Geleceksin biliyorum bebeğim

aminnnnnn inşşşşşşşşşş canım rabbim sabırmızın dualrımızın karşığını bekletmeden versin inşşşş

cnm benim Allahım yüzünüze elbet bakacak hiç merak etme elbet sizlerde tadacaksınız hamileliği
her gece dualarımdasınız ben sizler için çok ümitliyim...
rabbim sabrınızın mükafatını versin tez zamanda inş..
cuma gününün hürmetine ..

yüreği güzel arkadaşalrım
sağol canım benim ama ben çok karışım yaaaaaaaaaa içim bomboşşş

yeterim güzel arkadaşım içim boş falan düşünme cnm yaa
olumlu ol her konuya
biliyorum çok zor ama olumsuzluklara zaten yapacak bişeyimiz yok
olumlu düşünürsek pozitif oluruz buda kendimizi daha rahat hissetmemize sebep olur ve bu sakinlikle herşey hallolur cnm benim..

ıssız adamı izledim ben pek türk filmi izleiiyorum ama dediğin filmi izliim kaç yapımı yılını biliyomusun yenimi
normalde duygusalım ama filmlerde bilmemnede ağlamazdım çok güçlüydüm taki bu sıpaya hamiş kalana kadar şimdi ne görsem ağlıyom 24 saatgözlerim yaşlı :)))))))

yeterim böle düşünme bak ayşede ümitsizdi bizler sizlerden ümitliyiz hep kalbimizxe ve dualarımızdasınız inşalah ayşeden nazzodan senden umudumsunda bütün arkadaşlarımızdan sıra ila hamiş haberi alıcaz

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86----------------------------OKUNDU
11-)nurcan--------------------------------OKUNDU
12-)derin----------------------------------OKUNDU
13-)ceylin---------------------------------OKUNDU
14-)yeter derin
15-)herzaman_seninle gamze
16-)beren660
17-)mayflowers
1gamze2779

kızlar YASEMİN arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda hamile kalmayı nasip etsin inşallah

ceylin--------------------okudu
umudumsun-----------okudu
yeter-------------------okudu
nazemir----------------okudu
neslyy-----------------okudu
herzaman_seninle-------okudu
ayşe-------------------okudu
pearlflover--------------okudu
son_ece----------------okudu
mayflowers-------------okudu
hilbay------------------okudu
nurcan-----------------okudu

pinar1202
tweety25
beren660
pembe_86
gamze2779

4 adet-------boş
nil1971

yemedik beeeeee ayran içtim yattım

tünaydııııın naber gızlar???

ha şöle yeme tabi :))))))) ben paso şişiyom zaten sen şişme :))))))
günaydın canım benden bişi yok şimdi banyo yapıp duamı okuyup arkadaşa gidicem dedim bi bakim karılara öptüm seni görüşürüz akşam fazla yorma kendini misafir ağırlarken :))))))))))

karıya bak yaa doğuracak ya bigünün boş geçirmio he
gez gez şekerim sen...
bende 4e kadar aranızdayım sonra yakışıklı yeğenim annesi babası ananesi ve dedesi gelecekler...

üşenmezsem çıkcam bakalım ben de hava da çok kötü ama ..

canim umut 2-3 senelik bir film..yeni sayilir..bence mutlaka izle..gercekten cok guzel...

Son düzenleme:
yeter canim; teselliyi yine kendimizde bulacagiz..keske elden birsey gelse..duadan baska ne gelirki..insallah Rabbim yuzumuzu guldurur..

merhaba canlarım.hayırlı cumalar hepınıze.Rabbim hepımızı gonlumuzun muradına erdırsın mubarek cuma gunun yuzu suyu hurmetıne.

ben evde yatıyorum rapor aldım 10 gun. cars.gunu acık kahv akıntı geldı peceteye sıldıgımde ama camasırıma gelmedı hıc.hemen hastaneye gıttık.kese gorundu cok sukur.ama ben oncekı aksam keseyıde gormedık bırde sol tarafıma kramp gırıyordu bacagıma vuruyordu.korktum dıs gebelıkmı dıyıp stres yaptım ertesı gunde oyle lekelenme oldu.neyse keseyı gorunce rahatladım.ama kalp atıslarını duymadan rahat yok bana .uzun sureden sonra bulunca ınsan boyle oluyormus cok ıyı anladım.progestan verdı dr gunde 4 tane ıcıyorum.dınlenıyorum.kanamaya donusmedı hıc.hatta camasırıma bıle bısı gelmedı sımdıye kadar.ama korkuyorum yınede bısı olursa dıye.

bu arada bugun cuma 1000 defa ya evvel cekın tesbıhle.3 cuma bunu yapın.ben 3. cumada hamıle oldugumu ogrendım.Rabbim sızlerede nasıp eder ınsallah.bır de ya varis cekın hergun 707 defa.

cnm hayırlısı olsun hamişsin ben yeni gördüm seni...
bak aynısı bendede oldu lekelenme ama benim daha fzlaydı senin haftanda günlük pedim dolup taşmış kahverengi kırmızı renkliydi bend dr a gidince dr keseyi gördü o gece eve geldim dinlendim,ama içim içimi yiyiyodu sabah olunca eşime tekrar dr a görünmek istediğimi söyledim ve dr a gittiğimizde bebişin kalp atış şeklini farkettik ama ses yoktu daah henüz erkendi...
senin lekelenmem Allahtan azmış cnm...
çok dikkat et kendine..inş en kısa zamanda kalp atış seslerinide duyacaksın cnm...
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

AMİN canım hepımıze nasıp etsın Rabbim.4+6 idi usg de keseyı karından gorduk ama bebek daha cok kucuktur sımdı gorunmez dedı.kese 8.73 mm cıktı.vajınalden de bakmadı.belkı ordan gorunurdu bebekte .inşallah kalp atıslarınıda duyarım.benmı cok takıyorum.sız de oylemıydınız kalp atısına kadar

karından geç görünür tabi cnm
ama bende hiç vajinadan baktırmadım hamileliğimde
yok cnm hamile olduğunu öğrenince pimpirikleniyo insan acaba kese görülecekmi kalp atışı duyulacakmı
daha sonrasıda bi dünya şeyler çıkıyo testler tahliller bitmiyo yani..
ama sen sakin ol kalp atışlarıda duyulur Allahın izni ile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…