Gelecekten çok korkuyorum

Insallah

Su yorumunuzu evlenmek uzereyken okusaydim kesinlikle yanlis bulurdum o kafayla. Ama suan size kesinlikle katiliyorum. Insallah pisman olmam

Evet dogru ilk evlendigim zamanlar esimin basina bisey gelecek diye çok korkardim sanki kaza vs yasayip olicek gibi saat basi arardim. Simde oyle degilim ama iste korkularim var
Kendinizi rahatlatmanizin, sakinlesmenizin bir yolunu bulmaniz lazım. Kendiniz yapamazsaniz psikolojik destek almanızı öneririm. Aslında probleminizin sebebi belli. Çözümü de bu sebepten daha kolay olacaktır

"Sakın yarının üzüntüsünü bugüne taşıma çünkü her günün üzüntüsü kendine yeter."

-Hasan-ı Basri

Geçenlerde denk gelmiştim birinin hikayesinde. Kaydetmiştim.

Kendinizi rahatlatmanizin, sakinlesmenizin bir yolunu bulmaniz lazım. Kendiniz yapamazsaniz psikolojik destek almanızı öneririm. Aslında probleminizin sebebi belli. Çözümü de bu sebepten daha kolay olacaktır
Evet allaha şükür eş açisindan şansliyim.

"Sakın yarının üzüntüsünü bugüne taşıma çünkü her günün üzüntüsü kendine yeter."

-Hasan-ı Basri

Geçenlerde denk gelmiştim birinin hikayesinde. Kaydetmiştim.
Bende kaydettim. Çok dogru söz

Evet erken bunun farkindayim. Suan pisman degilim. Insallah da pisman olmam.
Gerçekten dedigniz dogru

Su yorumunuzu evlenmek uzereyken okusaydim kesinlikle yanlis bulurdum o kafayla. Ama suan size kesinlikle katiliyorum. Insallah pisman olmam
Pişman olmanızı gerektiren bir şey de olmadı, hala eğitim alabilir veya işe girip çalışabilirsiniz. Yaşınız çok genç, şimdi bile bir şeylere başlasanız 25-26 ya bir bölüm bitirebilirsiniz, gireceğiniz işlerde tecrübe kazanabilirsiniz ya da lise mezunuysanız kpss çalışıp en azından memur olabilirsiniz. Geç kaldığınız ya da pişman olmanız gereken bir yaşta değilsiniz önünüz açık, Allah sağlıklı ömür versin gerisi halledilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…