ah be yeterim napalım kaderde ötesi yok hepimiz yıllardır aynı sözü duymak için neler vermezdik bi yavrumuz olsa bize anne dese çok mu şey istiyoruz milletin bir yığın çocuğu var biz sadece 1 tsne istiyoruz ama işte rabbim böle layık görmüş ne desek nekadar üzüllsek boş bizde eşimle sabah oturduk yarın anneler günü annemleri aramak lazım dediim eimde başladı oğlumuz olsadı şimdi anneler gününü bizde kutlardık diye oturup ikimizde mızızrdandık yine ağla ağla biz kaç yıldır birlikte hep ağlıyoruz eşimin bütün iş arkadaşları iş yerinde çocuklarını anlatıyor eşim ben nezaman çocuğumu anlatıcam diyor Ama eşime bir komutanının dediği gibi herkezin çovuğu olsaydı diye bi laf sölemişti eşime komutanı belkide hiç çocuk sahibi olamayanlar olacak içimizde ama sabredicez 7 değil belki 70 anneler gününü daha böle ağlayarak geçiricez rabbim sabrını versin bizlere
canim benim durumo kadar karsikki..biz ilk once evlenip yurt disina gittik..sonra tabi benim cenem durmadi illa bebk illa tup bebek...pili pirtiyi toplayip geldik...ve malesef bebisimde olmadi basarisiz deneme..en azindan simdilik tekrar yurt disina cikacak manevi gucumde yok..onun icinde esim sirketin trde isleri var orada gecici olarak calisiyo su an..sivasta..yani bir bebisim olsa hersey yoluna girecek..duzenimide tam olarak kuracagim.ama hersey o kadar daginikki...
yetercigimm dertsiz insanyok dedigin gibi..ama sanki bir bebisim ols benim hayatimda hersey yoluna girecek gibi...sadece bir evlat..Allahim cok gormez insallah...
hadi gözün aydın bak eşin geliyo düşünme bunlarıgunaydin kizlar...anneler gununun olumsuz etkisini malesef uzerimden atamadim...ahh icim doluki....hayirlisi diyecek bir sey yok...Rabbim bilir en dogrusunu elbet....
bu arada 1-2 hafta yokum..esim gelecek...bilginiz olsun...sevgilerimle herkese...
canım aradaşlar kendileri okutur artık benim okutacak kimse kalmadı bugün ablam gamzeye bitane okıaktı sonrada düğünümüz var anca o kargaşa ile uğraşırlar artık herkez kalanı kendi okutur sağol okudun üstüne düşeni zaten yeterince canım Allah razı olsungünaydın kızlar...
nurcanım ben adet oldum. myflawers ile bir sonraki arkadaşımızın meryem suresini okuyamıyorum. başkasına okutabilir misin...
herkese kucak dolusu selamlar...
nurcancım senin kızın olmuycak mı ne oğlu?
kusura bakma anlayamadım.hem sen niye üzülüyorsun ki hamilesin yakında doğrucaksın inş. Allah sana bebeğini sağsağlim almayı nasip etsin inş. gelecek yıl anneler günün seninde olucak.bak bize ümidimiz var ama belli değil meçhül ne zaman gebe kalacağımız.
şükredelim hepimiz bebeğimiz olsada olmasa da.
hadi gözün aydın bak eşin geliyo düşünme bunları
canım aradaşlar kendileri okutur artık benim okutacak kimse kalmadı bugün ablam gamzeye bitane okıaktı sonrada düğünümüz var anca o kargaşa ile uğraşırlar artık herkez kalanı kendi okutur sağol okudun üstüne düşeni zaten yeterince canım Allah razı olsun
canım bizim oğlumuz var bitane yaşasa şimdi 3 yaşında idi doğdu ama sadece 2 gün yaşaya bildi kan sıkıntısı üzünden ben oyüzden sürekli ağlanıyorumya burdda aynı hastalığın kızımdada olma ihtimali var ben hiç neden hamile kalamıyorum demedim bi şekilde kalacağımı hep biliyodum hep ağlamam sağ sağlim bi evladımı kucağıma alırmıyım oldu şuandada dualarım hep öle rabbim sağ sağlim verecekse nasip etsin inşallah çünkü benim derdim hamile kalmakla bitmiyor artıyor kaç aydır ağlamadığımız gün yok rabbim yardımcımız olsun
üzülmek yook demedim mii ben size aa hemen su koyvermişsiniz.nurcancım üzülme ahirette evladın sana şefaatçi olacak inş.hem kızını üzme düşünme bile biliyorum zor şeyler yaşamışsın ama sen hamilesin.. ki kızında üzülür hisseder seni.
ah kız beni ençok bu kız üzüyo zaten ben nekadar gıcık bi hamile oldum bunda eşime diyorum hani bilaf vardır görmemişin çocuğu olmuş diye diyorum işte o görmemiş kesin biziz diyorum ya oynamaz dert olur ya kan gitmez dert olur valla şu 2 hafta geçsede görsek hakkımızda ne hayırlı imiş
inşallah bebeğim inşallah valla Allahım sanada banda şu cadolozları nasip etsin :)))))))))nurcanım hiç dert etmeee
o kız cimcimemiz en kısa zamanda sağlıklı bişekilde gelip konacak kucağına inş...
hoşgeldin canım inşallah en kısa zamanda yavruna kavuşursun hastalığını hiç bilmiyorum ama Allahım acil şifa versinarkadaşlar slm
bende yumoşları büyümeyen büyüsede çatlamayan pcos rahatsızlığı olan biriyim ve aranıza katılmak istedim.
eylül ayından itibaren bebek çalışmalarım oldu ama ocak ayında profesyonel olarak başladık ancak kist oluştu kist erit vs derken 2 ay klomen kullandım ama fayda etmedi yumurtalıklarım 15 mm üstüne bile çıkmadı takii annemin fatih sultan mehmet macununu yiyene kadar o ay klomen falan kullanmadan yumurtalığım 18 mm oldu ama çatlamadı bu ayda devam ediyorum 3 gün önce regli oldum yarın dr gidicem ve bu kez bende çatlatma iğnesi vurulcam bakalım hayırlısı ancak yumurtalık büyümüyorsa mutlaka bu macunu kullanın arkadaşalar tabii önce Allah
arkadaşlar slm
bende yumoşları büyümeyen büyüsede çatlamayan pcos rahatsızlığı olan biriyim ve aranıza katılmak istedim.
eylül ayından itibaren bebek çalışmalarım oldu ama ocak ayında profesyonel olarak başladık ancak kist oluştu kist erit vs derken 2 ay klomen kullandım ama fayda etmedi yumurtalıklarım 15 mm üstüne bile çıkmadı takii annemin fatih sultan mehmet macununu yiyene kadar o ay klomen falan kullanmadan yumurtalığım 18 mm oldu ama çatlamadı bu ayda devam ediyorum 3 gün önce regli oldum yarın dr gidicem ve bu kez bende çatlatma iğnesi vurulcam bakalım hayırlısı ancak yumurtalık büyümüyorsa mutlaka bu macunu kullanın arkadaşalar tabii önce Allah
hadi gözün aydın bak eşin geliyo düşünme bunları
canım aradaşlar kendileri okutur artık benim okutacak kimse kalmadı bugün ablam gamzeye bitane okıaktı sonrada düğünümüz var anca o kargaşa ile uğraşırlar artık herkez kalanı kendi okutur sağol okudun üstüne düşeni zaten yeterince canım Allah razı olsun
canım bizim oğlumuz var bitane yaşasa şimdi 3 yaşında idi doğdu ama sadece 2 gün yaşaya bildi kan sıkıntısı üzünden ben oyüzden sürekli ağlanıyorumya burdda aynı hastalığın kızımdada olma ihtimali var ben hiç neden hamile kalamıyorum demedim bi şekilde kalacağımı hep biliyodum hep ağlamam sağ sağlim bi evladımı kucağıma alırmıyım oldu şuandada dualarım hep öle rabbim sağ sağlim verecekse nasip etsin inşallah çünkü benim derdim hamile kalmakla bitmiyor artıyor kaç aydır ağlamadığımız gün yok rabbim yardımcımız olsun
ah kız beni ençok bu kız üzüyo zaten ben nekadar gıcık bi hamile oldum bunda eşime diyorum hani bilaf vardır görmemişin çocuğu olmuş diye diyorum işte o görmemiş kesin biziz diyorum ya oynamaz dert olur ya kan gitmez dert olur valla şu 2 hafta geçsede görsek hakkımızda ne hayırlı imiş
arkadaşlar slm
inşallah canım rabbim hepimizi evlat sahibi etsin inşallah bana kızımı sağ sağlim almayı sizlerede bian evvel sağlıklıca gebe kalmayı nasip etsinRabb'im güldürsün yüzünü bir daha ağlatmasın.sağsalim al kucağına meleğini.canım benim
hayırlısı canım az kalmış zaten dua et bol bol elimizden başka bişi gelmiyo zaten... olumlu düşün sen yinede üzme küçük yaramazı
topiğe geldim tam diyecektim ki,
ayşeye ne oldu yaa hiç gelmemiş
diye bide baktım gelmiş ya okuyo ya yazıyo
yada okuyup okuyup kaçıyo
ee 1 haftanın üstüne işlerinmi birikti ayşe hanım sen bizi bu kadar yanlız bırakmazdın.
cnm yeni tedavin hayırlı olsun
inş bu tedavinde yumurtaların büyür ve güzelce çatlarlar da sonra bebişe dönüşürler...
şu macunu söyleyelim arkadaşlara yaa kullansınlar...
ayşee
yavrum denesene şu macunu bi zararı olacağını sanmıyorum büyüsün yumoşlar..gerçi senin son tedavinde büyümeye başlamıştı ama bakarsın bunun attı bi faydası olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?