kıslar doktorumuza gittik soldaki damar dan kan akımım azdı zaten sağdakindede azalmalar başlamış budak kilo alımını yavaşlatırmış gerçi buhaftaki kilo alışı iyi ama dedi doktorumuz kızım 2260 gram doğum tarihimiz ayın 20 siidi ya gene değişti doktor % 60 5-10 gün küveze girer diyo nekadar geç alırsak okadar iyi diyo 23ile 25 arası düşünelim doğumu diyo doğumuda sipiral anestezi tasiye etti aslında doktor doğruyu söledi ama ben genede çok üzüldüm küvez olayına çok kalmaz bikaçgün diyor AMA BEN DAHA ORDAYKEN GÖZLERİM DOLDU ÇIKINCADA AĞLADIMSALYA SÜMÜK BÜTÜN GÜCÜM ÇEKİLDİ İÇİMDEN ÇOK YORULDUM KIZLAR ÇOOOOOOOOOOOOOOK(((((((((((
az öncede kaynanamı aradım onunda karnında ağrı varmış memelekette gitmiş doktora ama tabi küçükyer doktor pek önemsememiş gazdır deyip yollamış kadın kaç gündür ağrı çekiyomuş napim dedim gel erken götirim seni buurda hastaneye bir yığın doktor var dedim bakalım gelir sanırım 1 haftaya kalmaz o gelince nete giremem zaten dualarda bitti sayılır şükür((((
kıslar doktorumuza gittik soldaki damar dan kan akımım azdı zaten sağdakindede azalmalar başlamış budak kilo alımını yavaşlatırmış gerçi buhaftaki kilo alışı iyi ama dedi doktorumuz kızım 2260 gram doğum tarihimiz ayın 20 siidi ya gene değişti doktor % 60 5-10 gün küveze girer diyo nekadar geç alırsak okadar iyi diyo 23ile 25 arası düşünelim doğumu diyo doğumuda sipiral anestezi tasiye etti aslında doktor doğruyu söledi ama ben genede çok üzüldüm küvez olayına çok kalmaz bikaçgün diyor AMA BEN DAHA ORDAYKEN GÖZLERİM DOLDU ÇIKINCADA AĞLADIMSALYA SÜMÜK BÜTÜN GÜCÜM ÇEKİLDİ İÇİMDEN ÇOK YORULDUM KIZLAR ÇOOOOOOOOOOOOOOK(((((((((((
az öncede kaynanamı aradım onunda karnında ağrı varmış memelekette gitmiş doktora ama tabi küçükyer doktor pek önemsememiş gazdır deyip yollamış kadın kaç gündür ağrı çekiyomuş napim dedim gel erken götirim seni buurda hastaneye bir yığın doktor var dedim bakalım gelir sanırım 1 haftaya kalmaz o gelince nete giremem zaten dualarda bitti sayılır şükür((((
offfffffff yeterim offfffffff valla içimdekileri döksem dersinki nankörlükk ediorsun ama inan taşıyamıyom sırtımdaki yükü aslında bende ne yaptığımı bilmiyorum kızım için en iyi olanı yapmak istiyorum doktorada söledik oda bizi çok iyi anladı zaten ama sorun şurdaki neyin iyi olduğunu bilmiyorum rabbim bukadar imtehan veriyoruz artık bizlerin mükafatını versinbebğim üzülme ne olur sağlıklı olsun 3 5 gün kuvezde kalsınn kalmasa daha iyi olurdu tabiki ama üzülme ne olur canımmm
ayınvaliden içinde kendini yorma çok fala ne olur
nurcan cnm 20sinde alınırsamı küveze girecek anlamadım
üzülme cnm küveze girmesi eskileri hatırlatmasın sana bu bebiş farklı olacak sen öyle bak duruma
üzme kendini biliyorum zor ama iyi olucak diye düşün cnm benim..
sen kendini toparla ve güçlü ol cnm benim herşey güzel olacak.
kayınvaliden içinde geçmiş olsun cnm.
peki bu kan akışı için bi ilaç filan yokmuymuş acaba cnm yaa
ciğerlerin gelişmesi için iğne kullandın ya sen ona devammı bu arada
offfffffff yeterim offfffffff valla içimdekileri döksem dersinki nankörlükk ediorsun ama inan taşıyamıyom sırtımdaki yükü aslında bende ne yaptığımı bilmiyorum kızım için en iyi olanı yapmak istiyorum doktorada söledik oda bizi çok iyi anladı zaten ama sorun şurdaki neyin iyi olduğunu bilmiyorum rabbim bukadar imtehan veriyoruz artık bizlerin mükafatını versin
canım herzaman zaman küvez riski var diyor ama 20 sinde yüzde 60 ise 23 ünde yüzde 50 mesela öle hani oda diyor ciddi bişi olacak diye bişi yok diyo temkin amaçlı belki girebilir diyor ama ben çıldırırım kendimi biliyorum o çocuk küvezden çıkanakadar gözümden yaş dinmez benim doktor belkide girmez diyo ama bilemeyiz diyor erken almaya gelince diyor diğer bebeğinin neden öle olduğu bile belli değil diyor ben uzun süre kaldığından dolayı öldüğünü sanmıyorum diyor daha öncede söledi bunu bize eğerki içerden bi kan pompalayamama durumu varsa erken alsakda faydası yok dedi yani gatadakilerin dediğini diyor erkende alınsa eğer hastalık varsa gene kaybederiz diyor(((((((
ciğer geliştirici 1 kere yapılıyo sanırım ben 32 haftayı geçtiğim için erken haftada olanlar sürekli yapıyor canım
offfffffff yeterim offfffffff valla içimdekileri döksem dersinki nankörlükk ediorsun ama inan taşıyamıyom sırtımdaki yükü aslında bende ne yaptığımı bilmiyorum kızım için en iyi olanı yapmak istiyorum doktorada söledik oda bizi çok iyi anladı zaten ama sorun şurdaki neyin iyi olduğunu bilmiyorum rabbim bukadar imtehan veriyoruz artık bizlerin mükafatını versin
canım herzaman zaman küvez riski var diyor ama 20 sinde yüzde 60 ise 23 ünde yüzde 50 mesela öle hani oda diyor ciddi bişi olacak diye bişi yok diyo temkin amaçlı belki girebilir diyor ama ben çıldırırım kendimi biliyorum o çocuk küvezden çıkanakadar gözümden yaş dinmez benim doktor belkide girmez diyo ama bilemeyiz diyor erken almaya gelince diyor diğer bebeğinin neden öle olduğu bile belli değil diyor ben uzun süre kaldığından dolayı öldüğünü sanmıyorum diyor daha öncede söledi bunu bize eğerki içerden bi kan pompalayamama durumu varsa erken alsakda faydası yok dedi yani gatadakilerin dediğini diyor erkende alınsa eğer hastalık varsa gene kaybederiz diyor(((((((
ciğer geliştirici 1 kere yapılıyo sanırım ben 32 haftayı geçtiğim için erken haftada olanlar sürekli yapıyor canım
inşallah canım bu arada odaları konuştuk doktorlar eğer 400 tl veirrsen 2 kişilik oda 500 tl verirsen tek kişilik odaymış biz tek kişilik istiyoruz dedik doğum zmanı ona göre odaya alınca zinşallah :))) kızımla birlikte zaten 1 gün yatılıyormuşcnm inş inş inş hayırlısı olur...
bebiş doğduğunda küvez olayı inş inş hiç olmaz...
nurcanım canım üzülme hiç bir şey olmayacak lütfen başak türlüsünü düşünme kuzum iyi olacak sakın aklından başka bir şey geçirme
eşinin iyi olmasına sevindim ii bali...canlarım ayşe mesaj attı eşi iyi imiş hepinize selamı var fazla yazmaın sonra okuyamam diyor :)))))
inşallah canım bu arada odaları konuştuk doktorlar eğer 400 tl veirrsen 2 kişilik oda 500 tl verirsen tek kişilik odaymış biz tek kişilik istiyoruz dedik doğum zmanı ona göre odaya alınca zinşallah :))) kızımla birlikte zaten 1 gün yatılıyormuş
inşallah canım inşallah rabbimin izni sizlerin duaları ile
sevindimmmcanlarım ayşe mesaj attı eşi iyi imiş hepinize selamı var fazla yazmaın sonra okuyamam diyor :)))))
inşallah canım bu arada odaları konuştuk doktorlar eğer 400 tl veirrsen 2 kişilik oda 500 tl verirsen tek kişilik odaymış biz tek kişilik istiyoruz dedik doğum zmanı ona göre odaya alınca zinşallah :))) kızımla birlikte zaten 1 gün yatılıyormuş
inşallah canım inşallah rabbimin izni sizlerin duaları ile
eşinin iyi olmasına sevindim ii bali...
cnm meleğin sağlıklı olsun da isterse 10 gün kalın
tek kişilik olması tabi daha iyi..
sevindimmm
kuzum iyi olacak merak etme
nurcanim bi tanem...ah canim benim..kardesim....benimde yuregim yangin yeriii..haklisin konusunca isyan oluyo; nankorluk oluyo..Rabbime siiginiyorum her zaman..hayatim senin bebegin gelecek Allahin izni ile..sag salim..hicc suphem yok hayatim ya..dualarimiz seninle ve bebisinle...
aysecim canim be guzel ciktiniz ameliyattan Allahin izni ile...cok sukur...
herzaman canims enin yarin doktor randevun vardi...iyi haberlerle gel tatlim...melegini gordugunde bizim icin dua etmeyi unutma..
hepinize iyi aksamlar kizlar...
Allah kabul etsin canımbende okudum cnm Allah gönlüne göre versin arkadasın
ah canım ahbi alsam şu kızı sağ sağlım kucağıma okadar hafiflicemki :))))))))))) inşallah dediğingibi dualarımız hürmetine sağ sağlim doğarnurcanim bi tanem...ah canim benim..kardesim....benimde yuregim yangin yeriii..haklisin konusunca isyan oluyo; nankorluk oluyo..Rabbime siiginiyorum her zaman..hayatim senin bebegin gelecek Allahin izni ile..sag salim..hicc suphem yok hayatim ya..dualarimiz seninle ve bebisinle...
aysecim canim be guzel ciktiniz ameliyattan Allahin izni ile...cok sukur...
herzaman canims enin yarin doktor randevun vardi...iyi haberlerle gel tatlim...melegini gordugunde bizim icin dua etmeyi unutma..
hepinize iyi aksamlar kizlar...
gösterir annesi sen girmeden önce bir iki çikolata ye kızımın gönlünü yap bak dönr o :))))))tamam fıstığım dualarımı edicem sizler için..
inş yaramaz zillim yüzünü bize bu sefer gösterir.
iyi akşamlar nasılsınız
Allah kabul etsin canım
ah canım ahbi alsam şu kızı sağ sağlım kucağıma okadar hafiflicemki :))))))))))) inşallah dediğingibi dualarımız hürmetine sağ sağlim doğar
ayşeyide aramadım msj attı diye yarın akşam ariyim nasılar öğrenim tekrar
gösterir annesi sen girmeden önce bir iki çikolata ye kızımın gönlünü yap bak dönr o :))))))
iyi akşamlar canım
hayırlısı ile sağ salim doğacak bak bende 4444tefriciye okuyacam adağım var tek başıma okuyacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?