selamlar nasılsınız.... dün adet oldum yani bu ayda olmadı önümüzdeki maçlara bakacaz
umudum canım olur inşş naz bayağı bir ümitlenmişti ama
ayşeeeeeeeeee eğerki bebişi kucaklarsan hak ediyor kelinden öpülmeyi kızzzzzzzzz
ya öpcem ya da narkoz etkisi falan diyip bi tekme çakıcam ben onun kafaya kesinnnn...
benceeeeeeeeee :26::26::26::26::26::26::26: tabikki temeeeeeeeeeeeeeee
doktora şiddete haaayırrr doktora şiddete haaayır
kız bu şidet değilki sen dr sevgini göstereceksin
bak sana şideti anlatayım geçen bir yerde yazıyordu tarnsferde kadın çiş yapmış dr yüzüneeeeeeeeeee
parasıyla değil mi yaparım karrrrdeşimmm demiş kadın :)))
nurcan uyuma topiğine sahip çık
Allah kabul etsin canımhayatim gamzeninkid ebitiii...Rabbim kabul etsin insallahhh
ah gülüm benim kıs ben sana küsebilirmiyim sen benim çz kardeşim gibisin artık ben sana ne kıyabilirim ne güsebilirimsen bana küsersen ben değil topiğe gelmek bütün kabloları keserim tüm türkiyenin internetini kapatırım:)))))
sağol canım yarın hastaneye de götürcem laptopu belki vardır bağlantı :)))
valla ben de yazdığını görünce yerimden sıçradım ben de çok özlemişim..
kuzum ben doktora adet olunca gidicem sanırım ayın 15 i gibi olurum..
sağol canım yarın halledicez Allahın izniyle..
Allah kabul etsin canımmerak etme cnm her gece dualarımdasınız hepiniz ve tanıdığım tanımadığım herkeslere dualr ediyorum..
nurcan cım ben havvanın ve kendimin meryem suresini okudum cnm...
Allahım kabul etsin..
aynen bende çok irtiyom benim adam hayatta yollamaz yollaa valla gidecem bursaya :))))))))aaa aysecim gelmis....canim benim....hayatim esin icin cok cok gecmis olsun..ama ufak bir ameliyat sanirim..
ya gecmise goz attimda pearla gezmissiniz ohh ne guzel.....iki cok sevdigim insan bir arada..ne cok isterdim sizle olmayi..kismet..
ah valla şu osman senle pearli bi hamiş bıraksa adama 24 saat dua edecem he he :))))))))valla dünya küçük bakarsın tayin olur gelirim :))) pearl pek iyi değil ama geçecek ben ümitliyim bizim mucit osman ona yeni bir tedavi yöntemi önermiş, üç ay baskılama yapılacakmış bu arada da bağışıklık sistemini destekleyecek bir tedavi uygulanacakmış 3 ay sonra tekrar deneyecek...
ayy ne guzel olur hemdeee; nasil sevinirimmmmmm.....valla bir an yanliz birakmam seni haaa:))))
asu cok guclu biri..bende inaniyorum gececek; gecmek zorunda..bu sinav malesef cok ama cok zor..ki pear bizden daha cok savas vermis; daha cok ugras vermis...ama nedense ilk resmini gordugumde icimden ilk gecen ya peardan ne guzle bir anne olur dedim..ve insallahta olacak..yine osaman hocayla devam yani oylemi? degistirir diye dusundum ..insallah hayirlisi..diliyorum bus efer Rabbim anneligi nasip eder...
bu ibiş bizi büyüledi galiba başkasına gidemiyoruz.. geçen hafta beraber bokluyoduk adamı bu hafta da aklıyoruz :))) neden bilmiyorum çok güven veriyor..
neeeeee anaa ciddenmiii....kız bu şidet değilki sen dr sevgini göstereceksin
bak sana şideti anlatayım geçen bir yerde yazıyordu tarnsferde kadın çiş yapmış dr yüzüneeeeeeeeeee
deli karı :))))))))))
kız misafirim varıdı eşim nöbetçi diğer karılarında eşlerinin hepsi şehir dışı görevde bana geldiler huzurumuda kaçırdılar gündüz karşı binadaki komşumuzun 2 sinin evinede hırsız giriyomuş kilitleri sökmüş içerden ses gelince girmemiş ikisinede tırsmaya başladım evdede tekim((((( Allah tan silahım var he he ama uyku yok bana yine bu gece :))))))))
neeeeee anaa ciddenmiii....
Ayy yazık ama yaa kadın rezil olmuştur...
Idrara çok sıkışık alıyolar ya transferde kadın dayanamadı koyverdi gitti demek ayy yazık yaa ben üzüldüm kimse artık.
Ayyy allahım yaa bu millet delimidir nedir bilmiyorum
sen hamile kadınsın gece yanlız kalıyosun yeri geliyo sana niye anlatıyolarki yaa
nurcan ilknur isimli arkadaşının niki ney?
ceylin naz.....
nurcan ilknur isimli arkadaşının niki ney?
kızz bende öyle biliyorum ama ceylin isminin yanında okundu yazmıyoda ondan bi sorayım dedim
eksik 1 2 kişi var diyodu ondana öyle bıraktı demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?