Geleceksin biliyorum bebeğim

canım 2 kere çektirdim ama ikiside devlette idi para vermedim

ben geç döndün ama çok sık giremiyorum nete devlette geç bi tarihe atmıyorlar mı bu rahim filmini? rapor falan gerekiyor mu ve yaş sınırlaması var mı? bi de izmir de devlet hastanesi mi biraz daha detaylı bilgi verebilirsen çok sevinirim:26: bi de aı var mı acı:26:

hamile olan bütün arkadaşları tebrik ediyorum sağ salım kucağınıza alırsınız inşaallah
benim gibi uğraşıp duranlara da bol şans allah dualarımızı kabul etsin

ha haaa çok ihtimal yok be şekerim muhtemelen d.bakır belki az bir ihtimal de edirne..

ha ha bize d.bakır olma ihtimali var ama edirne hayal bizim belirli yerler olur şırnak. hakkari. d.bakır muş. van yani direk doğu :)))))))) :)))))))
nesem şeker ben çıkıyom kociş geliyomuş hergün yürüyüş yapıyoruz ya üstümü giiyineim beklemessin kapıda herif :)))))))öptüm

nurcancım biz o bahsettiğim arkadaşıma tefriciye çekiyoruz yardım edebilir misin??

ya bende sana dün onu sorcaktım bak akşam girmedin kalbimiz birmiş başlayalım dicektim benim okıcağım meryem kalmadı doğumdan önce bitirelim dicektim ver nekadar lazımsa bana ben okurum her türlü adınıda söle istersende burda da dağıta biliriz yeni bitane benim için fark etmez

tamam canım sağolasın adı nurşen hayırlı bir kısmet için okunacak kim kaç tane okursa artık kalanını biz tamamlarız.. şimdiden sağolun...

canım ben istanbulda çektirdimsenin adetine göre ayarlıyolar onu senin adetinden sonra 7 gün içersinde çekiyolardı ama önce dediğin gibi 1 ay önceden felan randevu al çünkü çok sıra oluyor
benim ilk çektirdiğim ağrısızdı ama 2. çektirdiğimde çok kötü oldum sanırım vücut yapısına göre değişiyo doğumdan sonra benim rahimde daralma oldu o yüden 2. çok ağrılı oldu

bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum

ayşe arkadaşımızın arkadaşı nurşen hanım bize dualarda çok yardımcı oldu meryem surelerini bitiren arkadaşlarla nurşen arkadaşımıza hayırlı bir kısmet çıkması niyetine tefrciye okuyacağız kim okumak isterse sayısını bana bildiririse memnun olurum

nurcan--------------1000 adet

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover------------------------------OKUNDU
2-)son_ece--------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun-----------------------------OKUNDU
4-)nazemir---------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-------------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86-----------------------------OKUNDU
11-)nurcan--------------------------------OKUNDU
12-)derin----------------------------------OKUNDU
13-)ceylin---------------------------------OKUNDU
14-)yeter----------------------------------OKUNDU
15-)herzaman_seninle--------------------OKUNDU
16-)beren660-----------------------------OKUNDU
17-)mayflowers----------------------------OKUNDU
1gamze2779

kızlar GAMZE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda hamile kalmayı nasip etsin inşallah

ceylin--------------------okudu
umudumsun-----------okudu
yeter-------------------okudu
neslyy-----------------okudu
ayşe-------------------okudu
pearlflover--------------okudu
son_ece----------------okudu
mayflowers-------------okudu
nurcan-----------------okudu
pinar1202--------------okudu
tweety25----------------okudu
beren660----------------okudu
derin--------------------okudu
gamze2779--------------okudu

nazemir
pembe_86
herzaman_seninle

4 boş---------------------okundu

benimde bitti canım Allah kabul etsin

bende -------------1000 okuyacam Allah nurşene adı gibi güzel huylu onu mutlu edebilecek birini çıkartsın karşısına ömür boyu Mutlu olsunlar

günaydın hayırlı cumlar cuma hürmetine dualrımız kubul etsin rabbim
en çok isteneni sağlıkla gönersinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…