doğum kontol hapı kulandığın için okadar süreceğini sanmıyorumm geçikmenin ama eğer sürerse adet söktürücü verirler merak etme strsde yapa
sağol canım rahatlattın beni
inşallah öledirgeziyodur o geziyodur :)))
ay canım evet herzamanın doktoruna gidiyorum diğerlerini tamamen bıraktım valla bend eçok heycanlıyım pazartesiye geliyo salıda hastaneden çıkkıcam zatwn 1 gün yatılıyomuş ay bi gelse sıpa çok sabırsızımNurcan naber heyecan dorukta mı ayy ben çok heyecanlanıyorum valla senin için.. 23ü ptesi oluyor değil mi? O hastaneye gideceksin herhalde herzamanın eşinin çalıştığına değil mi?? Ayyy sevinçten deli olucam valla
darısı başımıza canımmm bu heycanlarım inşş ayşemmmmmmmm
inşallah öledir
ay canım evet herzamanın doktoruna gidiyorum diğerlerini tamamen bıraktım valla bend eçok heycanlıyım pazartesiye geliyo salıda hastaneden çıkkıcam zatwn 1 gün yatılıyomuş ay bi gelse sıpa çok sabırsızım
aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnn inşallah Allahtan dileğim sizlerinde bu günlerini görmek
nurcan306;[COLOR="red" .!.:19156036[/COLOR]]inşallah öledir
ay canım evet herzamanın doktoruna gidiyorum diğerlerini tamamen bıraktım valla bend eçok heycanlıyım pazartesiye geliyo salıda hastaneden çıkkıcam zatwn 1 gün yatılıyomuş ay bi gelse sıpa çok sabırsızım
aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnn inşallah Allahtan dileğim sizlerinde bu günlerini görmek
ayşe inşşş rabbim sana bir beklerkenn ikisini birden versinnn vee uykusuz gözlerle bize gel zır zır agla kızlar uykusuzum yorgunum diyeeee:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:Ben de bugün yarın adet olurum tüm belirtiler tamam :)) Kısmetse başlarız artık ama bu sefer gün falan saymıyorum hiç yaramıyor bana saymak.. Allah tarafından bir huzur geldi içime ooohh hiiiç ne saymak ne düşünmek :)) Tabi yok tayindi yok eşimin ameliyatıydı derken unuttum gitti çok rahatladım valla..
ayşe inşşş rabbim sana bir beklerkenn ikisini birden versinnn vee uykusuz gözlerle bize gel zır zır agla kızlar uykusuzum yorgunum diyeeee:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
bende de heppppp sevinçten dört köşe gezeyim topikte
sanki ben uykusuz kalıcam da bir tek benim bebeklerim mi ağlayacak?? seninkiler benimkilerden çok yorsun seni :)))
yok kız ayşemmmmmmmmmm benim çocuk falan olmayacak ben sizleri dinleyeceğimm anlatıklarınızı bebişleirnizii
a aaaa duymamış olayımmenapoza girene kadar pes etmek yok...
Ben de bugün yarın adet olurum tüm belirtiler tamam :)) Kısmetse başlarız artık ama bu sefer gün falan saymıyorum hiç yaramıyor bana saymak.. Allah tarafından bir huzur geldi içime ooohh hiiiç ne saymak ne düşünmek :)) Tabi yok tayindi yok eşimin ameliyatıydı derken unuttum gitti çok rahatladım valla..
oh oh ne çabuk geçti hakkaten
valla bendesaymıyom geçen saydım aldım ağızımın payını :)))))))))) hiç takvime bakmıyom özellikle
inşallah bene kızıma doğm hediyesi olacak senin hamişliğin bizi çok mutlu edeceksin kızımla dua edicez teyzesine doğumda Allahımın izni ile :))))))))))
amana ne bileyim ayşem ama neyse yaaaa beni boş verinherzaman gelmedi daha nirdeeeeee bu kız:26::26::26::26:
o konuda çok huzursuzum dün doktora gitcekti iptal oldu sonra foruma gidecekti oda belirsizdi konuşuyoduk sonra bi çıktı bidaha girmedi((((
o konuda çok huzursuzum dün doktora gitcekti iptal oldu sonra foruma gidecekti oda belirsizdi konuşuyoduk sonra bi çıktı bidaha girmedi((((
olursa zaten hep arkadaşlarımın dualarıyla Allah sizden razı olsun.. senin doğuma yetişmez kız benim hamişliğim anca tedavim başlar o da başlarsa :)))
allah alalha yaaaaaaaaaaa:26::26::26::26::26::26:
olsun canım ben doğurduktan sona hamiş kalcanya hemn ha 10 gün ha 20 gün önemlimi ben o miniş hediyeyi hep kabul ediyom yeterki gelsin teyzesi onu yer bizi sevindirsin o :)))))))))))yaramaz sıpa
ay inşallah yaa hayırlısı.. şimdi aklım onda değil şu tayin işi meşgul ediyor kafamı kesin olacak gibi de neresi olur o belli değil ya tek derdim o.. ama hissediyorum burdan gitmek bana çok iyi gelecek..
canım merhaba ben izmirdeyim tedaviye yeni başladım. smyrna ya gidiyorum. tavsiye ederim canım . rahim filmini geçen hafta çektirdim. 400tl .Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?