iyiyim canım çok şükür yaa.. bugün yarın adet olmam gerek sonra yine başlıycaz kısmetse seviniyorum ben de
hayırlısı olsun kendini üzme herşey daha güzel olur
hoşgeldin canım nasıl geçti tatilin
Allah kabul etsin canım sağol 500 yazıyo okuyunca bildirirsin
korkm sen daha korkma :b
geçen nurcana da anlattım içime Allah tarafından bir huzur bir tevekkül geldi rahatım iyiyim çok şükür..
senden naber nasıldı tatil?
alllaaaaah kim gelmiiiiş umutcum nabeeer??
merhabalr nasılsınız kıslar baktım hepiniz burasınız burdan yazayım artık dedim
biz iyiyiz şükür eşim yengeç gibide olsa yürüo kendine tost bile yapmıs ben okuldayken
beni bayağı bi gerdi ama ameliyattan sonra pek iyi maaşallah oluruna bıraktık artıkın
ama biz çok fenayız yahu daha 10 gun daha ilşki yok zaten ben regl olmustum ustune bide ameliyat 1 ay olacak nerseyse abuuu:))))))
iyiyim kuşum buraya transfer oldum benim topik çok arabesk başlamıs yahu burası daha pozitif artık burdan yazayım bende transfer oldum:)senden nbr cicim hayırlısıyla geldı mayıs reglin gelınce baslayacamısın
hadi geçmiş olsun artık kendiliğinden olacak ben eminim canım.. zaten sen böyle ateşli kadın olduktan sonra
eveeet yarın gelmesi lazım ama bakarsın bir süpriz yapar hiç gelmez :))) bu topik çok iyi geldi bize mutluyuz umutluyuz hele ben nerdeyse havalanıp uçucam :))) gelmeyen bahar bana geldi galiba..
ay canım biz bak agustosta tüpe başladıktan sonra hiç zamanlı ilşki olmadı zaten yarısında ben tedavıdeydım yarısında da tedavıden kalma kistler için doğum kontrol hapı kuualndım artık dikkat edicez 11.gunden 18.güne kadar her gün didi dr. abuuu kıss annnem okadar ateşi yok bende arada fire veririz ama gun aşırıda yeter zannımca:)
ayy sorma ayşecim neler okudum neler tüpde yumurtası gelişmeyen yada embriyosu bile olusmayan kadınlar 3 ay sonra kendiliğinden kalmıs eşinde 3-4 mılyon spermi olan kadınlarda aynı şekılde 4 basarısız tüpten sonra kendılığınden kalmıs neden olmasın seninde olur.. kadın ama dıokı bız hiç dıkkat etmıoduk 6 y cok duzenlı ilşkı olunca oldu dıo sızde boşlamayın kıslar valla artıkın gecelık,raks,iççamaşırı hersey mübah bu yolda:)))))
hooop bacaklar havayaaaa
kıs benim de kocam ameliyat oldu safra kesesinden yapamadık ki adam karnıyarık gibi oldu
ayy sorma kusum halvet haram oldu:))şimdi yasak ya daha bi cazip gelio ovulasyon gunumuz olsa bole kudurmayız hee:)))))
demiAmaaan bıraktım ben o işleri :))) labaratuarda yapsınlar işte :)))
Amaaan bıraktım ben o işleri :))) labaratuarda yapsınlar işte :)))
öyle deme canım kıs doktorum derki sonuçta bız dısardan mudahale edıoruz bazen bakıoruz spontan daha kolay kalıo bızım embriyo bıle elde edemediğimiz hastalar diyor valla ben zamanlı ilşki zor dıodumstres oluoz dıodum ama tüp bebek süreci de oldukça stresli önümüz yaz tatiller var valla değerlendirin derim ben:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?