Geleceksin biliyorum bebeğim

tebdil-i mekanda ferahlık var ya tayinimiz çıkınca yatak odamız da düzelir belki :)) bursanın havasında biz havaya giremiyoruz..

olmazmı kuşum bizimde cok bıktığımız zamanlra olmustu tüpten önce doğal denerken ama bu süreçte aceleci olmayacakmıssın yani bız hemen bu ay olsun öbür ay olsun diyip olmayınca ilşkıden soğuyorduk şimdi dedimki eşime en az 1 yıl sabredeceğiz dedım olmazsa ancak ozaman tedavi düşünürüz seneye yaza yani..onun için olmayınca hemen yılmak yok 1 yıl vaktimiz var dedim bakalım ameliyat işe yarar belki:)))tyin nereye cıkıo kıss benim hiç haberim yokk

valla ben istedim terfian beni nereye olursa gönderin diye ama bakalım neresi olacak belli değil.. d.bakır olabilir..

hoşbulduk canım iyi geçti değişiklik oldu...hayırlısıyla seninde doğum tarihin belli oldu nihayet hayırlısıyla kızına kavuşmana az kaldı...... okuyunca bildiririm okuyabilirsem alırım daha
oh oh aman arada değişiklik lazım zaten
evet canım şükür belli oldu inşallah rabbim sizlerede naisp etsim
anaaaaaaaam karının derde bak yav bırak adam ileşsin :26::26::26::26:

canım sağol iyiyiz günümüz belli oldu sendende haberler iyi maaşallah
bu arada bende bugün br haber aldım bi arkadaşımıza eşinden dolayı bütün dokyorlar asla çocuğu olaz demişti ameliyatla bile bişi bulamamışlardı tüp yapcak doktorlar kıbrısa gidin ordan alın hazır demişti onlarda öle istemiyodu evlatlıkta istemiyodu bırakmışlardı yıllardır 17 yıl felan oluyo evlneli hamilemiş hemde kendiliğinden doktora gitmiş 7 haftalık çıkmış kız kendi bile inanmıyomuş :)))))

ayy işte mucize cnm doktorumuzda dio bize 1 spermin yumurtaya ulaşması yeter diyor ama ne kadar sürede denk gelir, gelirmi bilmıoruz bakalım denemedik demeyelim 1 yıl süre verdik kendimize hatta 14 ay seneye temmuza kadar:)denk gelirse ne denirki öper başımıza koyarız ama denk getiremzsek de istanbulda süper merkezler var deneriz napalım..ayy son 10 gün şükrler olsun canım yaa

nazemircim merhaba biz hiç konuşmadık daha önce sanırım biraz anlatırmısın sen ne durumdasın ?

benim durumda karışık ocakda tüpe başlamıştık yumurtalar erken çatladı, aşılama oldu tutmadı,üstüne kist oldu bizde bir süre ara verdik aşılamadan sonra adet düzenimde şaştı..2 aydır 2 gün gecikmeli geliyor 6 gün süren adetim geçen ay 8 gün bu ay 9 gün sürdü önümüzdeki ay ne olacak bakalım hayırlısı...benimkide 1 dokun bin ah işit oldu

slm kızlarr
sizi merakta bıraktım çok iyi biliyorum ama inanın hbr verecek fırsatım hiç olmadı
telimden kk ya bağlanamadım hata verdi sürekli neden anlamadım
face tende hbr vermek 2 3 saat önce aklıma geldi ve nurcana yazdımda belki görmemiş olabilr..
çarşamba bebişin odasına duvar kağıdı baktıktan sonra foruma gittik oradan arkadaşıma doğum günü hediyesi aldım ve dönüşte eve gideceğimiz yere istanbul çıkışında oturan arkadaşıma gittiğimizi farkettim kociş dedi hazır almışken götürelim senin içinde değişiklik olmuş olur falan
gittik çok geçti saat kalkmak istedik kalın kalın yalvardılar kaldık dün gelecektin
yine göndermediler programlar falan yaptılar bzde uyuk akşam yine oradaydık ve bu saatte anca eve gelebildim...
yolda fena midem bulandı halada iyi değilim gelir gelmez size yazayım dedim...
ltfen kusura bakmayın..geçmişi okuyacam merak ettim bende sizi..

kız herzaman seninle nerdesin herkesi meraklandırdın tam çıkacaktım seni gördüm iyi haberler olsun inşallah...ben çıkıyorum işim var iyi haberlerini yaz bekliyorum

kızlar ne kaynatışsını yaaaaa
umutbizimolsun hoş geldin canımmm seni burada görmek çok güzel
herzaman -seninle gelemedimi diyecektim ama aşağıda nerdesin kız sen
öldük merakatan:18::18::18::18::18::18::18::18:

herzamanda dün bi gitti bidaha bişi yazmadı doğurdumu karı ne

yok kız uyuyordur geç kalkıyor yaaaaaaaaa

ya okadar zamandır konuşuyoruz bi nosunu almadık kızın çok merak ettim ya

ya yok bişey yine alışveriş yapıyordur cadı merak etmeyin siz..

günaydın cicoşlaaar
kız herzaman nerdesin ben de merak ettim bak :26:

Nurcan sende numarası yok mu arasana şu kızı ..

nurcanım sanada hayırlı cumlar canımmm

kız heramanseninle den hala haber yokmu yaaaaa:26::26::26::26::26:

hastaneyi mi arayıp sorsak acaba???

doğru diyorsun belki de neti bilgisayarı falan bozulmuştur kötü düşünmeyelim..
kızlarrrr
sizlerden çok çok özür diliyorum
çok mahçup oldum gerçekten...
çok şükür kızım ve ben iyiyiz....sadece bi önceki sayfada yazdığım gibi gelişince olaylar size hbr verecek kaynağım yoktu malesef..
gittiğim yerde net vardıda oradan girmek istemedim topiğe...
bu arada çok yakın olarak bildiğim arkadaşım can dostum kankam dediğim kişinin benim arkamdan araştırmalar yaparak tüp bebekle hamile kaldığımı öğrenmiş ve etrafına aktardığını öğrendim...
hiç umurumda değil ben bebeğimi elde etmişim ya onun can dostuluğunu arkadaşlığa dönüştü sadce...söylemek paylaşmak istemediğim bi konuyu araştırmalara girmesine çok bozuldum...
bu gittiğim arkadaş değil ama o dediğim...
inanmıyordum inanamıyordum
en yakın arkadaşın kazık atacağına
başa gelmeden öğrenilmiyomuş meğerse çok kötü bişimiş gerçekten...
ben hemen bu gece okuyacağım kusura bakmayın geç kaldım..
kız herzaman seninle nerdesin herkesi meraklandırdın tam çıkacaktım seni gördüm iyi haberler olsun inşallah...ben çıkıyorum işim var iyi haberlerini yaz bekliyorum

hihihi geldim geldim
cezam ne olacak onu merak ediyorum...

hepimizin akşam yemeğini sen pişireceksinn

kuzum bunu oku

necip fazıl kısakürek derkiiiii
Yüzsüzdür insanoğlu kimse bilmez fendini, Kime iyilik yaptıysan ondan koru kendini..

hepimizin akşam yemeğini sen pişireceksinn

kuzum bunu oku

necip fazıl kısakürek derkiiiii
Yüzsüzdür insanoğlu kimse bilmez fendini, Kime iyilik yaptıysan ondan koru kendini..

pişiririm bacım aşkolsun
siz menülerinizi yollayın pişirik saklama kutularına koyup postalayayım
çok şkür kolay bi ceza geldi benim için...
ne i,stiyonuz...

çok doğru bi söz cnm kendi arkadaşlığına mesafe koydurttu sadece benim için sorun değil...

güzelik boş ver gerçek yüzünü görmüşsünn
arkanda bırak bu insanı hiç te üzme kendiniii

aynen canım hiçbir doktorun şans vermediği bir insan gel hamile kal bence sende kafanı rahattutu rabbim büyük

e işte canım kim dost kim düşman bilemiyor insan valla seni çok merak ettim ama ayşeylede konuştuk senin hayatına kesinlikle burnumu sokup yanlış bişi yapmak istemediğim için konu sen olunca mümkün olduğunca ince düşünmeye çalışıyorum ki şurda ancak 7- aydır tanıyorum seni belkide daha kısa bir süredir insanın nasıl arkadaşına böle şeler yaptığını anlamıorum dicem ama benim dışarıda arkadaşım yoksa sırf bu nedenden ötürü aslında birsürü arkdaş var ama laf olsun diye arkadaş onlar ben hayatta güvenmem o yüzden sende dikkat et gerçi kimseye güvenmeden hayat nasıl geçer bilimez ama inan aradan gerçekten güveneceğin 1 tanede olsa çıkıyor ben açıkçası burda tanıştığım birkaç insanı kimseye değişmem belkide birbirimze yakın değiliz diye belkide aynı acıları dertleri yaşadık diye bilinez ama giden dostluk için üzülme neyseki daha geç olmadan öğrendin ne olduğunu veeeeeeeee dediğin gibi bebeğin seninle varsın kim ne öğrenmek istiyosa öğrensin sanki başı göğemi erecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…