slm arkadaşlar girmeyeli uzun zaman oldu umarım girmediğim vakitte hamiş haberleri çoğalmıştır inşallah, eğer bilmediklerim dışında hamiş varsa Rabbim sonuna kadar sağlıkla devam ettirsin inşallah, benim gibi hala hamile olmak için çabalayan arkadaşlarıma ve tüp bebek tedavisinde bekleme sürecinde olan arkadaşlarıma da Allahım sabır versin ve sabrın sonunda bebişler nasip etsin inşallah
bu arada ben 44 gündür adet olmadım ve testte(idrar) negatif çıktı 50 güne kadar yolum var diyip biraz daha beklemeyi tercih ettim kanda baktırmadan önce çünkü kan sonucunu beklemek idrar sonucunda çok daha zor bence:44:
aa merhaba canım ne zamandır yoktun.. umarım sana bir süpriz yapmıştır meleğin de kanda selam verir :))
slm arkadaşlar girmeyeli uzun zaman oldu umarım girmediğim vakitte hamiş haberleri çoğalmıştır inşallah, eğer bilmediklerim dışında hamiş varsa Rabbim sonuna kadar sağlıkla devam ettirsin inşallah, benim gibi hala hamile olmak için çabalayan arkadaşlarıma ve tüp bebek tedavisinde bekleme sürecinde olan arkadaşlarıma da Allahım sabır versin ve sabrın sonunda bebişler nasip etsin inşallah
bu arada ben 44 gündür adet olmadım ve testte(idrar) negatif çıktı 50 güne kadar yolum var diyip biraz daha beklemeyi tercih ettim kanda baktırmadan önce çünkü kan sonucunu beklemek idrar sonucunda çok daha zor bence:44:
e geçen sefer yedim balla çörek otunu kist oldu ya yine olursaa :18:
nurcan hanım nurcan hanım küstük mü hiç pas vermiyorsunuz??
:95::95::95::95::95:hani hani hani nirdesin göremiyorum..........
valla yetercim seni kinse göremiyo :))))))))))
bu arada netim çok yavaş enim odan düşüyorum siteden hep neden yavaş anlamadım
geziyorum nurcanım ondannn kız gelinim nasıl ne yapıyorrrrrr
bugün daha iyi şükür çarşambahastaneye gidicez gelinini görmeye :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?