Geleceksin biliyorum bebeğim

ben bilmem nurcan bu kız bir kişye telefon nosu versinnn

valla kendi vermemk isterse versin valla ben herkeze veriyom he h e:))))))) ama benim herkez biliyo o yüzden ben yüzsüz karının tekiyim :)))))))))))) şaka biyana o bilir verip veremeyeceğini o yüzden zorlamak istemem
kızlar benim içinde dua edermisiniz

anım dua listemiz bitti ben doğum yapıcam o yüzden bitirmek zorunda kaldık ama istersen arkaaşlarla ytanış uygun görürlerse yeni bi liste yapılırsa katıl ben artık ilgilenemicem

sizi tanımıorm ama bebeğiniz için sağlık dilemek istedim.. inş çok sağlıklı güzel zeki karakterli bi gence dönüşecek olan nur gibi bi bebeğiniz olur

canım ALLAH yardımcın olsun inşaallah doğumun kolay geçer sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

kız ben sana değil tabii yeğenciğime kıyamadığım için menü göndermedimmmm
yazık meleğimeeeeeeeeee
o zaman çaya beklim sizi olurmu
çay basit
işte ben diyodumki bu arkadaşım benim hayatımda bi tane olsun diğerleri önemli değil öyle bi insandı
en güvendiğim kişi bunu yaptı ya bunu kabullenemiyorum
en azından gelip bana deseydi arkadaşım bak böyle böyle şeyler varmış sen ne diyosun eğer evet böyle bişi var diyosan bilelim
ama eğer yoksa bende bunu bana söyleyen kişiye karşı seni savunayım derdi
ama o araştırma işlemlerine bile girişince zaten kendi arkadaşlığını ortaya çıkardı
ben neler biliyorum onun hakkında duydum ettim ama bi kısa hece dahi kimsye yumurtlamadım hiç umrumda değil
ha bundan sonra yine görüşürüm gözüne batırırım herşeyi ama eskisi gibi hayatta değil
ben nereden evlenip geldim bi o arkadaşım can ciğer bana diye başka arkadaşlıklar elde etmedim oda bunu yaptı bana ama kendi kaybeder...
bebeğim benim herşeyim varsın o olmasın.
kusura bakam içimi döktüm biraz ama

istedinizde vermedikmi yaa
karılara bak yaaa
deli olacam
bak beni kızdırmayın adımı çok sakladım yazmayın topiğe diye
numaramı yazarım görürsünüz heeeeeee
yazıcam merak etmeyin.

ya ismin önemli onu yazma ama telefon önemli değil yazabilrisin topiğeeeeeeeee

kız ok be gelirim sana çaya ama yine yeğenciğe acıyorum şimdi kalkacaksın çay yapacaksın vs bebiş yorulacakk

ya ismin önemli onu yazma ama telefon önemli değil yazabilrisin topiğeeeeeeeee

kız ok be gelirim sana çaya ama yine yeğenciğe acıyorum şimdi kalkacaksın çay yapacaksın vs bebiş yorulacakk

tamam ismim çok gizli
numaramda 1234567890 arasana
tabi ya sen gelme bana zaten ben bütün gün yatıyom su bile içmiyom kalkmaya üşeniyom
sen gelirsen şimdi hizmet edemem sana ve topiğe dersin hem çağırıyo hem bişi yaptığı yok
ayy Allahım yaa kaldığım arkadaşta böyle sen yapma etme otur dur gitme ben giderim

yeterim bali çiçek yollim sana çaya benzemez ama

ben bu bankada var ya ya katil olcam ya da yüreğime inecek ölcem, akşam saati yine delirttiler beni sinirim geçmiyo beeeee

sana gelince küçük cadııı dün senin gezmede olduğunu anladım ben ama gece de dönmeyince merak ettim vallaa... ben menüyü veriyorum hemen yap yollaaa..
portakallı ördeeeek
60 katlı baklavaaaa
su böreğiiiii
bi en en zor çorba hangisiyse o.. :))))

mersi şekerrrrr

sizi tanımıorm ama bebeğiniz için sağlık dilemek istedim.. inş çok sağlıklı güzel zeki karakterli bi gence dönüşecek olan nur gibi bi bebeğiniz olur
sağol canım Allah razı olsun Allahıjm tüm isteynlere sizlerede nasip etsin
bebeğim babacığın galiba bizi terketti.. gidişiyle seni içime müebbet hapsetti
anlayamadık canım sanırım yalış yazdın
canım ALLAH yardımcın olsun inşaallah doğumun kolay geçer sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
sağol canım Allahım sizlerede nasip etsin
kızlar dua listesi yaparsanız benide eklermisiniz
hayatım sen arada gir topiğe zaten dua başlanırsa haberin olur eni listeden kendinide yazdırırsın hemn
boşver canım benim ya sen kızını aldınya ha tüp bebek ha normal bebek önemli olan o sanki tüp olunca senin olmuyomu kurcalamanın ne manası var boşver üzme kendini hiç o değerini belli etmiş
noya gelince ozaman ver nonu bidaha bizim merakta bırakma

naptılar kı sana gene

anaaa ben en kolay listeyi ayşe verir diyet listesi yazar yollar diye bekliyodumm ama su böreği baklava ben yaparım yapmasınada bu kadar ağır bi menüyü kapımdan alman gerek cnm
yoksa yapıp pişirmesi sorun değil..
cnm valla hbr veremedim yaaa bu konuda çok mahcupum size karşı...

nurcanım herkes işten kaçıyor ben de yapmıyorum artık bu sefer de laf sokuyorlar

kızlar pearl ile konuştum ailesinin yanına gitmiş tadilat işleri varmış yardımcı oluyormuş, haftaya dönecek selamları var size

takma boşver bak gidicenbaşka yere işte :)))))))))) idare et az daha
a.s. sende çok slm ilet o girmiyo pek artık

ayşe arkadaşımızın arkadaşı nurşen hanım bize dualarda çok yardımcı oldu meryem surelerini bitiren arkadaşlarla nurşen arkadaşımıza hayırlı bir kısmet çıkması niyetine tefrciye okuyacağız kim okumak isterse sayısını bana bildiririse memnun olurum

nurcan--------------1000 adet
pembe--------------1000 adet
nazemir--------------500 adet

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover------------------------------OKUNDU
2-)son_ece--------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun-----------------------------OKUNDU
4-)nazemir---------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-------------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86-----------------------------OKUNDU
11-)nurcan--------------------------------OKUNDU
12-)derin----------------------------------OKUNDU
13-)ceylin---------------------------------OKUNDU
14-)yeter----------------------------------OKUNDU
15-)herzaman_seninle--------------------OKUNDU
16-)beren660-----------------------------OKUNDU
17-)mayflowers----------------------------OKUNDU
1gamze2779 herzaman_seninle

kızlar GAMZE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda hamile kalmayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…