Geleceksin biliyorum bebeğim

karıya bak yaa doğuracak ya bigünün boş geçirmio he
gez gez şekerim sen...
bende 4e kadar aranızdayım sonra yakışıklı yeğenim annesi babası ananesi ve dedesi gelecekler...
ay kız gittiğm yerlerde biyer olsa :)))))))))))) ben buraları bilmediğim için takbaşına bitek karşı apartmandaki arkadaşa yada yan dairedeki arkadaşa gidiyorum tekbaşıma gittiğim en uzakyer bir market 2 annemlere geçeceğim zaman eminönü yada edirne kapıyagidiyom oda zaten burdan otobüse binince incem yerson durak oluyo otobüs biyerde arıza yapsa kalsam yolumu bulamam :))))))))) h ehe he ama foruam gitmeyide öğrendim tek hiç gitmedim ama ayşe gelicek diye eşimden nasıl gididldiğini öğrendim :))))))))))) ama ayşe gelemedi(((((((((
üşenmezsem çıkcam bakalım ben de hava da çok kötü ama ..
üşenme kız gez gez bend eherkezin duasını okudum nolur nolmaz diye şimdi çıkacamda size bakim edim

canım hazelcim geçmiş olsun ama hhiç korkma canım ani hareketlerden sakın sadece yeter kendini orma keseyi görmen güzel kalp atışı için göbekten görünmesi bu haftalarda zor benim vazinal olarak bile 6 haft bitince gözükmüştü sizde bölemiydiniz demişin canım böledik tabi öldük öldük dirildik bu günlere gelenekadar ki doğumakadarda devam edicek kalp atışını duycan ikili test zamanı gelcek o iyi çıkcak nezaman hareket edecek diceksin hareket edecek ayrıntılı ultrasonu dert edecen o bitecek şeker testini kafaya takıcan o bitecek doğumunu dert edicen yani canım bunlar bitmez 9 ay böle dertli geçiyor bizler hgergün hamile kalan kadınlardan değilizki karnımızda yastık taşır gibi hareket edelim
Allahım yavrunu sana bağışlar inşallah canım iyice dinlen izindeyken bol bol su iç bebeğinin şuan en çok ihtiyaacı olan şey sudur canım vücudunu şekillendirmesi için su lazım

canım çok geçmiş olsun.korkma psikolojik olarakda fazla yorma kafanı komşumuzun gelini 2 ay hamile kalıyo (bebişi olmuyodu bir defa daha düşmüş ) doktor hamilesin diyo ertesigün düşürüyo doktor tamamen psikolojik demiş. çok düşünme dua et yeter bişicik olmaz allahın izniyle. inş bebişini sag saglim kucagına almayı nasip etsin rabbim. duayı bu cuma başlayım 3 cumada okurum paylaşım için sagol

destegınız ıcın Allah razı olsun kızlar.dınlenıyorum ama ani hareketlerden kacınamıyorum.ozellıkle oturuken ve kalkarken.ona daha dıkkat etmem gerekıyor.evet yaa hamıle kalmakla bıtmıyormus.cok zor beklemek.helede kese bosmu dolumu.bebek varmı yokmu.saglıklı mı degılmı soruları ınsanı kemırıyor.ben bılmıyordum rafadan yumurta yedım .ama ondada bakterı olabılıyormus.inşallah bebege zararı olmaz .yada ınsallah benım yedıgım yumurtada bakterı yoktur.bırde hamılelıgı ogrenmeden oncekı gun cıg kıyma tadına baktım dolma yaparken.off sımdıde onları takıyorum ınsallah bısı olmaz.

berencım oku canım.Allah kabul etsın ınsallah.sizde en kısa zamanda bu tatlı tedırgınlıklerı yasarsınız :))

eeeee şimdi gitti misafirler bir süpürge yaptım toz aldım telefon geldi akşamüstü yine gelcekleeer hem de ağır toplar eşimin patronları geliyomuş..

canimmmm birsey olmaz Allahbin izni ilr..icini rahat tut..sende benim gibisin haa..bende cok takarim boyle seyleri:))))Allahin izni ile birsey olmaz canim..insallah Rabbim bizede nasip ederde; bizde ayni duygulari yasariz bir gun

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86----------------------------OKUNDU
11-)nurcan--------------------------------OKUNDU
12-)derin----------------------------------OKUNDU
13-)ceylin---------------------------------OKUNDU
14-)yeter derin
15-)herzaman_seninle gamze
16-)beren660
17-)mayflowers
1gamze2779

kızlar YASEMİN arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda hamile kalmayı nasip etsin inşallah

ceylin--------------------okudu
umudumsun-----------okudu
yeter-------------------okudu
nazemir----------------okudu
neslyy-----------------okudu
herzaman_seninle-------okudu
ayşe-------------------okudu
pearlflover--------------okudu
son_ece----------------okudu
mayflowers-------------okudu
hilbay------------------okudu
nurcan-----------------okudu
pinar1202--------------okudu

tweety25
beren660
pembe_86
gamze2779

4 adet-------boş
nil1971

slm kızlarrrrrrrrrrrr ne haberrrrr
hazel82 canım geçmiş olsun bebiş köksalıyor yaaaa onun için bu lakalanmaelr kap atışlarınıda duyacaksın inşş

ayşemmmmmmmmmmmmmm
senin amh sonucuna dr ne demişti kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz

kızlar selam hepinize

bütün meryem surelerini listedekiler için okudum bitirdim haberiniz olsun.
beni merak eden varsa lap. çok iyi geçti zor oldu ama.şimdi gayet iyiyim,sağlığım yerinde.doktor bebek olmaması için hiç bir sorun yok hepsini hallettim dedi.tüplerim açıldı.çalışmalara başladık dua edin inş.

allah kabul etsin canımmmm
oohhhhhhhh ne güzellll gelsin bebiş şimdiiiiiiiiiiiiiii

oh oh demek bütün yollarımız açıldık artıkın bebişimiz yolunu bulurda bizi bekletmez inşallah tembihleyelim yolu şaşırmasın bidaha :))))) yegter beklediğiniz :)))

Allah kabul etsin canım yeni bir arkadşımız daha katıldı adı gamze müsait olursan onuda okuyabilirsen sevinirim

ayşemmmmmmmmmmmmmm
senin amh sonucuna dr ne demişti kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz

gösterdim e ne bekliyordun ki bunu bilmek için tahlil yaptırmana gerek yoktu dedi.. tam o sırada bir hastası aradı sonra o kadının dosyasını gösterdi amh 0.15 kadın kendiliğinden gebe kalmış.. eğer dedi amh bu kadar düşükken fsh yüksek olsaydı olmaz derdim ama fsh düşük olduğu için şimdilik ümitsiz değil dedi..

canım bende okudum dualarımızı Allah kabul etsin

ayşem sağol canım bende dr aradım 2.90 çıkmıştı sonuç dedimmmm dr bana sen 35 yaşındasın çok çok iyi dediii içim rahatladı yaaaaaaaaa

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86----------------------------OKUNDU
11-)nurcan--------------------------------OKUNDU
12-)derin----------------------------------OKUNDU
13-)ceylin---------------------------------OKUNDU
14-)yeter derin
15-)herzaman_seninle-------------------OKUNDU
16-)beren660
17-)mayflowers
1gamze2779

kızlar YASEMİN arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda hamile kalmayı nasip etsin inşallah

ceylin--------------------okudu
umudumsun-----------okudu
yeter-------------------okudu
nazemir----------------okudu
neslyy-----------------okudu
herzaman_seninle-------okudu
ayşe-------------------okudu
pearlflover--------------okudu
son_ece----------------okudu
mayflowers-------------okudu
hilbay------------------okudu
nurcan-----------------okudu
pinar1202--------------okudu
pembe_86--------------okudu

tweety25
beren660
gamze2779

4 adet-------boş
nil1971

Son düzenleme:
günaydın..sanırım kimse yok topikte..ben de birkaç gündür pek giremiyordum..ben gamze arkadaşımızın duasını okudum.Allah kabul etsin,inşallah hayırlısıyla bebeği gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…