gerçi gece gece çay içmekte nekadar faydalı olur bilmiyorum ama bitki çayı olur ben yatmadan böğürtlen içiyorum
ayyyyyyyyyyyyyyyy şımardım şimdi :78::78::78::78::78::78::78::78::78: teşekkür ederiz affettik affettik
kıslar kocişim geliyomuş yemek yiyip hazırlanım doktorumuza gidicez Allahın izni ile hepiizi öpüyorum kocamaaaaaaaaaaaaaaankendinize iyi bakın akşqam görüşürüz bize dua etdin teyzoşları :))))))))))
bak biz daha yeterle oturamadık bile siz gideceğiniz için sizi çağırmadıkahhhhhhhhhh ayşem aaaaaaaah beni bıraktı sizin elinize bak bana gel sanada bi bardak çay verek öle git diyen yok hıh
kızz senin gene gideceğini bile bilmiyoduk davet ettik kıyak geçtik sana yaniibanada çay koyalım diyorlar ama adet yerini bulsun diye heralde gideceğimi biliyorlar çünkü
kıslar kocişim geliyomuş yemek yiyip hazırlanım doktorumuza gidicez Allahın izni ile hepiizi öpüyorum kocamaaaaaaaaaaaaaaankendinize iyi bakın akşqam görüşürüz bize dua etdin teyzoşları :))))))))))
ohhhh mis gibi olmuş yeterim ellerine sağlık...
bak biz daha yeterle oturamadık bile siz gideceğiniz için sizi çağırmadık
kızz senin gene gideceğini bile bilmiyoduk davet ettik kıyak geçtik sana yanii
senin hala burada olman hata zilliye slmımızı söle
güzel hbrlerle gel inş...
bende inan çöay hiç içmem misafirlikte önüme koyarlarsa bitek evde kuş burnu elma çayı gündüz ise kahve felan :)))))))) bizim evde bitek cumartesi pazar eşim kahvaltı edeceği zaman çay yapılır yada kırk yılda bi eşim akşam bi bardak içmek isterse oda sallama olur oda sevmez hiç genelde hamiş değilken ona türk kahvesi kendime nescafe yaaprdım :))))))))))
selam kizlar......
aysein esi ameliyat olmustur..insallah guzel gecmistir ameliyat..haberdar et bizi tatlis..
nurcan doktora git gel guzelll haberler ver bize...
selam kizlar herkese..optum kocamnnnn
hoşgeldin cnm
evet bugün güzel hbrler bekliyoruz ayşe ve nurcandan
inş yarında benden gelir...
hosbulduk canim benim..insallah heppp guzel haberlere insallah....hep guzel haber vermek nasip olsun insallah bundan sonra
ayşemmmm nurcanım sizleri merak ediyorum kuzularımmmmmmmm:18::18::18::18::18::18::18:
nurcan yarım saat 1 saate gelirde inş güzel hbrlerle gelir..
ayşede net buamadı sanırım inş oda güzel hbrlerle gelir...gel biz senle bi çay daha koyalım
inşş ikiside güzel heberlerle dönsünlerrr canım ayşenin telide yokki bir arasammm
canım sen zahmet etme kız ben yaptım hadi gel hemen
hihi her seferinde ben sana geliyom ya
bak bi dahakine bende toplancaz ona göre..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?