Geleceksin biliyorum bebeğim

geziyodur o geziyodur :)))
inşallah öledir
ay canım evet herzamanın doktoruna gidiyorum diğerlerini tamamen bıraktım valla bend eçok heycanlıyım pazartesiye geliyo salıda hastaneden çıkkıcam zatwn 1 gün yatılıyomuş ay bi gelse sıpa çok sabırsızım
darısı başımıza canımmm bu heycanlarım inşş ayşemmmmmmmm

aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnn inşallah Allahtan dileğim sizlerinde bu günlerini görmek

Ben de bugün yarın adet olurum tüm belirtiler tamam :)) Kısmetse başlarız artık ama bu sefer gün falan saymıyorum hiç yaramıyor bana saymak.. Allah tarafından bir huzur geldi içime ooohh hiiiç ne saymak ne düşünmek :)) Tabi yok tayindi yok eşimin ameliyatıydı derken unuttum gitti çok rahatladım valla..

inşşşşşşşşşşşşş canımmm rabbim bizlerede o günleri göstersin inşş

ayşe inşşş rabbim sana bir beklerkenn ikisini birden versinnn vee uykusuz gözlerle bize gel zır zır agla kızlar uykusuzum yorgunum diyeeee:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
bende de heppppp sevinçten dört köşe gezeyim topikte

sanki ben uykusuz kalıcam da bir tek benim bebeklerim mi ağlayacak?? seninkiler benimkilerden çok yorsun seni :)))

sanki ben uykusuz kalıcam da bir tek benim bebeklerim mi ağlayacak?? seninkiler benimkilerden çok yorsun seni :)))

yok kız ayşemmmmmmmmmm benim çocuk falan olmayacak ben sizleri dinleyeceğimm anlatıklarınızı bebişleirnizii

oh oh ne çabuk geçti hakkaten
valla bendesaymıyom geçen saydım aldım ağızımın payını :)))))))))) hiç takvime bakmıyom özellikle
inşallah bene kızıma doğm hediyesi olacak senin hamişliğin bizi çok mutlu edeceksin kızımla dua edicez teyzesine doğumda Allahımın izni ile :))))))))))

olursa zaten hep arkadaşlarımın dualarıyla Allah sizden razı olsun.. senin doğuma yetişmez kız benim hamişliğim anca tedavim başlar o da başlarsa :)))

olursa zaten hep arkadaşlarımın dualarıyla Allah sizden razı olsun.. senin doğuma yetişmez kız benim hamişliğim anca tedavim başlar o da başlarsa :)))

olsun canım ben doğurduktan sona hamiş kalcanya hemn ha 10 gün ha 20 gün önemlimi ben o miniş hediyeyi hep kabul ediyom yeterki gelsin teyzesi onu yer bizi sevindirsin o :)))))))))))yaramaz sıpa

olsun canım ben doğurduktan sona hamiş kalcanya hemn ha 10 gün ha 20 gün önemlimi ben o miniş hediyeyi hep kabul ediyom yeterki gelsin teyzesi onu yer bizi sevindirsin o :)))))))))))yaramaz sıpa

ay inşallah yaa hayırlısı.. şimdi aklım onda değil şu tayin işi meşgul ediyor kafamı kesin olacak gibi de neresi olur o belli değil ya tek derdim o.. ama hissediyorum burdan gitmek bana çok iyi gelecek..

ay inşallah yaa hayırlısı.. şimdi aklım onda değil şu tayin işi meşgul ediyor kafamı kesin olacak gibi de neresi olur o belli değil ya tek derdim o.. ama hissediyorum burdan gitmek bana çok iyi gelecek..

inşallah güzel biyere çıkar sonra peşine bizimde aynı yere çıksın he he komşu olalım :))))))))))

canım merhaba ben izmirdeyim tedaviye yeni başladım. smyrna ya gidiyorum. tavsiye ederim canım . rahim filmini geçen hafta çektirdim. 400tl .Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah

ben biraz geç döndüm ama... çok sık girmiyorum da ... ben de bu aralar smyrna ya taktım başlasam mı falan die.. doktorum kim orda bi de orda mı çekiolar filmi başka yere mi yönlendiriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…