Geleceksin biliyorum bebeğim

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover------------------------------OKUNDU
2-)son_ece--------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun-----------------------------OKUNDU
4-)nazemir---------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-------------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86-----------------------------OKUNDU
11-)nurcan--------------------------------OKUNDU
12-)derin----------------------------------OKUNDU
13-)ceylin---------------------------------OKUNDU
14-)yeter----------------------------------OKUNDU
15-)herzaman_seninle--------------------OKUNDU
16-)beren660-----------------------------OKUNDU
17-)mayflowers
1gamze2779

kızlar MAYFLOWERS arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda hamile kalmayı nasip etsin inşallah

ceylin--------------------okudu
umudumsun-----------okudu
yeter-------------------okudu
neslyy-----------------okudu
herzaman_seninle-------okudu
ayşe-------------------okudu
pearlflover--------------okudu
son_ece----------------okudu
mayflowers-------------okudu
nurcan-----------------okudu
pinar1202--------------okudu
tweety25----------------okudu
beren660----------------okudu
pembe_86---------------okudu

derin
gamze2779
hilbay
nazemir

3 adet-------boş

Son düzenleme:

ha ha kız sen benim kızı beklersen benimkız bazen yapıyo böle bütüngün tık yok gece 1-2 den sonra onuyo beni sinir ediyo şimdiden :))))))))

aay inş. hamiş haberleriyle dolsun topiğimiz. bende sevinçten ucarım hee canım eşim varikosel ameliyatı olcek zor bir ameliyat degil ama hassas bir ameliyatmış (ben doktorum yalancısıyım :)) ......) ameliyatdan sonra direk kayınvalidemlere gitcez on gün istirahat iznini orda kullancez. kendini iyi hissederse annişkomada giderim bakalım hayırlısı başımıza ne gelcek bilmiyoruz gidip görcez canımm bu arada benden kurtulamazsınız bu topik benim dert ortagım gibi yine gelcemm hiç sevinmeyin :)))

ben öıkayım kızlar öptüm sizleri herzamancım kızım kızını öpüyor kendinize iyi bakın :)))))))) Allaha emanet olun byyyyyeeeeeeeee

ben öıkayım kızlar öptüm sizleri herzamancım kızım kızını öpüyor kendinize iyi bakın :)))))))) Allaha emanet olun byyyyyeeeeeeeee

sağol canımya biz hep böleyiz bu kızla hayır ufak olsa dicemki ben anlamıyorum artık 2.5 kiloyu geçmiştir yANİ bese bugünüde atlatık şükür

bizde karşılıklı öptük sizi...
iyi geceler cnm bende çıkim kimse kalmadı...

gunaydin kizlar...anneler gununun olumsuz etkisini malesef uzerimden atamadim...ahh icim doluki....hayirlisi diyecek bir sey yok...Rabbim bilir en dogrusunu elbet....

bu arada 1-2 hafta yokum..esim gelecek...bilginiz olsun...sevgilerimle herkese...

kız tam bende içimden seni geçiriyordummmm umudumsunmu negatif yoksa benmiiii diyeegüzelik bende çok konşmamaya dikat etdim anneler gününü çünkü benide üzüyorduuu ama annelere anne olanlarada haksızlık etmemek gerekiyorrr dün onların günüydü inşş ilerleyen zamanlarda bizde anneliğe terfi ederizzzzz anne oluruzzzz dua etmekten ve rabbimizden dilemekten başaka eliizden bir şey gelmezzzzz
eşinle iyi vakit geçirrrr

Son düzenleme:

guzel yurekli arkadasim..anne olanlara haksizlik etmek olurmu..ne guzel onlar anneligi tatmislar..ben kendi kaderime kiziyorum.yoksa tabiki annelik cok guzel..onlara degil haksizlik etmek en buyuk istegim onlarin yerinde olmak..benim kendime isyanim hayatim..bu yuk artik agir gelmeye basladi bana yaa....cok hemde...ama Rabbime siginmaktan baska carem yok...optum cok hayatim...

biliyorum canımmmmm çünki bende aynı şeyleri hisediyoummm ben isyan olsun diye yazmıyorum söylemiyorum bunlarıı
sadece yükümün ağırlığındaaaa artık çok yorgun olmamadan:26: .... ve benim tek yüküm çocuk da değilll yani çocuk gelsede sıkıtılarım bitmeyecek maleseffff

günaydın kızlarrrrrrrrrrr
günaydın cnm.......

günaydın sanadaaaaa...
fıstık eşin nerede senin,ben fransız kalmışım bu konuda...

günaydın kızlar...

nurcanım ben adet oldum. myflawers ile bir sonraki arkadaşımızın meryem suresini okuyamıyorum. başkasına okutabilir misin...

herkese kucak dolusu selamlar...

günaydın cnm.......

günaydın sanadaaaaa...
fıstık eşin nerede senin,ben fransız kalmışım bu konuda...

canim benim durumo kadar karsikki..biz ilk once evlenip yurt disina gittik..sonra tabi benim cenem durmadi illa bebk illa tup bebek...pili pirtiyi toplayip geldik...ve malesef bebisimde olmadi basarisiz deneme..en azindan simdilik tekrar yurt disina cikacak manevi gucumde yok..onun icinde esim sirketin trde isleri var orada gecici olarak calisiyo su an..sivasta..yani bir bebisim olsa hersey yoluna girecek..duzenimide tam olarak kuracagim.ama hersey o kadar daginikki...

yetercigimm dertsiz insanyok dedigin gibi..ama sanki bir bebisim ols benim hayatimda hersey yoluna girecek gibi...sadece bir evlat..Allahim cok gormez insallah...

hmmm anladım fıstık....
inş bebiş zamanını bekliyo cnm elbet gelecekk o yaramaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…