- 27 Aralık 2015
- 144
- 48
- 98
- Konu Sahibi p3ngu3n225
-
Aklim fikrim evlilikte degil benimde bir kariyer planim var fakat bir insan bu denli soguk olamaz.Dediginiz ihtimaller bu cerceve de dogru.Ya sevmiyor veyahut uygun gormuyor..Aklın fikrin evlilikteyse uzak dur adamdan ayrıl. Bazıları evlendirecek kadını bulamadığından evlilik konuşma benimle tarzı konuşma yapar ama bir baktın senden ayrıldı bir süre sonra evlendi öyle şeyler çok oluyor. Bir de zorla evlenenler var sırf karşıdaki istedi diye evliliği hem kendine hem karşı tarafa zindan eden. Sonra da aldatmalar başlar.
Gelecekten konuşmak,gelecek düşünenleri mutlu eder yalnızca...Kizlar 1bucuk yila yakin oldu..Özet gececek olursam adam evlilik dusunmedigini ve hatta zamaninin olmadigini dile getiriyordu.Sinavi var Eylulde ona hak veriyordum ama gecen gun guzel bir mesaj attim icimden geldi gelecekte icinde vardi..Bir kavga esnasinda sen hani soz vermistin bir daha gelecekten bahsetmemeye gibi seyler soyledi.Gelecekten bahsetmek iliskiye özellik katan mutlu edebilecek birseyken bu adam benimle pazarlik yapti.Siz bu durumda ne dusunursunuz? Ciddi olmadigini mi?
AyrılınKizlar 1bucuk yila yakin oldu..Özet gececek olursam adam evlilik dusunmedigini ve hatta zamaninin olmadigini dile getiriyordu.Sinavi var Eylulde ona hak veriyordum ama gecen gun guzel bir mesaj attim icimden geldi gelecekte icinde vardi..Bir kavga esnasinda sen hani soz vermistin bir daha gelecekten bahsetmemeye gibi seyler soyledi.Gelecekten bahsetmek iliskiye özellik katan mutlu edebilecek birseyken bu adam benimle pazarlik yapti.Siz bu durumda ne dusunursunuz? Ciddi olmadigini mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?