• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelecekten bahsetmeyecegine söz vermistin diyen sevgili

Adam evlenmek istemiyormuş, niye ayrılmıyorsunuz? Ayrıca dürüst bir insan, takdir ettim. Evlendik evleneceğiz diye yıllarca oyalasa ne yapacaktınız?

ne kadarlık bir gelecekten bahsediyor, şuan hazır olmasa dahi eğer sizle ciddi anlamda bir beraberlik düşünüyorsa sizin hayallerinize ortak olur ama inceden de bir kaç seneyi bulabilir der. anlaşılan bu bey böyle birşeyde yapmıyor burdan şu sonuç çıkar bana göre sizi hiçbirşekilde ileride evleneceği insan olarak görmüyor.

Adam gayet ciddi. Seninle evlenmeyecegi konusunda son derece ciddi olmasa seni kendi haline bırakır hafiften de olsa bu tarz muhabbetlere girerdi. Ama sana en ufak bir ümit dahi vermek istemiyor.

Benim de öyle bir ilişkim vardı ilk günden seninle evlenecegimi düşünme diyerek başlamıştım o da kabul etti ve 2 yıl öyle devam etti. Arada gelecege dair evliliğe dair hayaller kurar bir şeyler söylerdi ben de dinlerdim, baktim abartiyor hatırlatırdım.

Düşündüm de iyi etmişim :)

çeşitli nedenleri olabilir derslerine ağırlık vermek istediği için böyle romantik şeylerle kafasını doldurmak istemiyoda olabilir

Kizlar 1bucuk yila yakin oldu..Özet gececek olursam adam evlilik dusunmedigini ve hatta zamaninin olmadigini dile getiriyordu.Sinavi var Eylulde ona hak veriyordum ama gecen gun guzel bir mesaj attim icimden geldi gelecekte icinde vardi..Bir kavga esnasinda sen hani soz vermistin bir daha gelecekten bahsetmemeye gibi seyler soyledi.Gelecekten bahsetmek iliskiye özellik katan mutlu edebilecek birseyken bu adam benimle pazarlik yapti.Siz bu durumda ne dusunursunuz? Ciddi olmadigini mi?
ben senin gibi düşünmezdim. adam gelecegini düşünüyor önce egitim sonra iyi bir iş sonra da evlilik olabilir. ama evlilik lafını şimdi ederse sorun yaşacagını gelcegini etkileyecegini ve sana cok faqzla ümit vermiş olacagını düşünüyor olabilir.
eger böyle düşünüyorsa cok gercekci, ayakları yere basan bir cocuk. ayrılma.

Madem bu kadar meslek edinmek hayatını kurmak istiyor , evlenmeyi dusunmuyor seninle niye birlikteymis , bir erkek gayet günlük ilişki takılıp bu hayallerini gerçekleştirebilir . Eğer seninle ciddi bir niyeti olsaydi, biraz sabret önce benim hayatımı kurmam lazım evlilik şimdi değil ama tabiki bende çok isterdim tarzı konuşurdu . Ama adamın yaptığı böyle çirkin bir pazarlığa sen nasıl sabrettin orası ayrı . Kendi hayalleri uğruna benim hayallerine set koyan zaten gitsin yoluna . Kimseye kendini kullandirtma ...

Kizlar 1bucuk yila yakin oldu..Özet gececek olursam adam evlilik dusunmedigini ve hatta zamaninin olmadigini dile getiriyordu.Sinavi var Eylulde ona hak veriyordum ama gecen gun guzel bir mesaj attim icimden geldi gelecekte icinde vardi..Bir kavga esnasinda sen hani soz vermistin bir daha gelecekten bahsetmemeye gibi seyler soyledi.Gelecekten bahsetmek iliskiye özellik katan mutlu edebilecek birseyken bu adam benimle pazarlik yapti.Siz bu durumda ne dusunursunuz? Ciddi olmadigini mi?
Takılmalık diye bir ilişki biçimi olmamalı fakat erkekler açısından böyle bir şey var maalesef. Seninle sadece takılırım, evlenemem diyor yani. Senin böyle bir tavra karşılık ondan ayrılmam gerekir. Bir omur takılamazsın onunla değil mi?

Böyle olumsuz,böyle her aklına geldiğinde içini acıtan hisler de yaşatmamak lazım kendimize diye düşünüyorum.Bence devam ettirilecek türden bir ilişki değil,kendini ne sanıyorda bu hissi sana yasatiyor bir düşün derim ben.

Gelecek planı yapma demek.. utanmasa seninle sadece vakit geçiriyorum diyecekmiş..
insan hiç gerçekten hayatında olan birine eşine ailesine kardeşine gelecekten bahsetme diyebilir mi ?
siz onun hayatında değilsiniz hayatından teğet geçiyorsunuz o kadar..

Yorumlariniz icin tesekkur ediyorum..Ayrildim,derslerime calismaya gayret ediyorum.Ama buyuk bir burukluk kaldi yerine kimseyi koymak istemiorm birdaha ayni duygulari yasamaktan korkmuyorm ama o duygular ona özeldi o özelligi bozmak istemiyorum.Saniyorum gercekten seviyordum.Veya onu sevmeyi seviyordum onu degil.Cunku sevmek iki taraflidir ve onun sevdigi soylenemez.ilginc bir durum ancak vardir bir hayir.Allah hayirli éşler nasip etsin cümlemize.

Back
X