tebdil-i mekanda ferahlık var ya tayinimiz çıkınca yatak odamız da düzelir belki :)) bursanın havasında biz havaya giremiyoruz..
olmazmı kuşum bizimde cok bıktığımız zamanlra olmustu tüpten önce doğal denerken ama bu süreçte aceleci olmayacakmıssın yani bız hemen bu ay olsun öbür ay olsun diyip olmayınca ilşkıden soğuyorduk şimdi dedimki eşime en az 1 yıl sabredeceğiz dedım olmazsa ancak ozaman tedavi düşünürüz seneye yaza yani..onun için olmayınca hemen yılmak yok 1 yıl vaktimiz var dedim bakalım ameliyat işe yarar belki:)))tyin nereye cıkıo kıss benim hiç haberim yokk
valla ben istedim terfian beni nereye olursa gönderin diye ama bakalım neresi olacak belli değil.. d.bakır olabilir..
d.bakır karışabilir kusum ya sen buraya gel nerdeyim biliosun iki deli iyi gelirdik birbirimize.)))
oh oh aman arada değişiklik lazım zatenhoşbulduk canım iyi geçti değişiklik oldu...hayırlısıyla seninde doğum tarihin belli oldu nihayet hayırlısıyla kızına kavuşmana az kaldı...... okuyunca bildiririm okuyabilirsem alırım daha
anaaaaaaaam karının derde bak yav bırak adam ileşsin :26::26::26::26:merhabalr nasılsınız kıslar baktım hepiniz burasınız burdan yazayım artık dedim
biz iyiyiz şükür eşim yengeç gibide olsa yürüo kendine tost bile yapmıs ben okuldayken
beni bayağı bi gerdi ama ameliyattan sonra pek iyi maaşallah oluruna bıraktık artıkın
ama biz çok fenayız yahu daha 10 gun daha ilşki yok zaten ben regl olmustum ustune bide ameliyat 1 ay olacak nerseyse abuuu:))))))
nurcanın doğum belli olmus çok şükür bebeiş iyiymişş şükürler olsun yaa cok sevındımm kıııss nurcaan nerdesinn kusummmm
bugun bı yerde okudum acele eden geç kalır dıyor beni anlatıo temmuzda ıstanbulda denıcektık şimdi spontan denicez en az 1 yıl düşünsenize yanii direnmememk lazım sanırım bu sürece ne yasanacaksa yasansın bakalım:)
oh oh aman arada değişiklik lazım zaten
evet canım şükür belli oldu inşallah rabbim sizlerede naisp etsim
anaaaaaaaam karının derde bak yav bırak adam ileşsin :26::26::26::26:
canım sağol iyiyiz günümüz belli oldu sendende haberler iyi maaşallah
bu arada bende bugün br haber aldım bi arkadaşımıza eşinden dolayı bütün dokyorlar asla çocuğu olaz demişti ameliyatla bile bişi bulamamışlardı tüp yapcak doktorlar kıbrısa gidin ordan alın hazır demişti onlarda öle istemiyodu evlatlıkta istemiyodu bırakmışlardı yıllardır 17 yıl felan oluyo evlneli hamilemiş hemde kendiliğinden doktora gitmiş 7 haftalık çıkmış kız kendi bile inanmıyomuş :)))))
yok kız orada kadro yok ama nispeten daha yakın gelirim belki yanına :))
nazemircim merhaba biz hiç konuşmadık daha önce sanırım biraz anlatırmısın sen ne durumdasın ?
herzamanda dün bi gitti bidaha bişi yazmadı doğurdumu karı ne
yok kız uyuyordur geç kalkıyor yaaaaaaaaa
ya okadar zamandır konuşuyoruz bi nosunu almadık kızın çok merak ettim ya
Ben de bugün yarın adet olurum tüm belirtiler tamam :)) Kısmetse başlarız artık ama bu sefer gün falan saymıyorum hiç yaramıyor bana saymak.. Allah tarafından bir huzur geldi içime ooohh hiiiç ne saymak ne düşünmek :)) Tabi yok tayindi yok eşimin ameliyatıydı derken unuttum gitti çok rahatladım valla..
ya yok bişey yine alışveriş yapıyordur cadı merak etmeyin siz..
günaydın cicoşlaaar
kız herzaman nerdesin ben de merak ettim bak :26:
Nurcan sende numarası yok mu arasana şu kızı ..
nurcanım sanada hayırlı cumlar canımmm
kız heramanseninle den hala haber yokmu yaaaaa:26::26::26::26::26:
valla diğer haber yok gülüm
kız yokki olsa ben zaten arardım çatlıcam dünden beri o verim demedi hiç bende istemedim onun kimmse bilmiyoya tüp bebek olduğunu o yüzden pek burnumu sokmak istemiyorum hayatına o yüzdende no felan almadım hiç ama çok merak ettim yaaaaaaaa
hastaneyi mi arayıp sorsak acaba???
kız kimse bilmiyoya o yüzden aramadım hastaneyi zaten yarın kontrolüm var kötü bişi varsa söler doktor sanırım hani doğurdu felan diye bitek doktor biliyo arkadaş olduğumuzu bişi yoktur kızı hastanede milletin diline düşürmiyelim :))))))))))
kızlarrrrdoğru diyorsun belki de neti bilgisayarı falan bozulmuştur kötü düşünmeyelim..
ben hemen bu gece okuyacağım kusura bakmayın geç kaldım..MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover------------------------------OKUNDU
2-)son_ece--------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun-----------------------------OKUNDU
4-)nazemir---------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-------------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86-----------------------------OKUNDU
11-)nurcan--------------------------------OKUNDU
12-)derin----------------------------------OKUNDU
13-)ceylin---------------------------------OKUNDU
14-)yeter----------------------------------OKUNDU
15-)herzaman_seninle--------------------OKUNDU
16-)beren660-----------------------------OKUNDU
17-)mayflowers----------------------------OKUNDU
1gamze2779 herzaman_seninle
kızlar GAMZE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda hamile kalmayı nasip etsin inşallah
kız herzaman seninle nerdesin herkesi meraklandırdın tam çıkacaktım seni gördüm iyi haberler olsun inşallah...ben çıkıyorum işim var iyi haberlerini yaz bekliyorum
kızlar ne kaynatışsını yaaaaa
umutbizimolsun hoş geldin canımmm seni burada görmek çok güzel
herzaman -seninle gelemedimi diyecektim ama aşağıda nerdesin kız sen
öldük merakatan:18::18::18::18::18::18::18::18:
kızlarrrr
sizlerden çok çok özür diliyorum
çok mahçup oldum gerçekten...
çok şükür kızım ve ben iyiyiz....sadece bi önceki sayfada yazdığım gibi gelişince olaylar size hbr verecek kaynağım yoktu malesef..
gittiğim yerde net vardıda oradan girmek istemedim topiğe...
bu arada çok yakın olarak bildiğim arkadaşım can dostum kankam dediğim kişinin benim arkamdan araştırmalar yaparak tüp bebekle hamile kaldığımı öğrenmiş ve etrafına aktardığını öğrendim...
hiç umurumda değil ben bebeğimi elde etmişim ya onun can dostuluğunu arkadaşlığa dönüştü sadce...söylemek paylaşmak istemediğim bi konuyu araştırmalara girmesine çok bozuldum...
bu gittiğim arkadaş değil ama o dediğim...
inanmıyordum inanamıyordum
en yakın arkadaşın kazık atacağına
başa gelmeden öğrenilmiyomuş meğerse çok kötü bişimiş gerçekten...
ben hemen bu gece okuyacağım kusura bakmayın geç kaldım..
hihihi geldim geldim
cezam ne olacak onu merak ediyorum...
kızlarrrr
çok şükür kızım ve ben iyiyiz....sadece bi önceki sayfada yazdığım gibi gelişince olaylar size hbr verecek kaynağım yoktu malesef..
bu arada çok yakın olarak bildiğim arkadaşım can dostum kankam dediğim kişinin benim arkamdan araştırmalar yaparak tüp bebekle hamile kaldığımı öğrenmiş ve etrafına aktardığını öğrendim...
hiç umurumda değil ben bebeğimi elde etmişim ya onun can dostuluğunu arkadaşlığa dönüştü sadce...söylemek paylaşmak istemediğim bi konuyu araştırmalara girmesine çok bozuldum...
hihihi geldim geldim
hepimizin akşam yemeğini sen pişireceksinn
kuzum bunu oku
necip fazıl kısakürek derkiiiii
Yüzsüzdür insanoğlu kimse bilmez fendini, Kime iyilik yaptıysan ondan koru kendini..
pişiririm bacım aşkolsun
siz menülerinizi yollayın pişirik saklama kutularına koyup postalayayım
çok şkür kolay bi ceza geldi benim için...
ne i,stiyonuz...
çok doğru bi söz cnm kendi arkadaşlığına mesafe koydurttu sadece benim için sorun değil...
güzelik boş ver gerçek yüzünü görmüşsünn
arkanda bırak bu insanı hiç te üzme kendiniii
aynen öyle cnm...ilk defa böyle sırtımdan vurulduğum için aklımdan çıkmıyo
eee sizler hala menüleri yollamadınız...
aynen canım hiçbir doktorun şans vermediği bir insan gel hamile kal bence sende kafanı rahattutu rabbim büyükayy işte mucize cnm doktorumuzda dio bize 1 spermin yumurtaya ulaşması yeter diyor ama ne kadar sürede denk gelir, gelirmi bilmıoruz bakalım denemedik demeyelim 1 yıl süre verdik kendimize hatta 14 ay seneye temmuza kadar:)denk gelirse ne denirki öper başımıza koyarız ama denk getiremzsek de istanbulda süper merkezler var deneriz napalım..ayy son 10 gün şükrler olsun canım yaa
kızlarrrr
hihihi geldim geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?