ay kız gittiğm yerlerde biyer olsa :)))))))))))) ben buraları bilmediğim için takbaşına bitek karşı apartmandaki arkadaşa yada yan dairedeki arkadaşa gidiyorum tekbaşıma gittiğim en uzakyer bir market 2 annemlere geçeceğim zaman eminönü yada edirne kapıyagidiyom oda zaten burdan otobüse binince incem yerson durak oluyo otobüs biyerde arıza yapsa kalsam yolumu bulamam :))))))))) h ehe he ama foruam gitmeyide öğrendim tek hiç gitmedim ama ayşe gelicek diye eşimden nasıl gididldiğini öğrendim :))))))))))) ama ayşe gelemedikarıya bak yaa doğuracak ya bigünün boş geçirmio he
gez gez şekerim sen...
bende 4e kadar aranızdayım sonra yakışıklı yeğenim annesi babası ananesi ve dedesi gelecekler...
üşenme kız gez gez bend eherkezin duasını okudum nolur nolmaz diye şimdi çıkacamda size bakim edimüşenmezsem çıkcam bakalım ben de hava da çok kötü ama ..
merhaba canlarım.hayırlı cumalar hepınıze.Rabbim hepımızı gonlumuzun muradına erdırsın mubarek cuma gunun yuzu suyu hurmetıne.
ben evde yatıyorum rapor aldım 10 gun. cars.gunu acık kahv akıntı geldı peceteye sıldıgımde ama camasırıma gelmedı hıc.hemen hastaneye gıttık.kese gorundu cok sukur.ama ben oncekı aksam keseyıde gormedık bırde sol tarafıma kramp gırıyordu bacagıma vuruyordu.korktum dıs gebelıkmı dıyıp stres yaptım ertesı gunde oyle lekelenme oldu.neyse keseyı gorunce rahatladım.ama kalp atıslarını duymadan rahat yok bana .uzun sureden sonra bulunca ınsan boyle oluyormus cok ıyı anladım.progestan verdı dr gunde 4 tane ıcıyorum.dınlenıyorum.kanamaya donusmedı hıc.hatta camasırıma bıle bısı gelmedı sımdıye kadar.ama korkuyorum yınede bısı olursa dıye.
bu arada bugun cuma 1000 defa ya evvel cekın tesbıhle.3 cuma bunu yapın.ben 3. cumada hamıle oldugumu ogrendım.Rabbim sızlerede nasıp eder ınsallah.bır de ya varis cekın hergun 707 defa.
AMİN canım hepımıze nasıp etsın Rabbim.4+6 idi usg de keseyı karından gorduk ama bebek daha cok kucuktur sımdı gorunmez dedı.kese 8.73 mm cıktı.vajınalden de bakmadı.belkı ordan gorunurdu bebekte .inşallah kalp atıslarınıda duyarım.benmı cok takıyorum.sız de oylemıydınız kalp atısına kadar
merhaba canlarım.hayırlı cumalar hepınıze.Rabbim hepımızı gonlumuzun muradına erdırsın mubarek cuma gunun yuzu suyu hurmetıne.
ben evde yatıyorum rapor aldım 10 gun. cars.gunu acık kahv akıntı geldı peceteye sıldıgımde ama camasırıma gelmedı hıc.hemen hastaneye gıttık.kese gorundu cok sukur.ama ben oncekı aksam keseyıde gormedık bırde sol tarafıma kramp gırıyordu bacagıma vuruyordu.korktum dıs gebelıkmı dıyıp stres yaptım ertesı gunde oyle lekelenme oldu.neyse keseyı gorunce rahatladım.ama kalp atıslarını duymadan rahat yok bana .uzun sureden sonra bulunca ınsan boyle oluyormus cok ıyı anladım.progestan verdı dr gunde 4 tane ıcıyorum.dınlenıyorum.kanamaya donusmedı hıc.hatta camasırıma bıle bısı gelmedı sımdıye kadar.ama korkuyorum yınede bısı olursa dıye.
bu arada bugun cuma 1000 defa ya evvel cekın tesbıhle.3 cuma bunu yapın.ben 3. cumada hamıle oldugumu ogrendım.Rabbim sızlerede nasıp eder ınsallah.bır de ya varis cekın hergun 707 defa.
destegınız ıcın Allah razı olsun kızlar.dınlenıyorum ama ani hareketlerden kacınamıyorum.ozellıkle oturuken ve kalkarken.ona daha dıkkat etmem gerekıyor.evet yaa hamıle kalmakla bıtmıyormus.cok zor beklemek.helede kese bosmu dolumu.bebek varmı yokmu.saglıklı mı degılmı soruları ınsanı kemırıyor.ben bılmıyordum rafadan yumurta yedım .ama ondada bakterı olabılıyormus.inşallah bebege zararı olmaz .yada ınsallah benım yedıgım yumurtada bakterı yoktur.bırde hamılelıgı ogrenmeden oncekı gun cıg kıyma tadına baktım dolma yaparken.off sımdıde onları takıyorum ınsallah bısı olmaz.
berencım oku canım.Allah kabul etsın ınsallah.sizde en kısa zamanda bu tatlı tedırgınlıklerı yasarsınız :))
eeeee şimdi gitti misafirler bir süpürge yaptım toz aldım telefon geldi akşamüstü yine gelcekleeerhem de ağır toplar eşimin patronları geliyomuş..
kızlar selam hepinize
bütün meryem surelerini listedekiler için okudum bitirdim haberiniz olsun.
beni merak eden varsa lap. çok iyi geçti zor oldu ama.şimdi gayet iyiyim,sağlığım yerinde.doktor bebek olmaması için hiç bir sorun yok hepsini hallettim dedi.tüplerim açıldı.çalışmalara başladık dua edin inş.
oh oh demek bütün yollarımız açıldık artıkın bebişimiz yolunu bulurda bizi bekletmez inşallah tembihleyelim yolu şaşırmasın bidaha :))))) yegter beklediğiniz :)))kızlar selam hepinize
bütün meryem surelerini listedekiler için okudum bitirdim haberiniz olsun.
beni merak eden varsa lap. çok iyi geçti zor oldu ama.şimdi gayet iyiyim,sağlığım yerinde.doktor bebek olmaması için hiç bir sorun yok hepsini hallettim dedi.tüplerim açıldı.çalışmalara başladık dua edin inş.
ayşemmmmmmmmmmmmmm
senin amh sonucuna dr ne demişti kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86----------------------------OKUNDU
11-)nurcan--------------------------------OKUNDU
12-)derin----------------------------------OKUNDU
13-)ceylin---------------------------------OKUNDU
14-)yeter derin
15-)herzaman_seninle gamze
16-)beren660
17-)mayflowers
1gamze2779
kızlar YASEMİN arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda hamile kalmayı nasip etsin inşallah
ceylin--------------------okudu
umudumsun-----------okudu
yeter-------------------okudu
nazemir----------------okudu
neslyy-----------------okudu
herzaman_seninle-------okudu
ayşe-------------------okudu
pearlflover--------------okudu
son_ece----------------okudu
mayflowers-------------okudu
hilbay------------------okudu
nurcan-----------------okudu
pinar1202--------------okudu
tweety25
beren660
pembe_86
gamze2779
4 adet-------boş
nil1971
gösterdim e ne bekliyordun ki bunu bilmek için tahlil yaptırmana gerek yoktu dedi.. tam o sırada bir hastası aradı sonra o kadının dosyasını gösterdi amh 0.15 kadın kendiliğinden gebe kalmış.. eğer dedi amh bu kadar düşükken fsh yüksek olsaydı olmaz derdim ama fsh düşük olduğu için şimdilik ümitsiz değil dedi..
slm kızlarrrrrrrrrrrr ne haberrrrr
hazel82 canım geçmiş olsun bebiş köksalıyor yaaaa onun için bu lakalanmaelr kap atışlarınıda duyacaksın inşş
canım bende okudum dualarımızı Allah kabul etsin
sagol canım ınsallah ondandır.Rabbim cok buyuk inşallah en kısa zamanda sızlerede nasıp edecek.AMİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?