Geleceksin biliyorum bebeğim

hoşbulduk canım iyi geçti değişiklik oldu...hayırlısıyla seninde doğum tarihin belli oldu nihayet hayırlısıyla kızına kavuşmana az kaldı...... okuyunca bildiririm okuyabilirsem alırım daha

geçen nurcana da anlattım içime Allah tarafından bir huzur bir tevekkül geldi rahatım iyiyim çok şükür..
senden naber nasıldı tatil?

güzel geçti çocuklarla biri 5 yaşında biri 11 aylık oğlu var onlarla uğraşmaktan vakit nasıl geçti anlamadım

merhabalr nasılsınız kıslar baktım hepiniz burasınız burdan yazayım artık dedim
biz iyiyiz şükür eşim yengeç gibide olsa yürüo kendine tost bile yapmıs ben okuldayken
beni bayağı bi gerdi ama ameliyattan sonra pek iyi maaşallah oluruna bıraktık artıkın
ama biz çok fenayız yahu daha 10 gun daha ilşki yok zaten ben regl olmustum ustune bide ameliyat 1 ay olacak nerseyse abuuu:))))))

hadi geçmiş olsun artık kendiliğinden olacak ben eminim canım.. zaten sen böyle ateşli kadın olduktan sonra

eveeet yarın gelmesi lazım ama bakarsın bir süpriz yapar hiç gelmez :))) bu topik çok iyi geldi bize mutluyuz umutluyuz hele ben nerdeyse havalanıp uçucam :))) gelmeyen bahar bana geldi galiba..

hadi geçmiş olsun artık kendiliğinden olacak ben eminim canım.. zaten sen böyle ateşli kadın olduktan sonra

ay canım biz bak agustosta tüpe başladıktan sonra hiç zamanlı ilşki olmadı zaten yarısında ben tedavıdeydım yarısında da tedavıden kalma kistler için doğum kontrol hapı kuualndım artık dikkat edicez 11.gunden 18.güne kadar her gün didi dr. abuuu kıss annnem okadar ateşi yok bende arada fire veririz ama gun aşırıda yeter zannımca:)

eveeet yarın gelmesi lazım ama bakarsın bir süpriz yapar hiç gelmez :))) bu topik çok iyi geldi bize mutluyuz umutluyuz hele ben nerdeyse havalanıp uçucam :))) gelmeyen bahar bana geldi galiba..

ayy sorma ayşecim neler okudum neler tüpde yumurtası gelişmeyen yada embriyosu bile olusmayan kadınlar 3 ay sonra kendiliğinden kalmıs eşinde 3-4 mılyon spermi olan kadınlarda aynı şekılde 4 basarısız tüpten sonra kendılığınden kalmıs neden olmasın seninde olur.. kadın ama dıokı bız hiç dıkkat etmıoduk 6 y cok duzenlı ilşkı olunca oldu dıo sızde boşlamayın kıslar valla artıkın gecelık,raks,iççamaşırı hersey mübah bu yolda:)))))

hooop bacaklar havayaaaa

kıs benim de kocam ameliyat oldu safra kesesinden yapamadık ki adam karnıyarık gibi oldu

Amaaan bıraktım ben o işleri :))) labaratuarda yapsınlar işte :)))

öyle deme canım kıs doktorum derki sonuçta bız dısardan mudahale edıoruz bazen bakıoruz spontan daha kolay kalıo bızım embriyo bıle elde edemediğimiz hastalar diyor valla ben zamanlı ilşki zor dıodumstres oluoz dıodum ama tüp bebek süreci de oldukça stresli önümüz yaz tatiller var valla değerlendirin derim ben:)))))

nurcanın doğum belli olmus çok şükür bebeiş iyiymişş şükürler olsun yaa cok sevındımm kıııss nurcaan nerdesinn kusummmm
bugun bı yerde okudum acele eden geç kalır dıyor beni anlatıo temmuzda ıstanbulda denıcektık şimdi spontan denicez en az 1 yıl düşünsenize yanii direnmememk lazım sanırım bu sürece ne yasanacaksa yasansın bakalım:)

tebdil-i mekanda ferahlık var ya tayinimiz çıkınca yatak odamız da düzelir belki :)) bursanın havasında biz havaya giremiyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…