diğer topiğede yazdım burayada yazacam çünkü senin ve kızın için çok mutlu oldum inş herşey böyle yolunda devam eder...
bu ne ya iki topiktede ikimiz varız başka kimse yok..
ben gamzeninkini okumadım cnm
ama okurum en kısa zamanda...
bide benim 3 eksiğin biri kaldı onun için arıyorum birin...
foruma cnm buakşam gidecektik ama bilmiyom yalan olcak bu gidişle heralde
kociş işlerimi ayarlıyayım seni alırım duvar kağıdı bakarız oradanda foruma gideriz dedi
demiin aradım benlemi konuşuyo kimle konuşuyo belli değil acildeydi sanırım yaralı maralı konuşuluyodu
ben arıycam dedi kapattı
kız kardeşime sorayımbenadet değilse okusunn bu gece ozaman senin 1 eksiği
adamın işleri vardır gidersiniz akşam arabanız var nasılsa :))))))))
sen sor olmazsa birini bulacam zaten cnm...
canım sıkıldı yaa evde bugün neense çıkmak istiyorum bian evvel oda böyle diyince iyice tıkıldım eve
olmazsa yarında gideriz yaa napim artık....senin kociş hastaneden sonra işemi dönyo yoksa tam gün izinlimi
kızlar kaynatmısınızda kaynatmışsınızz
nurcan gözün aydınnnn gelinim sevindirmiş seniiiiiiiii kimin gelini oooooo
canım sağlıcakla kucaklayacaksın inşşş meleğiniii
canlarım doğumum ayın 23 ünde kesinleşti cumartesi ve perşembe sonkez kontroller olacak ve diğer pazartesi kızım gelecek bu hafta bayağı kilo almış 2260 dı 2778 olmuş minişim çok tombiş bi görseniz kocaman yanakları var :))))))))))))) kan akımımda kötüleşme yok doğuma kadar beni idare edeceğini düşünüyor doktorumuz şükür :)))))))))) ayyyyyyyyy keyfim çok yerinde hala şükür
sağol canım gerçi bizimki avazla olmıcak ama olsun he h ehemencecik doğurup kacaağıma alayım rabbim sizlerede nasip etsin inşallahcanım gözün aydın maşallah kızını almana ramak kalmışhiçbi sorunda kalmamış çok şükür Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah ve sağ salim miniğini kucağına almanı nasip etsin inşallah canım darısı biz isteyenlerin başına
selam canlar.keyifler nasil?
pek giremedim isten gücten.bugun histereskopi ameliyati oldum.iyi gecti.hersey yolundaymis.doktor sadece rahim agzin cok kalindi cok zorlandim girmek icin normalde 3 numara alet kullanirken sende 9 numarayi kullanmak zorunda kaldimdedi.
acaba bumuydu gebelige engel olan bilmiyorum ki :18:
yaptiracak olanlar hic korkmasin insallah
sağol canım benim şükür sevindirdi kızım bukez üzmedi anneciğini ay böle gider inşallah şu bir hafta geçse doğursam bide hastalığıda yoksa varya ooooh dünyalar benim :)))))))))
selam canlar.keyifler nasil?
pek giremedim isten gücten.bugun histereskopi ameliyati oldum.iyi gecti.hersey yolundaymis.doktor sadece rahim agzin cok kalindi cok zorlandim girmek icin normalde 3 numara alet kullanirken sende 9 numarayi kullanmak zorunda kaldimdedi.
acaba bumuydu gebelige engel olan bilmiyorum ki :18:
yaptiracak olanlar hic korkmasin insallah
canım allahın izni ile her şey çok iyi olacak misler gibi doğacak meleğin ve hastalık falan olmayacak
iyi düşün iyi olsun dualrımız seninleeeeeeeeeeeeee ve minik gelinmleeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?