- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
- Konu Sahibi p3ngu3n225
evlilik dusunmedigini
Ciddi olmadigini mi?
Zaten evlilik düşünüyormuş. Evlilik düşünmuyorsa ne kadar ciddi olabilir ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlilik dusunmedigini
Ciddi olmadigini mi?
Kizlar 1bucuk yila yakin oldu..Özet gececek olursam adam evlilik dusunmedigini ve hatta zamaninin olmadigini dile getiriyordu.Sinavi var Eylulde ona hak veriyordum ama gecen gun guzel bir mesaj attim icimden geldi gelecekte icinde vardi..Bir kavga esnasinda sen hani soz vermistin bir daha gelecekten bahsetmemeye gibi seyler soyledi.Gelecekten bahsetmek iliskiye özellik katan mutlu edebilecek birseyken bu adam benimle pazarlik yapti.Siz bu durumda ne dusunursunuz? Ciddi olmadigini mi?
Yillarini bu adam icin heba etme. Ayril ve yoluna bakKizlar 1bucuk yila yakin oldu..Özet gececek olursam adam evlilik dusunmedigini ve hatta zamaninin olmadigini dile getiriyordu.Sinavi var Eylulde ona hak veriyordum ama gecen gun guzel bir mesaj attim icimden geldi gelecekte icinde vardi..Bir kavga esnasinda sen hani soz vermistin bir daha gelecekten bahsetmemeye gibi seyler soyledi.Gelecekten bahsetmek iliskiye özellik katan mutlu edebilecek birseyken bu adam benimle pazarlik yapti.Siz bu durumda ne dusunursunuz? Ciddi olmadigini mi?
Kizlar 1bucuk yila yakin oldu..Özet gececek olursam adam evlilik dusunmedigini ve hatta zamaninin olmadigini dile getiriyordu.Sinavi var Eylulde ona hak veriyordum ama gecen gun guzel bir mesaj attim icimden geldi gelecekte icinde vardi..Bir kavga esnasinda sen hani soz vermistin bir daha gelecekten bahsetmemeye gibi seyler soyledi.Gelecekten bahsetmek iliskiye özellik katan mutlu edebilecek birseyken bu adam benimle pazarlik yapti.Siz bu durumda ne dusunursunuz? Ciddi olmadigini mi?
Aklim fikrim evlilikte degil benimde bir kariyer planim var fakat bir insan bu denli soguk olamaz.Dediginiz ihtimaller bu cerceve de dogru.Ya sevmiyor veyahut uygun gormuyor..
tabiki de ciddi değil.Kizlar 1bucuk yila yakin oldu..Özet gececek olursam adam evlilik dusunmedigini ve hatta zamaninin olmadigini dile getiriyordu.Sinavi var Eylulde ona hak veriyordum ama gecen gun guzel bir mesaj attim icimden geldi gelecekte icinde vardi..Bir kavga esnasinda sen hani soz vermistin bir daha gelecekten bahsetmemeye gibi seyler soyledi.Gelecekten bahsetmek iliskiye özellik katan mutlu edebilecek birseyken bu adam benimle pazarlik yapti.Siz bu durumda ne dusunursunuz? Ciddi olmadigini mi?