MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86----------------------------OKUNDU
11-)nurcan--------------------------------OKUNDU
12-)derin----------------------------------OKUNDU
13-)ceylin
14-)yeter
15-)herzaman_seninle
16-)beren660
17-)mayflowers
1gamze2779
kızlar HAVVA GÜL arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim tez zamanda gebe kalmayı nasip etsin sağlıklıca inşallah
ceylin--------------------okudu
umudumsun-----------okudu
yeter-------------------okudu
nazemir----------------okudu
neslyy-----------------okudu
herzaman_seninle-------okudu
ayşe-------------------okudu
pearlflover--------------okudu
nurcan
mayflowers
son_ece
tweety25
hilbay
pembe_86
derin
gamze2779
pinar1202
beren660----BOŞ
3 adet boş
nil1971
canım pınar arkadaşımız adet ti okuyamadı adeti biter bugün yarın okur o oyuzden garanti görüyorum o okuyunca bitti yazıcam :)))))))
biz havvaya geçelim gerçi sen okuudnda diğer okumayanlar ve ben :))))) havvaya geçecez saabh doktora gitcemdiye bıcı bıcı yapmışken okıcam :))))))) temiz temiz
arkadaşlar ben listeyi bitirmiştim,yani ceylin'in duasını okumuştum..en son eklenen gamze'nin duasını okumadım sadece..onu da yarın okuyunca bildiririm..
anladım cnm neden öyle yaptığını zaten..Allah kabul etsin...havva ben..benden sonra kimler var fıstık..
canım okuduğun kişileri sen bana bitek ceylin ve beren dedin
havva gül
kendin
ve gamzeye okuyunca bildir ozaman canım
havvagül'ün nicki yeter değilmi?ben okudum hepsini belki onları yazmamışımdır..sadece hani en son gamzeyi ekledim demiştin ya onun duası kaldı.
senden sonra canım
yasemin
myflowers
gamze
istersen müsaitken oku bi ara bana bildir bidaha uğraşma hiç
cnm yarın okurum bildiririm sana o zman
myflowers ın ismi yokmu kız hep myflovers yazıyon,özelden yaz bari yazılmasını istemiyosa okey..
canım arkadaşımız isterse kendi yazar özeline senin
tamam bana yarın okursan bildirirsin
yok deminden beri bakıyorum sayfa ilerlemiş ben hala aynı yerde kimse bişey yazmamış sanıyorum şimdi farkettim 2 sayfa ilelemiş yoksa neden pas vermiyim tavuğuma kış mı dedin
he he bilmem dedimmi :)))))))))))))))
he he bakım sende yeterde oyun oynuyonuz dedim kaynıyım bari şunlar<a :)))))))))))
oyun oynuyorum ama arada burayada bakıyorum...son günlerde oyuna çok kaptırdım kendimi
Allah kabul etsin canım berende sölemiş zaten önemli olan amel zaten çoğu arkadaşın ismi farklı sen yukardaki listeye bakma ben ad olarak ne yazmışsam ona oku canım listeden yoksa tekip edemezsin isimleri
günaydın..evet burda hemen herkes doğal olarak farklı isim kullanıyor..niyetimizi nasılsa Allah biliyor..ceylin'in duasını zaten okumuştum önceden,gece yeter'in duasını da okudum Allah kabul etsin inşallah..regl olmadan listede okunmayanlara bir an önce okuyup bitirmek istiyorum..Allah güzel haberler vermeyi nasip etsin bizlere..
yeter'in duasını okuduğuma emindim ama yine de bir an tereddüte düştüm,yazdığım sayfaları aradım:))okumuşum Allah kabul etsin inşallah..
yeter'in duasını okuduğuma emindim ama yine de bir an tereddüte düştüm,yazdığım sayfaları aradım:))okumuşum Allah kabul etsin inşallah..
:)))))))))))))))) ay bende kaçırıyom bazen gülüm eminsen uğraşmasaydın vah yazık uğraştırdım seni :))))))))))
kendine ve yeterede okudun ozaman sen hıııııııııııım tamam canım bitek gamze kaldı senin okuyunca bana söle defterime not alim gamzeden sonra bitiyo seninde
:)))))))))))))))) ay bende kaçırıyom bazen gülüm eminsen uğraşmasaydın vah yazık uğraştırdım seni :))))))))))
emindim ama bir an tereddüt ettim sen de öyle söyleyince:)olsun önemli değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?