sağol yetercim inşallah Allahın izni ile
Günaydın canlaaar... Nabersiniz?
Nurnacım canım arkadaşım çok sevindim kuzucuğun iyi olmasına 23ünde geliyor ha Allahın izniyle çok şükür..Yerim ben kuzucuğumuuuu nasıl da uslu bir kız olacak nasıl da güzel olacak teyzesinin gülüüüü..
günaydın ayşemmmmmmmmmm nasılsın kuzum yorgunmusun yineeeee
evet yaa bahar çarptı galiba beni hoş bahar da gelmedi ama :)) tüm eklemlerim sızlıyor uykum var mız mız mııız..
günaydın hayatım :))))))))))))))))))))günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
allahın izni ile her şey güzel olacakkkkbenim gelinim sağlıklı hayılı şekilde gelecekkk önce seniiiiii sonrada benim oğlumu mutlu edecekkkkkk
Günaydın canlaaar... Nabersiniz?
Nurnacım canım arkadaşım çok sevindim kuzucuğun iyi olmasına 23ünde geliyor ha Allahın izniyle çok şükür..Yerim ben kuzucuğumuuuu nasıl da uslu bir kız olacak nasıl da güzel olacak teyzesinin gülüüüü..
günaydın hayatım :))))))))))))))))))))
sağol canım inşallah 23 te kesinleştik ama artık uslumu olur yoksa cadolozun tekimi olur bilmem ama pek huyları bana benzşicek gibi durmuyo ya babasına ya teyzelerine çeker hepside birbirinden beter muhahahaha :)))))))))))))
herzamanda dün bi gitti bidaha bişi yazmadı doğurdumu karı ne
aynenyani hiç şansın yok
yok kız uyuyordur geç kalkıyor yaaaaaaaaa
aynen
kız hala gelmedi yaaaaaaaa ben merak ettim nosuda yok
bende merak ettim yaaaaaaaaaa:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
ya okadar zamandır konuşuyoruz bi nosunu almadık kızın çok merak ettim ya
ya okadar zamandır konuşuyoruz bi nosunu almadık kızın çok merak ettim ya
kızlar birşey sorucam doğum kontrol hapım bitti aynı zamanda lucrin kullanıyorum. adet gecikmesi olabilir diye duydum. bilginiz varmı?
Nurcan naber heyecan dorukta mı ayy ben çok heyecanlanıyorum valla senin için.. 23ü ptesi oluyor değil mi? O hastaneye gideceksin herhalde herzamanın eşinin çalıştığına değil mi?? Ayyy sevinçten deli olucam valla
kuzum lukrini kesmeden devam ediyorsunn bunu unutmaa
evet ukrin adet gecikmesi yapa biliyorrr bir kaç gün geçerse endişelenme
:95:
doktor 6-7 gün gecikirse haber ver dedi ne yapacaklar acaba o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?