Geleceksin biliyorum bebeğim

gerçi gece gece çay içmekte nekadar faydalı olur bilmiyorum ama bitki çayı olur ben yatmadan böğürtlen içiyorum

bende inan çöay hiç içmem misafirlikte önüme koyarlarsa bitek evde kuş burnu elma çayı gündüz ise kahve felan :)))))))) bizim evde bitek cumartesi pazar eşim kahvaltı edeceği zaman çay yapılır yada kırk yılda bi eşim akşam bi bardak içmek isterse oda sallama olur oda sevmez hiç genelde hamiş değilken ona türk kahvesi kendime nescafe yaaprdım :))))))))))

ayyyyyyyyyyyyyyyy şımardım şimdi :78::78::78::78::78::78::78::78::78: teşekkür ederiz affettik affettik

kıslar kocişim geliyomuş yemek yiyip hazırlanım doktorumuza gidicez Allahın izni ile hepiizi öpüyorum kocamaaaaaaaaaaaaaaan kendinize iyi bakın akşqam görüşürüz bize dua etdin teyzoşları :))))))))))

gelinmle anasına feda olsun kızzzzzz

canım işiniz rast gitsinnnnn güzel hebrlerle dönün inşşş

ahhhhhhhhhh ayşem aaaaaaaah beni bıraktı sizin elinize bak bana gel sanada bi bardak çay verek öle git diyen yok hıh
bak biz daha yeterle oturamadık bile siz gideceğiniz için sizi çağırmadık
banada çay koyalım diyorlar ama adet yerini bulsun diye heralde gideceğimi biliyorlar çünkü
kızz senin gene gideceğini bile bilmiyoduk davet ettik kıyak geçtik sana yanii
kıslar kocişim geliyomuş yemek yiyip hazırlanım doktorumuza gidicez Allahın izni ile hepiizi öpüyorum kocamaaaaaaaaaaaaaaan kendinize iyi bakın akşqam görüşürüz bize dua etdin teyzoşları :))))))))))

senin hala burada olman hata zilliye slmımızı söle
güzel hbrlerle gel inş...

kızlar ben kaçtım acukkk gelirim yineeeeeee

gideceğimi yazmıştım gözünden kaçmış... neyse özür dilerim günahını aldım

bende bitek kahvaltıda bide misafir gelince yaparım çay onun dışında canım çekmez hiç bitki çayları yaparım bende

anaa hepiciğiniz kaçmış..
tühhhhhhh
kaçın kaçın yanlız bırakın bizi kızımla
olsun kaderimize razıyız
bali kalkıp bende öğle yemeğimi pişireyim...
çayımıda yanlız içerim...

selam kizlar......

aysein esi ameliyat olmustur..insallah guzel gecmistir ameliyat..haberdar et bizi tatlis..

nurcan doktora git gel guzelll haberler ver bize...

selam kizlar herkese..optum kocamnnnn

ayşemmmm nurcanım sizleri merak ediyorum kuzularımmmmmmmm:18::18::18::18::18::18::18:

nurcan yarım saat 1 saate gelirde inş güzel hbrlerle gelir..
ayşede net buamadı sanırım inş oda güzel hbrlerle gelir...gel biz senle bi çay daha koyalım

inşş ikiside güzel heberlerle dönsünlerrr canım ayşenin telide yokki bir arasammm
canım sen zahmet etme kız ben yaptım hadi gel hemen

kıslar doktorumuza gittik soldaki damar dan kan akımım azdı zaten sağdakindede azalmalar başlamış budak kilo alımını yavaşlatırmış gerçi buhaftaki kilo alışı iyi ama dedi doktorumuz kızım 2260 gram doğum tarihimiz ayın 20 siidi ya gene değişti doktor % 60 5-10 gün küveze girer diyo nekadar geç alırsak okadar iyi diyo 23ile 25 arası düşünelim doğumu diyo doğumuda sipiral anestezi tasiye etti aslında doktor doğruyu söledi ama ben genede çok üzüldüm küvez olayına çok kalmaz bikaçgün diyor AMA BEN DAHA ORDAYKEN GÖZLERİM DOLDU ÇIKINCADA AĞLADIMSALYA SÜMÜK BÜTÜN GÜCÜM ÇEKİLDİ İÇİMDEN ÇOK YORULDUM KIZLAR ÇOOOOOOOOOOOOOOK(((((((((((
az öncede kaynanamı aradım onunda karnında ağrı varmış memelekette gitmiş doktora ama tabi küçükyer doktor pek önemsememiş gazdır deyip yollamış kadın kaç gündür ağrı çekiyomuş napim dedim gel erken götirim seni buurda hastaneye bir yığın doktor var dedim bakalım gelir sanırım 1 haftaya kalmaz o gelince nete giremem zaten dualarda bitti sayılır şükür ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…