:ecrin_bebek:inşallah canım bu defa içindeki hs seni yanıltmaz Allah ın izniyle inşallah bebişlerin olur tatlım.bu arada hayat bizim planlarımıza hiç uymuyor.bizde planlar yapmıştık ama malesef suya düştü ama Allah ım sağlık sıhhat versin hayırlısylada bir bebiş.
rabbim inşallah yüzünü güldürür canım inşallah o güzel haberi bizlere buradan verirsin canımcım
sirenas canım inşallah sende sanırım 4 gün var tahlil yaptırmana o güzel haberi verirsin cnım sakın umutsuz olma canım rabbim yeterki ol desin
inşallah bu kez meleğin gelicek canım,sende bize müjde vereceksin.
ertelememişsinn ve 7 tanede yumurtan oluşmuşş.....inşş hepsi dönlenirr ve sana sımsıkı tutunur bebeğin....
aynı durumdayız canım. o ilk şoku ben hala atlatmış değilim. eşimin spermiyogram sonucunu eve getirişi üzerinde kocaman bir sıfıııır yazışı. sekiz aydır deli gibi çocuk istiyordum. çocuksuzluğun en yakışmayacağı insan eşim. hiç aklıma gelmemişti. çok şükür sonra doğal yoldan sperm bulundu. hemen tüp bebek denedik. bu gün transferimin 8. günü rabbim bana da o hediyeden versin istiyorum. 4 tane transfer edildi. şiddetli erkek faktörü var diye nasip artık. allah hakkımızda hayırlısını versin canım. tedavin hayırlı olsun.
rabbim inşallah yüzünü güldürür canım inşallah o güzel haberi bizlere buradan verirsin canımcım
inşallah zeyra dualarımızla....
rabbim ellerinizi boş çevirmesin hayırlı bir zamanda gelmesi dileğiylee
inşallah canım bebeğine kavusursun bizide haberdar et Allah güç versin
Cellist, inşallah güzelce dönlenecekler, sana sımsıkı tutunacaklar ve çoğul gebelik müjdesi vereceksin bizlere. Çok sevgiler, bol şanslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?