nurcan msjını aldım inşallah yakındır gideceğimiz yere
canım arıcamda 11 de dedi yanlış hatırlamıyosam ameliyat öleden sonra arıcam o yüzden 1 gibi felan yazarım tabiki sizede
hııııııııh şunlarada bak hem bikere yarında sen yoksun hanfendi :)))))))))
:)))))))))))) he h ehe :))))))))))
11 gibi hastaneye gideceklerdi ameliyatta öğleden sonraydı diye hatırlıyorum
ohh ne iyi olur valla bi çay iyi giderişleri rast gitsin kızlarınnnnn
amannnn birde çay yapalımmmmoturalım senleeeeeeeeee akşama kadar ohhhhhhhhhhhhhh
kız gel sende çaya buyurtünaydın...ben geldim sevinmeyin topik bize kaldı diye gerçi biraz sonra bende gidecem ama
canım arıcamda 11 de dedi yanlış hatırlamıyosam ameliyat öleden sonra arıcam o yüzden 1 gibi felan yazarım tabiki sizede
bir bardakta sana koyarız kuzumtünaydın...ben geldim sevinmeyin topik bize kaldı diye gerçi biraz sonra bende gidecem ama
ohh ne iyi olur valla bi çay iyi gider
sen çayı koy ben keki yapayım hemen...
kız gel sende çaya buyur
hihi ben gider gelirim hemen...yanlız bırakmam sizi..
bir bardakta sana koyarız kuzum
tamman canımm
kız gel sende çaya buyur
gezdim geldim ama aklım sokaklarda kaldıannem göbeğimi çarşıya gömmüş galiba.. şimdi hastane için çanta hazırlıycam yarın 11 gibi gidicez öğleden sonraymış ameliyat..
ahhhhhhhhhh ayşem aaaaaaaah beni bıraktı sizin elinize bak bana gel sanada bi bardak çay verek öle git diyen yok hıh
kız gel sende çaya buyur
bir bardakta sana koyarız kuzum
tamman canımm
buyrun hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 188174 Eki Görüntüle 188176 Eki Görüntüle 188177 Eki Görüntüle 188178 Eki Görüntüle 188179
kesin kesin boşver kız bizde gece otururu içerik çayımızı :))))))))))))))banada çay koyalım diyorlar ama adet yerini bulsun diye heralde gideceğimi biliyorlar çünkü
buyrun hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 188174 Eki Görüntüle 188176 Eki Görüntüle 188177 Eki Görüntüle 188178 Eki Görüntüle 188179
ahhhhhhhhhh ayşem aaaaaaaah beni bıraktı sizin elinize bak bana gel sanada bi bardak çay verek öle git diyen yok hıh
kesin kesin boşver kız bizde gece otururu içerik çayımızı :))))))))))))))
hıhhhhhhhhhhı siz herzamanla yiyin
ne bardağıı gelinimin anasııııııııııııııııııııı
ben sana semaverle yaprım çayııııııııııııııııııııııııı bak kekte yaptımmmmmmmmmmmmmmmmm
nurcannnnnnnnnnnnnn bunlarrrrrrrrrrrrrrr da sanaaaaaaaaaaaaaaa
afet beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Eki Görüntüle 188188 Eki Görüntüle 188187 Eki Görüntüle 188186 Eki Görüntüle 188185 Eki Görüntüle 188184 Eki Görüntüle 188183 Eki Görüntüle 188182 Eki Görüntüle 188181
kesin kesin boşver kız bizde gece otururu içerik çayımızı :))))))))))))))
hıhhhhhhhhhhı siz herzamanla yiyin
kıslar kocişim geliyomuş yemek yiyip hazırlanım doktorumuza gidicez Allahın izni ile hepiizi öpüyorum kocamaaaaaaaaaaaaaaankendinize iyi bakın akşqam görüşürüz bize dua etdin teyzoşları :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?