Doğuma Hazırlık gelecekteki çocuklarıma isim :))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

_Joey_

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2011
1.592
721
323
Kızlar selam,
Ben de hamilelik düşünüyorum, eşimle arada muhabbet ediyoruz, isimleri ne olur diye.
kız olursa "derin su", erkek olursa "kuzey aras" diye düşünmüştük ama çevremizde kime söylediysek ay ne güzel diyen olmadı :D sizce nasıl isimler? şu an hamile değilim belki ama bi isim belirlemek çok güzel bişey, onun için şimdiden bunun konusunu yapıyoruz. bana "derin su" ismi aşırı anlamlı geliyor :KK51:

Dogmamış bebeklere don biçmeyin.
Allah nasip etsin inşallahta isim çabuk bulunur.

Zevkler tartisilmaz isimde zevktir tabi saygim sonsuz ama ben bu isimleri kizimda oglumada koymam sanirm klasik.isim seviyorum ondan.:KK54:

Kızlar selam,
Ben de hamilelik düşünüyorum, eşimle arada muhabbet ediyoruz, isimleri ne olur diye.
kız olursa "derin su", erkek olursa "kuzey aras" diye düşünmüştük ama çevremizde kime söylediysek ay ne güzel diyen olmadı :KK70: sizce nasıl isimler? şu an hamile değilim belki ama bi isim belirlemek çok güzel bişey, onun için şimdiden bunun konusunu yapıyoruz. bana "derin su" ismi aşırı anlamlı geliyor :KK51:
Canm derin tek olarak hos bir isim aslnda ama derin su deyince isimden ziyade derin bir su gozumde canlandi :) kisaltmasi deniz gibi :) ama onemli olan sizin icinize sinmesi tabiki soylendikce de insanin kulagi alisiyor. Allah gonlunuze gore nasip etsin insaallah..

Back
X