Geleceksin biliyorum bebeğim

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover------------------------------OKUNDU
2-)son_ece--------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun-----------------------------OKUNDU
4-)nazemir---------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-------------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86-----------------------------OKUNDU
11-)nurcan--------------------------------OKUNDU
12-)derin----------------------------------OKUNDU
13-)ceylin---------------------------------OKUNDU
14-)yeter----------------------------------OKUNDU
15-)herzaman_seninle-----------------------OKUNDU
16-)beren660
17-)mayflowers
1gamze2779

kızlar YASEMİN arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda hamile kalmayı nasip etsin inşallah

ceylin--------------------okudu
umudumsun-----------okudu
yeter-------------------okudu
nazemir----------------okudu
neslyy-----------------okudu
herzaman_seninle-------okudu
ayşe-------------------okudu
pearlflover--------------okudu
son_ece----------------okudu
mayflowers-------------okudu
hilbay------------------okudu
nurcan-----------------okudu
pinar1202--------------okudu
pembe_86--------------okudu
gamze2779-------------okudu
tweety25----------------okudu

beren660

4 adet-------boş
nil1971

Son düzenleme:

bende listedeki kalan arkadasların hepsi için okuttum anneme Allah kabul etsin. ben hastalandım okuyamıyorum ( bu ayda böyle gecdi kısmett bakalımm . sabırla beklemeye devammm

ahh cnm bak ben25. haftaya geldim hala pimpiriklenmelerim devam ediyo doğurana kucağıma alana kadarda devam edecek buna eminim..
doğumdan sonrasıda ayrı bi pimpiriklenmeler alır heralde..
bu arada 1 kere olan şeylerden korkma ama dikkat et...

eeeee şimdi gitti misafirler bir süpürge yaptım toz aldım telefon geldi akşamüstü yine gelcekleeer hem de ağır toplar eşimin patronları geliyomuş..
ah cnm sen yanmışsın yaa
sen en iyisi ne kocanı bundan sonra hasta et nede kendini...
bu kadar gelen giden olurmu yaaa
ayşem sağol canım bende dr aradım 2.90 çıkmıştı sonuç dedimmmm dr bana sen 35 yaşındasın çok çok iyi dediii içim rahatladı yaaaaaaaaa

ayyy hadi inşş yaa bak güzel hbrler gelmeye başlamış ne güzel

kızlarr...
ben geldim dünden beri yoktum ama hep aklım sizdeydii
neler yaptınız bakalım annem babam ablam kocası ve yeğen geldiler
güzel vakitler geçirdik az öncede hepsi gittilier.bende arkadaşı arayacam evdeyse ona gidecem 1 2 saate..

bana diyene bak kendi hep geziyo
evet yoktun akşam ama misafirim gelcek demiştin

merhaba kızlar.nasılsınız?ben yatıyorum oturuyorum.ohhh gezın bakalım masallah masallah.benım yerımede gezın

merhaba kızlar.nasılsınız?ben yatıyorum oturuyorum.ohhh gezın bakalım masallah masallah.benım yerımede gezın

aaaaaaaaa şunaba daha şimdiden yakınıyo kız biz ilk 3 ay neler çektik sen biliyonmu ben evde yemek bile yapmadım bişi olak diye eşim yazık hergün dışardan aldı artık bazende napsın ben tarif ettim o yaptı ki makarnave hazır çorbaa od a diğerlerini tarif etsemde yapamaz sen daha 2 ün yattın mızırdanıyon :))))

yarın anneler günü benim içimden hiç bir şey gelmiyorrr ne hediye almak (annelr günüde hediye alırken kendimi kötü hisediyorummm anne olamdığım için )ne başka bir şeyyyy bir boşluk var içimde..... 7 yıldırrrr her anneler günüde bu son olsun inşş önümzdeki yıl anneler gününü beğimle bebklerimizle kutlayalım dedğim ama tam 7 sendir yalnız kutluyorum anneler günün.. nedenler niçinleri bıraktm artıkkk nedense neden niçinse niçinn ben hala yalnızım hala anner gününü tek geçiriyorummmm üzgünümmm belikide bu bir ömür boyu böyle devam edecekkkk içimdeki bu boşluk hiç dolmayacakkkkk bu karışıklık düzelmeyecek.. bu benim kaderimmi çilemmi sınavımı bilmiyorum ama bu yaşadığıklarım beni çok yordu yıprattı duygusalaştırdı ... kendimle ilği hiç bir şey düşünemiyorum ne kadar kötü çok istediğim bir şey hakında hayal bile kuramamak hayal kurarkennn kötü bir şey olacak diye korkmak .....

dün dışarıya çıkmıştım anne olan kız kardeşim için küçücük bir hediye aldımmm ve 2.5 yaşındaki oğluna verdim:emir akşammm git annene enneciğim annelr günü kutlu olsun de öp vee hediyeni ver dedimmm aynen yaptı o hediyeyi verirkennn annesi çok duygulandı yeğenim okadar talıyıdıkııı
çok ağladım o görüntü karşısındaaaa RABBİM bizlerede yaşat dedimmmm birsin bu hasretimiz diye dualr ettimmm

yeterim..cnm arkadaşım inan okurken öyle duygulandım öyle ağladımki anlatamam..
Allaın en kısa zamanda bu sabrının mükafatını versin cnm arkadaşım...

yeterim..cnm arkadaşım inan okurken öyle duygulandım öyle ağladımki anlatamam..
Allaın en kısa zamanda bu sabrının mükafatını versin cnm arkadaşım...

canım rabbim bekleyn tüm arkadaşlarıma nasip etsin
inşşş onlarla beraber banada inşşşşşş

selam kizlar....

yetercigimmmm off offf..ayni seyleri yasiyoruz kardesim..insallah bizde anne olabilriiz..insallahhhh

canım arkadaşım inşşşşşşşş kuzum inşşşşşşşş

kızlar amh sonucum için dr aradı ve çok iyi bir değer dediii

ah be yeterim napalım kaderde ötesi yok hepimiz yıllardır aynı sözü duymak için neler vermezdik bi yavrumuz olsa bize anne dese çok mu şey istiyoruz milletin bir yığın çocuğu var biz sadece 1 tsne istiyoruz ama işte rabbim böle layık görmüş ne desek nekadar üzüllsek boş bizde eşimle sabah oturduk yarın anneler günü annemleri aramak lazım dediim eimde başladı oğlumuz olsadı şimdi anneler gününü bizde kutlardık diye oturup ikimizde mızızrdandık yine ağla ağla biz kaç yıldır birlikte hep ağlıyoruz eşimin bütün iş arkadaşları iş yerinde çocuklarını anlatıyor eşim ben nezaman çocuğumu anlatıcam diyor Ama eşime bir komutanının dediği gibi herkezin çovuğu olsaydı diye bi laf sölemişti eşime komutanı belkide hiç çocuk sahibi olamayanlar olacak içimizde ama sabredicez 7 değil belki 70 anneler gününü daha böle ağlayarak geçiricez rabbim sabrını versin bizlere

kız bırak beni çıkim bi bağlarbaşı yapim pazar yapim akşama gelirim yine yanınıza..
kaç aydır pazara gittiğim yok..

aman gez ggez bizde gezdik beşyüz evlere gittik eşimle rdada bebek arabası ve beşiklere baktık pierre carden in arabaları vardı ama eşim ggene beğenmedi :)))))))) onlar uydurukmuş :))))))))) dükkandaki adamada sinir oldu adam habire bunla 5-6 çocuk büyütürsünüz diyip durdu bu büyür kardeşleri büyür diyo habire bizde dedik bu büyüsün yeter bize :)))))))))

canım rabbim bekleyn tüm arkadaşlarıma nasip etsin
inşşş onlarla beraber banada inşşşşşş

amin Allahım inşallah yarabbim valla kızlar doğururken nasılsa ayık olcam hpinize tek tek dua edicem rabbim inşallah kabul ederde bütün canım arkadaşlarım kardeşlerim hamile kalır ve evlatlarınıza kavuşursunuz

Son düzenleme:

nurcan canım bende okudum geriye 3 adet boş kalıyo onlarıda dagıtayım bakalım

duamı bende okudum sadece nil arkadaşımız kalmış onu anneme okutacagım liste ilerlesin cabuk cabuk mağlum nurcanın küçük hanım geldim geliyorum diyoo
benim için dua okuyan okuyamayan HERKEZDEN allah razı olsun rabbim hepinizin gönlündeki muradını hayırlı bir şekilde tez zamanda nasip etsin. gözlerinize yüreğinize saglık hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…