cnm hadi o zaman sağa yattıysan hbrini bekliyorum...
berencim ankaraya eşinin ne ameliyatı için gidiyosunuz?
hadi bakalım hayırlısıyla dönersin inş...
10 gün sonra sana topiktende güzeş hbrler veririz inş...
cnm hadi o zaman sağa yattıysan hbrini bekliyorum...
berencim ankaraya eşinin ne ameliyatı için gidiyosunuz?
hadi bakalım hayırlısıyla dönersin inş...
10 gün sonra sana topiktende güzeş hbrler veririz inş...
ben kaçar iiiiiiyiiiiiiiii geceeee lerrrrrrrr hanımlar ...
ay şükür oynadı bikaç kez öldürür bu çocuk beni valla öldürür
ohhh çok şükür yaa benim bile aklıma takılı kaldı kız...
hadi gözümüz aydın.
ben öıkayım kızlar öptüm sizleri herzamancım kızım kızını öpüyor kendinize iyi bakın :)))))))) Allaha emanet olun byyyyyeeeeeeeee
sağol canımya biz hep böleyiz bu kızla hayır ufak olsa dicemki ben anlamıyorum artık 2.5 kiloyu geçmiştir yANİ bese bugünüde atlatık şükür
gunaydin kizlar...anneler gununun olumsuz etkisini malesef uzerimden atamadim...ahh icim doluki....hayirlisi diyecek bir sey yok...Rabbim bilir en dogrusunu elbet....
bu arada 1-2 hafta yokum..esim gelecek...bilginiz olsun...sevgilerimle herkese...
kız tam bende içimden seni geçiriyordummmm umudumsunmu negatif yoksa benmiiii diyeegüzelik bende çok konşmamaya dikat etdim anneler gününü çünkü benide üzüyorduuu ama annelere anne olanlarada haksızlık etmemek gerekiyorrr dün onların günüydü inşş ilerleyen zamanlarda bizde anneliğe terfi ederizzzzz anne oluruzzzz dua etmekten ve rabbimizden dilemekten başaka eliizden bir şey gelmezzzzz
eşinle iyi vakit geçirrrr
guzel yurekli arkadasim..anne olanlara haksizlik etmek olurmu..ne guzel onlar anneligi tatmislar..ben kendi kaderime kiziyorum.yoksa tabiki annelik cok guzel..onlara degil haksizlik etmek en buyuk istegim onlarin yerinde olmak..benim kendime isyanim hayatim..bu yuk artik agir gelmeye basladi bana yaa....cok hemde...ama Rabbime siginmaktan baska carem yok...optum cok hayatim...
günaydın cnm.......günaydın kızlarrrrrrrrrrr
gunaydin kizlar...anneler gununun olumsuz etkisini malesef uzerimden atamadim...ahh icim doluki....hayirlisi diyecek bir sey yok...Rabbim bilir en dogrusunu elbet....
bu arada 1-2 hafta yokum..esim gelecek...bilginiz olsun...sevgilerimle herkese...
günaydın cnm.......
günaydın sanadaaaaa...
fıstık eşin nerede senin,ben fransız kalmışım bu konuda...
günaydın cnm.......
günaydın sanadaaaaa...
fıstık eşin nerede senin,ben fransız kalmışım bu konuda...
canim benim durumo kadar karsikki..biz ilk once evlenip yurt disina gittik..sonra tabi benim cenem durmadi illa bebk illa tup bebek...pili pirtiyi toplayip geldik...ve malesef bebisimde olmadi basarisiz deneme..en azindan simdilik tekrar yurt disina cikacak manevi gucumde yok..onun icinde esim sirketin trde isleri var orada gecici olarak calisiyo su an..sivasta..yani bir bebisim olsa hersey yoluna girecek..duzenimide tam olarak kuracagim.ama hersey o kadar daginikki...
yetercigimm dertsiz insanyok dedigin gibi..ama sanki bir bebisim ols benim hayatimda hersey yoluna girecek gibi...sadece bir evlat..Allahim cok gormez insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?