Geleceksin biliyorum bebeğim

canım bana okundu ben senin için okuyacam hayırlısı ile doğsun

ah canım benim Allah razı olsun sağol ya ben sizlerin hakkını ödeyemem beni böle dinliyonuz kendi derdinizin arasında bide beni çekiyonuz rabbim hepinizi en kısa zamanda evlatlarına kavuştursun hepinize okadar büük gönül borcum varki dışarıda birtane bile içten dostum yokken burda sanl olmasına rağmen çok içten arkadaşlar tanıdım özellikle nadir birkaçınız var ki asla dosluğunuzu değişemem

canım benimki dertimiki...keşke elimden başka bişey gelse ancak dua etmek geliyor ALLAH kabul ederse

canım bende çıkayım şimdilik... eşim biraz uyumuştu uyandı şimdi onunla ilgileneyim çocuk gibi kıskanır şimdi

Selam Arkadaslar
Giremedim bebegim hastaydi su an adetliyim bittikten sonra eger isterseniz seve seve okurum inanin her daim duamdasiniz.
Allahim islerimizde kolaylik duaLARIMIZI KABUL AMELLERIMIZI MAKBUL EYLESIN AMINNN
Rabbim yar ve yardimcimiz olsun sevgiler

iyigeceler kızlaaarrrr

ayşecim eşin ameliyat olmuş hiç haberim yoktu ama iyi geçmiş sanırım
inşallah çabucak iyileşip kalkar canım

nurcanım hakkınızda hayırlısını diliyorum herzaman canım sağlıkla gelsinde varsın 3-5 gün anneciğinden uzak kalsın ondan sonra rabbim ömür verdiği sürece hep seninle olacak allhın izniyle

slm kızlarrr
niye hiç kimse gelmemiş
bu sabah ben moreli bozuk ruhsuz uyandım aynanın karşına geçince morelim dahada bozuldu
bakalım dr dan gelince hbrler ne olacak
karnım iyice aşağıda yaaa:18::18::18:

selamlar nasılsınız bugün bakalım kötü düşünceleri kafamızdan atıyoruz güzel şeyler düşünüyoruz

canım benimki dertimiki...keşke elimden başka bişey gelse ancak dua etmek geliyor ALLAH kabul ederse
sağol gülüm sağol inşallah
ay yazık bebişimize çok geçmiş olsun canım sen adetini bitir canım ozamana liste bitmemişse gene okursun olmasada güzel niyetin bize yeter zaten okumuş gibi oluyorsun düşünmenle Allahım razı olsun duaların için yavrunu aileni sna bağışlasın
sağol canım artık kısmet napalım öle olursada sabredicez bikaç gün
slm kızlarrr
niye hiç kimse gelmemiş
bu sabah ben moreli bozuk ruhsuz uyandım aynanın karşına geçince morelim dahada bozuldu
bakalım dr dan gelince hbrler ne olacak
karnım iyice aşağıda yaaa:18::18::18:

ah gülüm neden moralin bozuldu neden mutsuz oldun canım benim takma göbeğini kaana bneimki hep aşşağıda üzülme bebeğim hem muayenenede güzel geçecek bak üzme kızımı

inş cnm yaaa
kendi adıma şükür daha iyiyim valla bayağı uyudum kızım rahatsızlık vermedi kaç gündür uyuyamıyodum akşam bi yattım yeni kalaktım :)))))))))))

bak kızın annesini dinlemeye başladı gördünmü hanfendi rahatsızlık vermiyo hiç.

inş cnm yaaa

bak kızın annesini dinlemeye başladı gördünmü hanfendi rahatsızlık vermiyo hiç.

he he dün üzüldümya valla kıpır kıpırdı çocuğum sonra dedim ne üzüyom çocuğumu yat dedim aşşağıya yazık hissetti heralde yavrum üzüldüğümü eşimide kırdım akşam sabahta ondan özür diledim adam bişide demedi doktor doğru söylüyo 3 gün 3 gündür nolcak sabret dedi bende açtım ağızımı adama öle azar işitip uyudu yazık

sende üzme bak kızımı öle gobişim aşşada fealn diye korkma belkide yaramazın ukarı çıkmıştır haberin bile olmaz benim bebek yukarda hala sözde ama benim göbek yere bakıyo :))))))))) çok nadir yol yürürsem felan şişiyo kocaman oluyo dinlenince yine sönüyo hiç det etme inşallah güzel haberlerde alacaksın bugün kızımız kiloda alıcak daha kkızızmla beni ziyarete geliceniz doğmda :))))))))))) bu arada canım sna nasıl doğum tavsiye etti ne düşünüyosun bana sipinal dedi ama tırsıyom he he :)))))

inş inş gelecem tabi ziyaretinize deli....
kızz benim kanamalar yasaklar bebeğin aşağıda olması falan derken doğum şeklini konuşmaya vakitmi kaldı,hiç belli değil ama kociş normal doğum yapmanı istemem diyo yazık kıyamıyo vıyaklamama heralde..bakalım zaman ne gösterecek..

heyyyyyyyy herkese nerede yaaaaa
yoksa ayşe çok yazmayın dedi diyemi yazmıyonuz....
nurcan cım ben yasemin ve mayflovers arkadaşımızın meryem surelerini okudum Allahım kabul etsin
bi gazme kaldı onuda 1 2 güne okurum bitiririm
Allahım inş dualrımızı kabul eyler...

kizlar ya ben fazla giremiyorum nete..ara kablomda sorun var catladi hep..girincede kopuyo hemen net..insallah herseyyolundadir..optum hepinizi cok..

herzaman gittinmi dr.a canim?

kizlar ya ben fazla giremiyorum nete..ara kablomda sorun var catladi hep..girincede kopuyo hemen net..insallah herseyyolundadir..optum hepinizi cok..

yok cnm gitmedim dr nöbetçiymiş bu akşam kocişte 6 gibi gelirsin dedi
oradanda arkadaşa geçicem
ama kocişin odadan size yazarım sonucları

ha ha ah canım benim sende bi gün yüüzü göremedin valla benim gibi bi tadını çıkaramadın sıpanın :))))))
canım bende normal doğumu tavsiye etmiyorum eşinin dediiği gibi boşa ciyaklama zaten artık sezeryan eskisi gibi değil teknoloji çok ilerledi eskidenmiş kötü sezeryan
ama iste sezeryanı naıl yaptırcan onu konuş bana dediki sipinal yapalım korkma gülüp eğlenicez diyo he h e:)))))))
ben ameliyathAEN fobim kaldı dedim geçenkinden dedim yok yok çok eğlenceli olacak dedi :))))
Allah kabul etsin gülüm tamam not edyorum gamzeyi okuyunca yazarsın canım

yaz tabi kızımızın neler yaptığını enim sıpadanda sıpana selamlar öpücükler ilet :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…