• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelecekten bahsetmeyecegine söz vermistin diyen sevgili

Kizlar 1bucuk yila yakin oldu..Özet gececek olursam adam evlilik dusunmedigini ve hatta zamaninin olmadigini dile getiriyordu.Sinavi var Eylulde ona hak veriyordum ama gecen gun guzel bir mesaj attim icimden geldi gelecekte icinde vardi..Bir kavga esnasinda sen hani soz vermistin bir daha gelecekten bahsetmemeye gibi seyler soyledi.Gelecekten bahsetmek iliskiye özellik katan mutlu edebilecek birseyken bu adam benimle pazarlik yapti.Siz bu durumda ne dusunursunuz? Ciddi olmadigini mi?

Demek istiyor ki gelecek için benimle beraber olma. Yani senin amacın evlenmekse bu adamla devam etme. Ama şu andaki durumdan mutluyum sevgililik benim hayatıma mutluluk katıyor diyorsan beraber olmaya devam et. Dediği şey tam olarak bu.

Adamin hayatinda oldugun zarar kac kurtul bu adamdan gelecek yok bu iliskide... Insam sevdigiyle hayal kurmazmi yahu ileriye yonelik hic

ee yanii tabıkı ciddi değil çizgin belli olsun senınde hedefınde ciddilik yoksa devam edebilirsin ama tam tersi attıgın mesaja göre o zaman ayrılcaksın tabı kı .

Adam açık açık söylemiş sana gelecek hayali kurma boşuna diye.Anlaşılmayan????

Kizlar 1bucuk yila yakin oldu..Özet gececek olursam adam evlilik dusunmedigini ve hatta zamaninin olmadigini dile getiriyordu.Sinavi var Eylulde ona hak veriyordum ama gecen gun guzel bir mesaj attim icimden geldi gelecekte icinde vardi..Bir kavga esnasinda sen hani soz vermistin bir daha gelecekten bahsetmemeye gibi seyler soyledi.Gelecekten bahsetmek iliskiye özellik katan mutlu edebilecek birseyken bu adam benimle pazarlik yapti.Siz bu durumda ne dusunursunuz? Ciddi olmadigini mi?
Yillarini bu adam icin heba etme. Ayril ve yoluna bak

Adamin kartlari acik.
Sorgulamaniz gereken birsey yok.
Siz ne yapacaginiza karar vereceksiniz.

Gelecegi belli olmayan bi gecmis yasamak sizce ne kadar mantikli? Yillarini ver ve sonuç 0

Sevmiyor,hayat birleştirmek için kendisi de hazır değil,sizi de uygun görmüyor.net

İlişkiniz nasıl yürüyor bilmiyorum, çok afedersiniz cinsellik varmı? Varsa da sonuçta tek taraflı değil.Anladigim kadarıyla evlenmekten korkan klasik bir erkek var karşınızda, iliskinin bu halinden memnunsaniz sorgulamayın devam edin.

"Evliliği düşünmüyorum" cümlesinin meali aslında "seninle evliliği düşünmüyorum" dur. Ama bunu biz kadınlar bir türlü anlayamıyoruz.
Böyle diyen adamlar sizden ayrıldıktan kısa süre sonra tanıştığı bir kızla yüzünde güller aça aça, ayakları totosuna vura vura evlenmeye koşar.:D
Sizinle evlilik düşünmüyor, evlilik temelli bir ilişki istiyorsanız adamı şutlayın gitsin.

Evliliği düşünmüyorsanız bile bu insan doğru bir insan değil. Evlilik adı bile geçmiyorken benimle gelecek düşünme diyerek kavga çıkartıyor. Gerçekten sizinle sevgili olarak bile uzun vadeli düşünmüyor belli ki. Size bir tek an bile değersizmişsiniz gibi hissettiren hiç kimseyi hayatınızda barındırmayın.

Adam gayet mert davranıp seninle evlenmek istemiyorum demiş. Ne kadar güzel ki yalan söylememiş. Siz neden üsteliyorsunuz illa evlenmek istiyorsanız ayrılın başkasını bulun.

Aklim fikrim evlilikte degil benimde bir kariyer planim var fakat bir insan bu denli soguk olamaz.Dediginiz ihtimaller bu cerceve de dogru.Ya sevmiyor veyahut uygun gormuyor..

canım zaten kimse yarın evlenelim diye bi ilişkiye başlamaz. ama ilişki içerisinde birbirini seven kişiler ister istemez bi gelecek planı yaparlar. buna engel olan biri varsa da art niyet aranır onda. bittiği hayırlı olmuş bak gör çok çabuk unutursun bu kalası.

tabiki de ciddi değil.

Canm bence adam oyalıyor seni senle gelecgi dusunmuyor dusunse soler evlencz diye

Back
X