Gelecekte ve Geçmişte Ne Olacağınızı Öğrenin !!

kaydirigubbakcemile5 bu güzel paylaşım için teşekkür ediyorum... huzursuz ve mutsuz olduğum böyle bir günde moral oldu ...:ecrin_bebek: ne demişler fala inanma falsızda kalma...kaydirigubbakcemile3

teşekkürler...

:)

anaaaaa bi sonraki hayatımda 20 yıl yaşayacakmışım hemide a.b.d.'de. enteresan bi fal.

Sevgili özlem,

Önceki yaşamında kadın olarak 1673 yılında Fransa ülkesinde doğmuştun. Hayatını önceki yaşamınızda yaptığınız tüm hataları telafi etmek amacıyla dansçı, yazar ya da ressam olarak geçirdin. Romantik, ince düşünceli ve sanatçı bir kişiliğe sahiptin ve 50 yıl yaşayarak 1723 yılında, şimdiki yaşamında amacını gerçekleştirmek üzere hayatını kaybettin.
:1shok: :1shok: :bbo: :bbo: :1shok: :bbo:

Önceki yaşamında erkek olarak 1592 yılında Finlandiya ülkesinde doğmuştun. Hayatını gerçek sevgiyi bulmak ve insanoğluna iyiliğin güzelliğini anlatmak amacıyla gemici ya da doktor olarak geçirdin. Ruhani dünyasına çok önem veren, kendisiyle barışık bir kişiliğe sahiptin ve 21 yıl yaşayarak 1613 yılında, şimdiki yaşamında amacını gerçekleştirmek üzere hayatını kaybettin.

inanmıyorum yaaa. hala sevgiyi arıyorum...
müslüman olmasam bunlara umut bağlardım herhalde

Önceki yaşamında erkek olarak 1639 yılında Angola ülkesinde doğmuştun. Hayatını iyi bir aile kurmak ve topluma örnek olmak amacıyla denizci ya da marangoz olarak geçirdin. Güvenilir, sadakatli ve iyi niyetli bir kişiliğe sahiptin ve 24 yıl yaşayarak 1663 yılında, şimdiki yaşamında amacını gerçekleştirmek üzere hayatını kaybettin.

Sonraki yaşamında kadın olarak 2167 yılında şimdiki Güney Kore ülkesinde doğacaksın. Hayatını savaşmadan da mutlu olabileceğimizi anlamak ve bunu herkese anlatmak amacıyla barış elçisi olarak geçireceksin. Güvenilir, sadakatli ve iyi niyetli bir kişiliğe sahip olacak ve 32 yıl yaşayarak 2199 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.

ilgincmis yaaaaaaaaa öncrki hayatimda erkekdim haa :))))))))
sonrakinde gene kadinim yasasin :)))))))
paylasimin icin tsklerrrrrrrrrrrrr

Önceki yaşamında erkek olarak 1719 yılında Libya ülkesinde doğmuştun. Hayatını sevgiyi paylaşmayı öğrenmek ve öğretmek amacıyla ünlü bir savaşçıydınız olarak geçirdin. Kendinden önce sevdiklerini düşünen ve onları koruyan bir kişiliğe sahiptin ve 54 yıl yaşayarak 1773 yılında, şimdiki yaşamında amacını gerçekleştirmek üzere hayatını kaybettin

erkek diyor yaa zati erkek olsaydım savaşçı olurdummmmm kesinnnn :roflol:

valla çok ilginç;
gelecekte iranda doğacakmışım benim babam iranlı şaştım kaldım. güzel bir paylaşım elinize sağlık...

Önceki yaşamında kadın olarak 1895 yılında Kanada ülkesinde doğmuştun. Hayatını antik çağdaki bazı sırları araştırmak ve ortaya çıkarmak amacıyla ünlü bir sporcu olarak geçirdin. çalışkan ve disiplinli bir kişiliğe sahiptin ve 45 yıl yaşayarak 1940 yılında, şimdiki yaşamında amacını gerçekleştirmek üzere hayatını kaybettin.
Sonraki yaşamında erkek olarak 2156 yılında şimdiki Moğolistan ülkesinde doğacaksın. Hayatını savaşmadan da mutlu olabileceğimizi anlamak ve bunu herkese anlatmak amacıyla çiftçi ya da dağcı olarak geçireceksin. çalışkan ve disiplinli bir kişiliğe sahip olacak ve 77 yıl yaşayarak 2233 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.

Sevgili ipek,

Önceki yaşamında erkek olarak 1832 yılında Fransa ülkesinde doğmuştun. Hayatını bitkilerin dünyasını incelemek amacıyla ünlü bir parfüm uzmanı olarak geçirdin. Güvenilir, sadakatli ve iyi niyetli bir kişiliğe sahiptin ve 88 yıl yaşayarak 1920 yılında, şimdiki yaşamında amacını gerçekleştirmek üzere hayatını kaybettin.

süper canım bu çok saol valla eğlendim:roflol:

Gelecek

Sevgili gülçin,

Sonraki yaşamında erkek olarak 2375 yılında şimdiki Nepal ülkesinde doğacaksın. Hayatını çocukları anlamaya çalışmak ve çocuk büyütmek amacıyla rehber ya da turizmci olarak geçireceksin. Savaşçı bir kişiliğe sahip olacak ve 67 yıl yaşayarak 2442 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.

Geçmiş

Sevgili gülçin,

Önceki yaşamında erkek olarak 1719 yılında Libya ülkesinde doğmuştun. Hayatını adaleti savunmak amacıyla ünlü bir savaşçıydınız olarak geçirdin. Savaşçı bir kişiliğe sahiptin ve 47 yıl yaşayarak 1766 yılında, şimdiki yaşamında amacını gerçekleştirmek üzere hayatını kaybettin.

Hem Geçmişte Hem Gelecekte Erkekmişim fisfisfis

Önceki yaşamında erkek olarak 1845 yılında Yunanistan ülkesinde doğmuştun. Hayatını yaşamın amacını keşfetmek amacıyla sporcu, filozof ya da düşünür olarak geçirdin. Doğuştan yönetici ve birçok insanı peşinden sürükleyen bir kişiliğe sahiptin ve 29 yıl yaşayarak 1874 yılında, şimdiki yaşamında amacını gerçekleştirmek üzere hayatını kaybettin.
erken olmusum yazik bana acidim

Sonraki yaşamında kadın olarak 2332 yılında şimdiki Uruguay ülkesinde doğacaksın. Hayatını çocukları anlamaya çalışmak ve çocuk büyütmek amacıyla sanal evcil hayvan üreticisi olarak geçireceksin. Doğuştan yönetici ve birçok insanı peşinden sürükleyen bir kişiliğe sahip olacak ve 32 yıl yaşayarak 2364 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.

buda gelecek yine erkenden gitmisim ben ya ama hep surukleyici bir kisilik

Önceki yaşamında erkek olarak 1451 yılında ABD ülkesinde doğmuştun. Hayatını yaşamın amacını keşfetmek amacıyla Kızılderili bir kabile şefi olarak geçirdin. Romantik, ince düşünceli ve sanatçı bir kişiliğe sahiptin ve 91 yıl yaşayarak 1542 yılında, şimdiki yaşamında amacını gerçekleştirmek üzere hayatını kaybettin.

Sonraki yaşamında kadın olarak 2316 yılında şimdiki Tayland ülkesinde doğacaksın. Hayatını doğayla iç içe olmak ve doğayı korumak amacıyla yapay yemek uzmanı olarak geçireceksin. Romantik, ince düşünceli ve sanatçı bir kişiliğe sahip olacak ve 46 yıl yaşayarak 2362 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.

Sonraki yaşamında erkek olarak 2547 yılında şimdiki Fransa ülkesinde doğacaksın. Hayatını iyi bir aile kurmak ve topluma örnek olmak amacıyla ulaşım uzmanı olarak geçireceksin. Güvenilir, sadakatli ve iyi niyetli bir kişiliğe sahip olacak ve 64 yıl yaşayarak 2611 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.

Önceki yaşamında kadın olarak 1769 yılında Makedonya ülkesinde doğmuştun. Hayatını geleceği araştırmak amacıyla sağlıkçı ya da ezcacı olarak geçirdin. Güvenilir, sadakatli ve iyi niyetli bir kişiliğe sahiptin ve 76 yıl yaşayarak 1845 yılında, şimdiki yaşamında amacını gerçekleştirmek üzere hayatını kaybettin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…