Geleceksin biliyorum bebeğim

Günaydın canlaaar... Nabersiniz?
Nurnacım canım arkadaşım çok sevindim kuzucuğun iyi olmasına 23ünde geliyor ha Allahın izniyle çok şükür.. Yerim ben kuzucuğumuuuu nasıl da uslu bir kız olacak nasıl da güzel olacak teyzesinin gülüüüü..

günaydın ayşemmmmmmmmmm nasılsın kuzum yorgunmusun yineeeee

evet yaa bahar çarptı galiba beni hoş bahar da gelmedi ama :)) tüm eklemlerim sızlıyor uykum var mız mız mııız..

havalardan kuzum yaaa :26::26::26::26::26:bahar gelmedi ama sıkıntıları geldii buradada öyleee bir sıcak iki soğukk karışıkk

günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın hayatım :))))))))))))))))))))
allahın izni ile her şey güzel olacakkkk benim gelinim sağlıklı hayılı şekilde gelecekkk önce seniiiiii sonrada benim oğlumu mutlu edecekkkkkk

sağol canım inşallah 23 te kesinleştik ama artık uslumu olur yoksa cadolozun tekimi olur bilmem ama pek huyları bana benzşicek gibi durmuyo ya babasına ya teyzelerine çeker hepside birbirinden beter muhahahaha :)))))))))))))

yani hiç şansın yok

Nurcan naber heyecan dorukta mı ayy ben çok heyecanlanıyorum valla senin için.. 23ü ptesi oluyor değil mi? O hastaneye gideceksin herhalde herzamanın eşinin çalıştığına değil mi?? Ayyy sevinçten deli olucam valla

kızlar birşey sorucam doğum kontrol hapım bitti aynı zamanda lucrin kullanıyorum. adet gecikmesi olabilir diye duydum. bilginiz varmı?

kızlar birşey sorucam doğum kontrol hapım bitti aynı zamanda lucrin kullanıyorum. adet gecikmesi olabilir diye duydum. bilginiz varmı?

kuzum lukrini kesmeden devam ediyorsunn bunu unutmaa
evet ukrin adet gecikmesi yapa biliyorrr bir kaç gün geçerse endişelenme

darısı başımıza canımmm bu heycanlarım inşş ayşemmmmmmmm

:95:

doktor 6-7 gün gecikirse haber ver dedi ne yapacaklar acaba o zaman

doğum kontol hapı kulandığın için okadar süreceğini sanmıyorumm geçikmenin ama eğer sürerse adet söktürücü verirler merak etme strsde yapa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…