Geleceksin biliyorum bebeğim

nurcancım senin kızın olmuycak mı ne oğlu?
kusura bakma anlayamadım.hem sen niye üzülüyorsun ki hamilesin yakında doğrucaksın inş. Allah sana bebeğini sağsağlim almayı nasip etsin inş. gelecek yıl anneler günün seninde olucak.bak bize ümidimiz var ama belli değil meçhül ne zaman gebe kalacağımız.
şükredelim hepimiz bebeğimiz olsada olmasa da.

canım inş en kısa zamanda bebğin gelir ve bütün sıkıntıların biterrrrrrrrrrrrrr

kızlar ya ben geçmişi şöyle böyle okudum ama anladığım kadarıyla herkes yine bir umutsuz.
hele anneler gününden bahsedilmiş kutlayamadım felan.aaa ne öyle ya üzgün olmak kutlayamamak,kutlarken üzülmek, valla ben herkesi aradım kutladım anneler gününü. halalarımı ,teyzemi ,dayımın hanımlarını ,amcamın hanımlarını hatta görümcemi bile.hepsi de Allah sanada nasip etsin dediler bende amin dedim.hiçte kafama takmıyorum.napalım takdir.
negatif olmayın lütfen.Allah 'tan umut kesilmez bizde anne olucaz inş.
bakın ben daha yeni ameliyattan çıktım sayılır. ama halim keyfim yerinde ve herkesinde öyle olmasını istiyorum.bebeği odaklanmayalım lütfen.hayatta yapacak başka işlerimizde var.
kızlar hepinizi seviyorum lütfen üzülmeyin lütfen..

hadi gözün aydın bak eşin geliyo düşünme bunları
günaydın kızlar...

nurcanım ben adet oldum. myflawers ile bir sonraki arkadaşımızın meryem suresini okuyamıyorum. başkasına okutabilir misin...

herkese kucak dolusu selamlar...
canım aradaşlar kendileri okutur artık benim okutacak kimse kalmadı bugün ablam gamzeye bitane okıaktı sonrada düğünümüz var anca o kargaşa ile uğraşırlar artık herkez kalanı kendi okutur sağol okudun üstüne düşeni zaten yeterince canım Allah razı olsun

canım bizim oğlumuz var bitane yaşasa şimdi 3 yaşında idi doğdu ama sadece 2 gün yaşaya bildi kan sıkıntısı üzünden ben oyüzden sürekli ağlanıyorumya burdda aynı hastalığın kızımdada olma ihtimali var ben hiç neden hamile kalamıyorum demedim bi şekilde kalacağımı hep biliyodum hep ağlamam sağ sağlim bi evladımı kucağıma alırmıyım oldu şuandada dualarım hep öle rabbim sağ sağlim verecekse nasip etsin inşallah çünkü benim derdim hamile kalmakla bitmiyor artıyor kaç aydır ağlamadığımız gün yok rabbim yardımcımız olsun

üzülmek yook demedim mii ben size aa hemen su koyvermişsiniz. nurcancım üzülme ahirette evladın sana şefaatçi olacak inş.hem kızını üzme düşünme bile biliyorum zor şeyler yaşamışsın ama sen hamilesin.. ki kızında üzülür hisseder seni.

ah kız beni ençok bu kız üzüyo zaten ben nekadar gıcık bi hamile oldum bunda eşime diyorum hani bilaf vardır görmemişin çocuğu olmuş diye diyorum işte o görmemiş kesin biziz diyorum ya oynamaz dert olur ya kan gitmez dert olur valla şu 2 hafta geçsede görsek hakkımızda ne hayırlı imiş

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover------------------------------OKUNDU
2-)son_ece--------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun-----------------------------OKUNDU
4-)nazemir---------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-------------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86-----------------------------OKUNDU
11-)nurcan--------------------------------OKUNDU
12-)derin----------------------------------OKUNDU
13-)ceylin---------------------------------OKUNDU
14-)yeter----------------------------------OKUNDU
15-)herzaman_seninle--------------------OKUNDU
16-)beren660-----------------------------OKUNDU
17-)mayflowers
1gamze2779

kızlar MAYFLOWERS arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda hamile kalmayı nasip etsin inşallah

ceylin--------------------okudu
umudumsun-----------okudu
yeter-------------------okudu
neslyy-----------------okudu
herzaman_seninle-------okudu
ayşe-------------------okudu
pearlflover--------------okudu
son_ece----------------okudu
mayflowers-------------okudu
nurcan-----------------okudu
pinar1202--------------okudu
tweety25----------------okudu
beren660----------------okudu
pembe_86---------------okudu

derin
gamze2779

5 adet-------boş
hilbay---------boş
nazemir--------boş

nurcanım hiç dert etmeee
o kız cimcimemiz en kısa zamanda sağlıklı bişekilde gelip konacak kucağına inş...

arkadaşlar slm
bende yumoşları büyümeyen büyüsede çatlamayan pcos rahatsızlığı olan biriyim ve aranıza katılmak istedim.
eylül ayından itibaren bebek çalışmalarım oldu ama ocak ayında profesyonel olarak başladık ancak kist oluştu kist erit vs derken 2 ay klomen kullandım ama fayda etmedi yumurtalıklarım 15 mm üstüne bile çıkmadı takii annemin fatih sultan mehmet macununu yiyene kadar o ay klomen falan kullanmadan yumurtalığım 18 mm oldu ama çatlamadı bu ayda devam ediyorum 3 gün önce regli oldum yarın dr gidicem ve bu kez bende çatlatma iğnesi vurulcam bakalım hayırlısı ancak yumurtalık büyümüyorsa mutlaka bu macunu kullanın arkadaşalar tabii önce Allah

nurcanım hiç dert etmeee
o kız cimcimemiz en kısa zamanda sağlıklı bişekilde gelip konacak kucağına inş...
inşallah bebeğim inşallah valla Allahım sanada banda şu cadolozları nasip etsin :)))))))))
hoşgeldin canım inşallah en kısa zamanda yavruna kavuşursun hastalığını hiç bilmiyorum ama Allahım acil şifa versin

cnm yeni tedavin hayırlı olsun
inş bu tedavinde yumurtaların büyür ve güzelce çatlarlar da sonra bebişe dönüşürler...
şu macunu söyleyelim arkadaşlara yaa kullansınlar...
ayşee
yavrum denesene şu macunu bi zararı olacağını sanmıyorum büyüsün yumoşlar..gerçi senin son tedavinde büyümeye başlamıştı ama bakarsın bunun attı bi faydası olur.

Rabb'im güldürsün yüzünü bir daha ağlatmasın.sağsalim al kucağına meleğini.canım benim

hayırlısı canım az kalmış zaten dua et bol bol elimizden başka bişi gelmiyo zaten... olumlu düşün sen yinede üzme küçük yaramazı

ayy canım bende pco luyum ama bu macunun yan etkisi falan olursa diyee endişe duydum fazla büyürse yumoşlar ilk defa duydum macunu nasıl kulandın yerden aldın doktor faydasını gördümü vss çok soru var :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: azcık anlat heelee

Son düzenleme:
topiğe geldim tam diyecektim ki,
ayşeye ne oldu yaa hiç gelmemiş
diye bide baktım gelmiş ya okuyo ya yazıyo
yada okuyup okuyup kaçıyo
ee 1 haftanın üstüne işlerinmi birikti ayşe hanım sen bizi bu kadar yanlız bırakmazdın.

Rabb'im güldürsün yüzünü bir daha ağlatmasın.sağsalim al kucağına meleğini.canım benim
inşallah canım rabbim hepimizi evlat sahibi etsin inşallah bana kızımı sağ sağlim almayı sizlerede bian evvel sağlıklıca gebe kalmayı nasip etsin
hayırlısı canım az kalmış zaten dua et bol bol elimizden başka bişi gelmiyo zaten... olumlu düşün sen yinede üzme küçük yaramazı

şükür bişi kalmadı çarşamba yine doktor amcadayız 1:30 da bakalım yaramaz napıyo :))))))))))

SELAAAM.. Ay hiç yazamadım malum işler birikmiş ama yine de iyi geldi işte olmak kafam dağıldı..
sizden naber güzeller?

kız tam giriyorum bi iş çıkıyo açık bırakıp ona bakıyorum okuyor gözüküyorum ama yokum aslında :))

e geçen sefer yedim balla çörek otunu kist oldu ya yine olursaa :18:

slm arkadaşlar girmeyeli uzun zaman oldu umarım girmediğim vakitte hamiş haberleri çoğalmıştır inşallah, eğer bilmediklerim dışında hamiş varsa Rabbim sonuna kadar sağlıkla devam ettirsin inşallah, benim gibi hala hamile olmak için çabalayan arkadaşlarıma ve tüp bebek tedavisinde bekleme sürecinde olan arkadaşlarıma da Allahım sabır versin ve sabrın sonunda bebişler nasip etsin inşallah

bu arada ben 44 gündür adet olmadım ve testte(idrar) negatif çıktı 50 güne kadar yolum var diyip biraz daha beklemeyi tercih ettim kanda baktırmadan önce çünkü kan sonucunu beklemek idrar sonucunda çok daha zor bence:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…