Gelecekten bahsetmeyecegine söz vermistin diyen sevgili

p3ngu3n225

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
144
48
98
Kizlar 1bucuk yila yakin oldu..Özet gececek olursam adam evlilik dusunmedigini ve hatta zamaninin olmadigini dile getiriyordu.Sinavi var Eylulde ona hak veriyordum ama gecen gun guzel bir mesaj attim icimden geldi gelecekte icinde vardi..Bir kavga esnasinda sen hani soz vermistin bir daha gelecekten bahsetmemeye gibi seyler soyledi.Gelecekten bahsetmek iliskiye özellik katan mutlu edebilecek birseyken bu adam benimle pazarlik yapti.Siz bu durumda ne dusunursunuz? Ciddi olmadigini mi?

Ciddi değil bence. Yerinde olsam bunu anlamak için naif bir mesaj atar bitirirdim.
Zaman çok değerli. Seninle ciddi planlar yapmayacak biri ile vaktini boşa harcama derim. Gerçi yaşın da önemli ama yine de beni o kefeye koymayanla bir ilişki yaşamazdım.

Ben hep duzelir diye cabalayip bekledim ama birsey degismedi.Ailesinin ve kendi hayat tarzina uygun bir insan olmam icin hep degistirmeye calisti.Ama ben de bana ciddi gelmeyen ama cok sevdigim biri dahi olsa degisemedim.Bitirdim,icim cok rahat degil ama alisirim insallah.Gercekten sevdim ama sevilemedim.

Aklın fikrin evlilikteyse uzak dur adamdan ayrıl. Bazıları evlendirecek kadını bulamadığından evlilik konuşma benimle tarzı konuşma yapar ama bir baktın senden ayrıldı bir süre sonra evlendi öyle şeyler çok oluyor. Bir de zorla evlenenler var sırf karşıdaki istedi diye evliliği hem kendine hem karşı tarafa zindan eden. Sonra da aldatmalar başlar.

Takılma maksatlı birlikte herhalde, açıkça da söylemiş zaten "Gelecek düşünme, evlilik düşünme" diye bunun düzeliri müzeliri yok. Evlenmek de istemeyebilir, illa doğru olan evlenmesi değil ki "düzeltmeye" çalışıyorsunuz. Evlenme niyeti onun yok, sizin varsa vakit kaybetmeyip bitirmeniz mantıklı olacaktır.

Aklim fikrim evlilikte degil benimde bir kariyer planim var fakat bir insan bu denli soguk olamaz.Dediginiz ihtimaller bu cerceve de dogru.Ya sevmiyor veyahut uygun gormuyor..

senın gelecekten beklentınle alakalı eger evlılık dusunuyorsan ayrılman gerek ama guzel vakıt gecırıyoruz suan dusunmuyorum dıyorsan devam et. ben sahsen karsıma gelecekten bahsetme dıyen adamdan evlılık dusunmesem bıle sogurdum. yedekte senı tutuyor gibi

Gelecekten konuşmak,gelecek düşünenleri mutlu eder yalnızca...

Ayrılın

Bir insan evlilik düşünmeyebilir bunu anlarım ama bu şekilde karşı tarafa değersiz hissettiren bir tavra da gerek yok yani. Üslubu, yaklaşım tarzı hoş değil. Siz de evlilik diye tutturup üzerine atlamadınız sonuçta, bu ne korkakça bir tavır böyle. Boşverin böyle insanları, kendi değerinizi bilin yeter size.

3 yillik iliskim vardi aha ayni adam boyleydi. Sonuc olarak ayrildim o yalniz basina takilmaya devam ben de nisanlandim.
Bu tip adamlar sorumluluk sevmez haliyle evlenmez yol yakinken dön benim gibi senelerin cöp olmasin.

Tabi ki de ciddi olmadığını ve seni her an terk edebileceğini sebep olarak da "Seninle gelecek düşünmüyorum" diyeceğini düşünüyorum.Hemen ayrıl yazık sana yazık.

"Seninle" bir gelecek düşünmediğini düşünürdüm..

Yoruma açık bir şey dememiş ki...gayet açık, evlilik düşünmüyorsan devam et yok eğer evlilik çoluk çocuk hayalin varsa yoluna bak

DÜrüst davranmış.kartları açık.oyalamıyor.evlenmeyeceğini daha net belli edemezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…