Geleceksin biliyorum bebeğim

sen bana küsersen ben değil topiğe gelmek bütün kabloları keserim tüm türkiyenin internetini kapatırım:)))))
sağol canım yarın hastaneye de götürcem laptopu belki vardır bağlantı :)))
valla ben de yazdığını görünce yerimden sıçradım ben de çok özlemişim..
kuzum ben doktora adet olunca gidicem sanırım ayın 15 i gibi olurum..
canim benim..koydedyim..yazmistim giderken..nasilsin? bebis nasil canim

ya demek safra kesesi..cokk gecmis olsun ...

sağol canım yarın halledicez Allahın izniyle..

yerimmm o minik melegi ben yaaa..ay canim dualarina bizide unutma..Rabbims an bagislasin evladini insallahhhhh

merak etme cnm her gece dualarımdasınız hepiniz ve tanıdığım tanımadığım herkeslere dualr ediyorum..
nurcan cım ben havvanın ve kendimin meryem suresini okudum cnm...
Allahım kabul etsin..

aaa aysecim gelmis....canim benim....hayatim esin icin cok cok gecmis olsun..ama ufak bir ameliyat sanirim..

ya gecmise goz attimda pearla gezmissiniz ohh ne guzel.....iki cok sevdigim insan bir arada..ne cok isterdim sizle olmayi..kismet..

aaa aysecim gelmis....canim benim....hayatim esin icin cok cok gecmis olsun..ama ufak bir ameliyat sanirim..

ya gecmise goz attimda pearla gezmissiniz ohh ne guzel.....iki cok sevdigim insan bir arada..ne cok isterdim sizle olmayi..kismet..

canııım.. evet eşiminki önemsiz birşey kolay olacak Allahın izniyle evde başbaşa bir hafta geçireceğiz gözüyle bakıyoruz..
evet canım biz onunla arada srada buluşuyoruz keşke hepimiz bir arada olsak nasıl mutlu oluyorum asucuğumla vakit geçirince.. sizler de olsanız tadından yenmez vallaa..

aa neguzel bir hafta evde basbasa:))) cifte kumrular sizi:))) canim hayirlisi olsun..Rbbaim dermansiz dert vermesin...

dimi; birbirini anlayan iki insanin bulusmasi dertlesmesi ne kadar guzel...ayni yollardan gecmis; ayni sorunlarla bas eden...keske hepimiz bir araya gelsek bi gun ne guzel olurdu..dunya kucuk bellimi olur...ama trabzond abir kardesiniz oldugunus akinnn unutmayin..yolunuz duserse mutlaka ama mutlaka beklerim...bu arada pear nasil canim benim

valla dünya küçük bakarsın tayin olur gelirim :))) pearl pek iyi değil ama geçecek ben ümitliyim bizim mucit osman ona yeni bir tedavi yöntemi önermiş, üç ay baskılama yapılacakmış bu arada da bağışıklık sistemini destekleyecek bir tedavi uygulanacakmış 3 ay sonra tekrar deneyecek...

ayy ne guzel olur hemdeee; nasil sevinirimmmmmm.....valla bir an yanliz birakmam seni haaa:))))

asu cok guclu biri..bende inaniyorum gececek; gecmek zorunda..bu sinav malesef cok ama cok zor..ki pear bizden daha cok savas vermis; daha cok ugras vermis...ama nedense ilk resmini gordugumde icimden ilk gecen ya peardan ne guzle bir anne olur dedim..ve insallahta olacak..yine osaman hocayla devam yani oylemi? degistirir diye dusundum ..insallah hayirlisi..diliyorum bus efer Rabbim anneligi nasip eder...

kızlarrrrrrrrrrrrr osmancık hepinizin derdine dermen olur inşşşşşşşşşşşşşşşş

bu ibiş bizi büyüledi galiba başkasına gidemiyoruz.. geçen hafta beraber bokluyoduk adamı bu hafta da aklıyoruz :))) neden bilmiyorum çok güven veriyor..

bu ibiş bizi büyüledi galiba başkasına gidemiyoruz.. geçen hafta beraber bokluyoduk adamı bu hafta da aklıyoruz :))) neden bilmiyorum çok güven veriyor..

:))))) ay evet nedense siz vazgecemiyosunzu osman hocadan:)))) hadi bakalim hayirlisi olsun..Rabbim insallah osman hocayi vesile kilarda kucaklariniz bebis ile dolar insallahhhhhh

ya bu arada pembe ve nazmeri en son adetleri gecmisti? bir gelisme varmiki

pembeyi hatırlamıyorum ama nazemir adet oldu canım

hahaaa öpcem onu kelinden :))))

selamlar nasılsınız.... dün adet oldum yani bu ayda olmadı önümüzdeki maçlara bakacaz

neyse ben ciktim kizlar..gelir gelmez dularimi okuyup hemen nete gectim:))) aysecim asuya cokkk selamimi soyle..dualarim onunla her zaman...

esin icin tekrar gecmis olsun...

dualarda bulusmak uzere...

iyi aksamlar kizlar herkese...

nurcancim gamzeninde duasini okudum ben tatlim..Rabbim kabul etsin

seytan tuyu boyle bir sey olsa gerek:)))))))))))

bak bu yumurtalardan ben kaç kere ümidi kestim o pes etmedi resmen inatlaştı ve kazandı büyüdüler hem de çoğaldılar böyle uğraşıyor olması güven veriyor bana..
hayırlısı..
makine bitti gidip çamaşır asayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…