cnm yaa çok yoruyolar seni kıyamam...anladık zaten çok yoruldun ondan gelemedin..günaydın cadılar ben de diyorum kulaklarım çınçın neden öttü bütün gece :))) tahminler doğru valla dün yorgunluktan bittim resmen..sabah çok zor uyandım bakalım akşamı nasıl edicem..
günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayşem yormakendini bu kadar
canlarım hepinize günaydınlar öpüxcüklerbugün nedense pek bi keyifliyim inşallah bozulmaz keyfim :))))))))) he he 1:30 da doktora gidicez kızımı görmeye geç gelirsek merak etmeyin teyzeleri ay bakalım sıpam kilı almışmı
ayşem kız çalış çalış boşver evde oturmaktan iyidir
cnm benim keyfin hep herdaim böyle srsün inş...
hadi kızımızdan güzel hbrer bekliyoruz cnm.....
güzel hbrler getir çok kilo almış de bize sevinelim çok ççok
he he inşallah inşallah bakalım inşallah güzel haberlerle gelicez zaten bidaha pazartesi perşembe giderim sonrada doğuma gidiyorum inşallah :))))))))
ayyy son 3 kontrol desene bugünle beraber
sonrada kızını almaya gider gelirsin
ayyy Allahım yardımcımız ol.
evet teyzesi haftaya 2 kre gidicem yani bundan sonra 3 gün ara ile gideyim diyorum tabi dotorumuzunda ne diceği önemli :)))))))) sonrada öbür pazartesi kzıımı kucağıma alıcam inşallah
kaynanamlarda 21 inde gelecekmiş doğumumda burdalar bakalım neler yapcaz :))))))
canlarım hepinize günaydınlar öpüxcüklerbugün nedense pek bi keyifliyim inşallah bozulmaz keyfim :))))))))) he he 1:30 da doktora gidicez kızımı görmeye geç gelirsek merak etmeyin teyzeleri ay bakalım sıpam kilı almışmı
ayşem kız çalış çalış boşver evde oturmaktan iyidir
Allah neşeni daim etsin güzel arkadaşım.. Şu doğum tarihi netleşsin artık yaa heyecanlanıyorum vallaaa :)))
Kuzum benim de çalışmaktan şikayetim yok evde durmaya alışmamışım öğrencilik biter bitmez işe girdim artık benden ev karısı olmaz :)))
fıstık ablan sende kalıyodu dimi yanlış hatırlamıyosan..
hiç söz etmiyosun artık gittimi yoksa
birden aklıma geldi.nereen geldi bende anlamadım
evet canım ablam bizimle yaşıyor ama 2 haftadır yok önce arkadaşlarına sonra da memlekete teyzemlere gitti ama bugün dönecek içine doğmuş demek ki..
ayy nurcandan ne hbrler gelecek acaba çok merak ediyorum...
geç gelirim demişti aman geç olsun da iyi haberler olsun.. ya şu tarihi de bir öğrenseydik artık..
he he sen önceleri çok gittin biz ayda bir giderken dsen her hafta gidiyodun birazcık idare ediver kocanında işleri vardır ondan diyodur :))))))))))cnm sen gitmek istedikten sonra dr ne desin
bencede gitmeni tavsiye ederim cnm son zamanlar
son zamanlar sık gitmende fayda var tabi
bende kocişe dedim bugün gelim senle hastaneye gidincede diyecektim dr a çıkayım bi ama malesef hayyaller suya düştü
sen şimdi evde kal ben işlerimi ayarlayıp gelcem alcam seni
oturdum totomun üstüne
haftayada benim kontrolüm..
canım sağolasın valla bugünün neşesi hala devam kızım iyi kilo almış kan akımım kötüye gitmemiş doğumum netleşti oooooohAllah neşeni daim etsin güzel arkadaşım.. Şu doğum tarihi netleşsin artık yaa heyecanlanıyorum vallaaa :)))
Kuzum benim de çalışmaktan şikayetim yok evde durmaya alışmamışım öğrencilik biter bitmez işe girdim artık benden ev karısı olmaz :)))
herkese merhabalar canlar
herkeşler neler yapıyor bakiyim
halevcim inşallah bizlere güzel haberler verirsin
rabbimden hakkında hayırlısını diliyorum canım
hilbaycım yeni bir tedaviye başlıyormuşsun hayırlısı olsun
rabbim inşallah bu sefer yüzünü güldürür canım
sonunda yüzü gülenleden olursun inşallah
nurcancım prensesi görmeye gidiyorsun demmekki inşllah kilo almıştır canım almasada hayırlısıyla doğunca sen onu tombik yaparsın ayy heyecan bastı benide çok az kaldı kıızzzz doğuma
ayşecan işe başlamışsın evde olsan iş aranır işte olsan evi aranır böyle karmaşık bişey işte
sanada allah kolaylık versin canım işlerinde
canlarım doğumum ayın 23 ünde kesinleşti cumartesi ve perşembe sonkez kontroller olacak ve diğer pazartesi kızım gelecek bu hafta bayağı kilo almış 2260 dı 2778 olmuş minişim çok tombiş bi görseniz kocaman yanakları var :))))))))))))) kan akımımda kötüleşme yok doğuma kadar beni idare edeceğini düşünüyor doktorumuz şükür :)))))))))) ayyyyyyyyy keyfim çok yerinde hala şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?