte :)))

gezdim geldim ama aklım sokaklarda kaldı annem göbeğimi çarşıya gömmüş galiba.. şimdi hastane için çanta hazırlıycam yarın 11 gibi gidicez öğleden sonraymış ameliyat..

canım işiniz rast gitisn inşşş

nurcancım son eklediğin arkadaşın suresini de okudum, hepsi bitmiş oldu Allah kabul etsin..

oooooooooooh nerdesin cadı sen gene
valla okadarda az değil aslında göbeğim ama bazen şişiyo bazen iniyo millet nasıl anlamıyo ben anlamadım(((((
gördüm gülüm sende yazmışın rabbim dediğin gibi bizlere kızlarımızı sağsağlim nasip etsin burdaki kardeşlerimizede varsin :)))))))))
zaten ,k,m,zde korunmayacağımıza göre he he belki kendii olur :))))))) düşünsene korunduğumuzu :)))))))))))
biz kimseyi kandırmıyoruz bikere gelcez diyosak gelcez işte :)))
gelmeyinde gösterim size gününüzü küserim zaten bidaha gelmem topiğe :)))))))))
nurcancım son eklediğin arkadaşın suresini de okudum, hepsi bitmiş oldu Allah kabul etsin..

Allah kabul etsin canım sağol

eşinede rabbim kolay bir ameliyet geçirtsin çabucak iyi olsun inşallah şimdiden çok geçmiş olsun

selam kizlar....ne yazmissiniz..tek tekokucam simdi gecmisi:)))

bu arada nurcanim ben beren ve mtflowers dualarinida okudum...baska okunacak arkadas yoks anirim...gecmise simdi bakacam; listeye yeni eklenen biri varsa hemen okurum su anda..

nasilsiniz kizlar? aysecan gittinmi doktora?

ceylin hastaydi nasil oldu acaba?

ysa sanki cok uzun zaman sizinle gorusmemisim gibi geliyor yaa..ozledim herkesi cok cok.....

neredeydin kız sen niye gelmedin hiç....
ya aysenin esi ne ameliyati olcakki?

evet cnm safra kesesinden ameliyat olacak yarın..

canım ya bide gamze diye bi arkadaş ekledim :))))) onuda okursan daha kimseyi eklemicem zaen millete ulaşamıyorum çok zorlaştı şu dua işi artık derine çok zor ulaşıyorum

canım ya bide gamze diye bi arkadaş ekledim :))))) onuda okursan daha kimseyi eklemicem zaen millete ulaşamıyorum çok zorlaştı şu dua işi artık derine çok zor ulaşıyorum

canim hemen su an okuyorum.....ay canim ya sen zaten ne kadar ugrastin bizle..bide yarida biraknalar v.ss hamis hamis...Allah senden razi olsun..Rabbim evladinis ag salim bagislasin sana insallah...burnunu kanatmasin prensesin insallah..canim hemen simdi okuyroum ben gazmeninkini

sağol canım Allah razı olsun güzel dileklerin için inşallah rabbim sanada nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…