Geleceksin biliyorum bebeğim

iyigeceler kızlar herkesler uyurken ben buralardayım
haftasonu yoğunluğu,anneler günü falanlar felonlar yüzünden gelemedim pek
nasılsınız bakim görüşmeyeli

Günaydııııın topiği açıyorum hayırlı uğurlu olsuuun :))) dün pek giremedim gündüz işler çoktu akşam da gezmeğe gittik nabersiniz herşey yolunda mı?

herkeslere günaydınnnnnnnnnnnn
ayşemmmmmmmmmmm sanada ellerine sağlık açmışın topiğiiiiiiiiiiiiiiiiii

herkese selam.
nurcancım ben gamze içinde okudum dün meryem suresini.Allah kabul etsin inş.
hepimizin okuduğu bu meryem surelerinin hakkı için Rabb'im cümlemizin muradını versin.herzaman seninle ve sen bebeğini sağsalim al kucağına , bizlerde en kısa zamanda hamile kalalım inş.bebeklerimize duyduğumuz özlemi giderelim en kısa zamanda.

foturaf getir foturaffffffffffffffffff
tamam veriyo zaten eşşimederim koyar siteye
nurcan ben perşembe okuyacam 2 tane duayı
tamam canım sanaa okundu yazıyom ozaman
kız girmiyon hiç artık valla snde kaçak oldun iyice :)
Günaydııııın topiği açıyorum hayırlı uğurlu olsuuun :))) dün pek giremedim gündüz işler çoktu akşam da gezmeğe gittik nabersiniz herşey yolunda mı?
bende dün akşam siteye bi giremedim bi giriyom bidaha 1 saat uğraşıyom garibim yetrrle herzaman tek kaldı :)))) sitede

Allak kabul etsin canım inşallah duaların kabul olur hepimiz anne oluruz :))))))))))

bizler iyiyiz cnm bi yaramazlık yok...
inş sende ,iyisindir...
oh be ayşeden bi ses gelmiş şükür...
gezenti seniii gezmekten bi topiğe uğrayamıyon heee
herkeslere günaydınnnnnnnnnnnn
ayşemmmmmmmmmmm sanada ellerine sağlık açmışın topiğiiiiiiiiiiiiiiiiii
sanada geçte olsa günaydın yeterim..

Allah kabul etsin cnm okuduğun duaları...
benim için ettiğin duayıda Allahım kabul etsin inş...
Allah bian evvel sizleride evlat sahibi yapsın inş...

kızlarr nazemir bi gitti pir gitti bi slm atmaya bile gelmiyo zilli onuda gezenti ilan ediyorum...

kız nazemirde zaten ayda yılda bi çıkıyo kadın bırak uğramasın yazık gitmişken tadını çıkarsın

Topiğime hasret gidicem valla :))) bi türlü girip de iki satır yazamıyorum ama siz de boşlamışsınız bakıyorum da hiç yazan yok uyumayın bakayim

canım ağrım sızım olsa gider baktırırım ama hiç şikayetim yok o yönde o yüzden kan vermeyi düşünmüyorum yarın arkadaşımın elinde kalan idrar testleri gelecek kargoyla onlar gelince belki tekrar test yaparım canım bakalım hayırlısı olsun napalım varsada yoksada herşey hayırlı zamanı bekler biliyorum zaten kafa olarak çok rahatım çok şükür ki

bugün daha iyi şükür çarşambahastaneye gidicez gelinini görmeye :)))))

oyyyyy maşallah ne güzl her yerini görücen meleğinin maşallah

kız nazemirde zaten ayda yılda bi çıkıyo kadın bırak uğramasın yazık gitmişken tadını çıkarsın
hmm öylemi o zaman gezebilir bol bol...birden gözlerim onu aradı ya sonradan tdağda olduğunu hatırladım..
Topiğime hasret gidicem valla :))) bi türlü girip de iki satır yazamıyorum ama siz de boşlamışsınız bakıyorum da hiç yazan yok uyumayın bakayim

kız asıl sana ne oluyo bu kadarda çalıştırmasınlar seni yaa biz seni özlüyoz...
ben diğer topiklerimede bakıom cnm
ara ara kalkıyom pc den işlerimi yapıom falan
sabah kk sayfasını açıuom akşam yatarken kapatıyorum
gelip gidip bakıom hep..

bir hafta gelmedim ya acısı çıkıyor işte.. dün müdürle görüştüm bugün de bombayı patlattım ben tayin istiyorum diye ohhh canıma değsin bırakıp gitcem kalsınlar öyle

kızlar herkese selamlar...

ben malumunuz bir kaç gündür adet görüyorum daha doğrusu lekelenmem vardı, yoğunlaşmamıştı.. belki bir umut hamilemiyim diye düşündüm, doktordan randevu aldım, yok dedi kanamam başlamış içerde bugün yarın adet olursun dedi. ben adetimin 2.günü Allahım izin verirse tüp bebek tedavisine 3. kez ya Allah diyerek başlayacağım. ancak bu süreçte stres olmamak için yaşadıklarımı paylaşmayacağım. 1 ay yakanızdan düştüm yani..

Hakkınızı helal edin. inşallah size müjdeli haber vermem mümkün olur. mutlu olurum ve sizi de mutlu ederim inşallah...

Nurcanım bu süreçte görüşemezsek hayırlı doğumlar diliyorum sana.. Allah bebeğini sana ve eşine bağışlasın...

her zaman seninle sana da hayırlı doğumlar diliyorum...

Umudumsun, yeter, ayşe, ceylin, tweety, beren, ve diğer arkadaşlarım okuduğunuz dualar için size sonsuz teşekkürler.. İnşallah Allah yüzümüzü güldürür, evimizi şenlendirir inşallah....

kendinize ve topiğimize iyi bakın kızlar.. çok duygulandım..

çıkmış olduğun bu yolda Allahım yardımcın olsun cnm...
inş bi sonrakigelişinde pozitifi gördüğünü söylemeye gelmiş olursun cnm benim...
bol şans...

ay anam her yerim ağrıyo pc başınd artık duramıyom benim iyi olduğum zamanda siz olmuyonuz ((((
midem yanıyo ne oturabiliyom ne yata biliyom şu sıpa bi doğaydı :)))))))
hayırlısı olsun be canım inşallah gebesindierde burdaki arkadaşlarımızada umut olur aramızdan birinin daha gebe kalması

öncelikler güzel dileklerin için sağol
ve tedavin hayır olsun inşallah ben zaten tedavi sürecinde buraya girilmesi taraftarı değilim rabbim inşlallah bebeğinin müjdesini vermek için tekrar girmeyi nasip etsin hala dualarımızdasın unutma

bacıcıklarım ben geldim elektirik yoktu bu günnnnnn
öldüm sizsizliktennnnnn gelin öpem sizlerrrriiiiiiiiiiiii

canım iyi dilekelrin için sağollll tedavin hayırlı olsun bebişli olsun inşşşş

güzelikkkk biz seni merak ederiz ama önemli olan senin ne şekilde rahat edeceğindir:44::44: eğerki buraya gelmeyince huzurlu olacaksan öyle yap gelme :26: tedavin hayırlı sonu güzel olsunnnn unutma bizi tedaviyin sonunda bizleri haberdar et yeterrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…