aa öylemi görmedim heralde cnm pardon..biz iyiyiz farklı farklı telaşlar çıkıyo onlarla koşturuyoruz
bebişte iyi teyzesi slmı var sana
salı günü görmeye gideceğiz kısmetse..
sağol canım Allah razı olsun güzel dileklerin için inşallah rabbim sanada nasip etsin
sen bana küsersen ben değil topiğe gelmek bütün kabloları keserim tüm türkiyenin internetini kapatırım:)))))oooooooooooh nerdesin cadı sen gene
valla okadarda az değil aslında göbeğim ama bazen şişiyo bazen iniyo millet nasıl anlamıyo ben anlamadım(((((
gördüm gülüm sende yazmışın rabbim dediğin gibi bizlere kızlarımızı sağsağlim nasip etsin burdaki kardeşlerimizede varsin :)))))))))
zaten ,k,m,zde korunmayacağımıza göre he he belki kendii olur :))))))) düşünsene korunduğumuzu :)))))))))))
gelmeyinde gösterim size gününüzüküserim zaten bidaha gelmem topiğe :)))))))))
Allah kabul etsin canım sağol
eşinede rabbim kolay bir ameliyet geçirtsin çabucak iyi olsun inşallah şimdiden çok geçmiş olsun
valla ben de yazdığını görünce yerimden sıçradım ben de çok özlemişim..selam kizlar....ne yazmissiniz..tek tekokucam simdi gecmisi:)))
bu arada nurcanim ben beren ve mtflowers dualarinida okudum...baska okunacak arkadas yoks anirim...gecmise simdi bakacam; listeye yeni eklenen biri varsa hemen okurum su anda..
nasilsiniz kizlar? aysecan gittinmi doktora?
ceylin hastaydi nasil oldu acaba?
ysa sanki cok uzun zaman sizinle gorusmemisim gibi geliyor yaa..ozledim herkesi cok cok.....
canim benim..koydedyim..yazmistim giderken..nasilsin? bebis nasil canim
ya demek safra kesesi..cokk gecmis olsun ...
yerimmm o minik melegi ben yaaa..ay canim dualarina bizide unutma..Rabbims an bagislasin evladini insallahhhhh
aaa aysecim gelmis....canim benim....hayatim esin icin cok cok gecmis olsun..ama ufak bir ameliyat sanirim..
ya gecmise goz attimda pearla gezmissiniz ohh ne guzel.....iki cok sevdigim insan bir arada..ne cok isterdim sizle olmayi..kismet..
canııım.. evet eşiminki önemsiz birşey kolay olacak Allahın izniyle evde başbaşa bir hafta geçireceğiz gözüyle bakıyoruz..
evet canım biz onunla arada srada buluşuyoruz keşke hepimiz bir arada olsak nasıl mutlu oluyorum asucuğumla vakit geçirince.. sizler de olsanız tadından yenmez vallaa..
aa neguzel bir hafta evde basbasa:))) cifte kumrular sizi:))) canim hayirlisi olsun..Rbbaim dermansiz dert vermesin...
dimi; birbirini anlayan iki insanin bulusmasi dertlesmesi ne kadar guzel...ayni yollardan gecmis; ayni sorunlarla bas eden...keske hepimiz bir araya gelsek bi gun ne guzel olurdu..dunya kucuk bellimi olur...ama trabzond abir kardesiniz oldugunus akinnn unutmayin..yolunuz duserse mutlaka ama mutlaka beklerim...bu arada pear nasil canim benim
valla dünya küçük bakarsın tayin olur gelirim :))) pearl pek iyi değil ama geçecek ben ümitliyim bizim mucit osman ona yeni bir tedavi yöntemi önermiş, üç ay baskılama yapılacakmış bu arada da bağışıklık sistemini destekleyecek bir tedavi uygulanacakmış 3 ay sonra tekrar deneyecek...
ayy ne guzel olur hemdeee; nasil sevinirimmmmmm.....valla bir an yanliz birakmam seni haaa:))))
asu cok guclu biri..bende inaniyorum gececek; gecmek zorunda..bu sinav malesef cok ama cok zor..ki pear bizden daha cok savas vermis; daha cok ugras vermis...ama nedense ilk resmini gordugumde icimden ilk gecen ya peardan ne guzle bir anne olur dedim..ve insallahta olacak..yine osaman hocayla devam yani oylemi? degistirir diye dusundum ..insallah hayirlisi..diliyorum bus efer Rabbim anneligi nasip eder...
bu ibiş bizi büyüledi galiba başkasına gidemiyoruz.. geçen hafta beraber bokluyoduk adamı bu hafta da aklıyoruz :))) neden bilmiyorum çok güven veriyor..
:))))) ay evet nedense siz vazgecemiyosunzu osman hocadan:)))) hadi bakalim hayirlisi olsun..Rabbim insallah osman hocayi vesile kilarda kucaklariniz bebis ile dolar insallahhhhhh
ya bu arada pembe ve nazmeri en son adetleri gecmisti? bir gelisme varmiki
:))))) ay evet nedense siz vazgecemiyosunzu osman hocadan:)))) hadi bakalim hayirlisi olsun..Rabbim insallah osman hocayi vesile kilarda kucaklariniz bebis ile dolar insallahhhhhh
pembeyi hatırlamıyorum ama nazemir adet oldu canım
hahaaa öpcem onu kelinden :))))
hahaaa öpcem onu kelinden :))))
himmm..hayirlisi olsun canim yaaaa
seytan tuyu boyle bir sey olsa gerek:)))))))))))
seytan tuyu boyle bir sey olsa gerek:)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?