Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gençliğim bu düşüncelerle geçti..hala daha savaşıyorum dönem dönem kendini gösteriyor..bu hastalıkla yaşmayı öğrenmemiz lazım çnkü hiç bizaman tamamen yok olmuyor...Merhaba arkadaşlar benim gibi beyninde ikinci Bi ses konuşanınız varmı. Sizinde hep içinizde olumsuz düşünceler korkular gelecekten korku sevdiklerinizi kaybetme korkusu yaşayan varmı. Yada çözüm bulabilen. Dua ederken bile iç sesim kötü şeyler söylüyor kafayı yiyşcem
İç sesinize bayildim ,masallahSal gitsin.
Herşey olacağına varır.
Olmuşla ölmüşe çare yok.
Anı yaşa.
Altta kalma.
Aman kırılmasın darılmasın diye susma.
Boşver gitsin.
Hayırlısı.
Kısmet.
Amaaaaannnn....
Genelde bu tarz şeyler diyor benim iç sesim.
Benim iç sesimde öyle diyebilse keşkeSal gitsin.
Herşey olacağına varır.
Olmuşla ölmüşe çare yok.
Anı yaşa.
Altta kalma.
Aman kırılmasın darılmasın diye susma.
Boşver gitsin.
Hayırlısı.
Kısmet.
Amaaaaannnn....
Genelde bu tarz şeyler diyor benim iç sesim.
Hamilelik düşünüyorum o yüzden ilaç kullanamamantidepresan ilaclar ic sesi susturuyormus.destek almayı deneyin lutfen
Ah ne güzel söylüyorsun ama uygulama sıkıntı varKizlar dediğiniz bu hastalık geçicidir bunla yaşamanız falan gerekmez. İçinizden sizi üzecek şeyler geçiyorsa veya ne biliyim dua gibi şeyler bu sizin isteğitinizle olmaz istem dışıdır ysni bundan mesul değilsiniz. Şu düşünceleri umursamayin lütfen hayatınızı böyle şeylerle mahvetmeyin
Tabiki rabbim herşeyin en iyisini bilir. Çok şükür ki inancımız var yoksa insan cidden kafayı yer melisa çayını denicem teşekkür ederimSeninle tam olarak ayni durumdayim panik ataklar bir kenara surekli uzerime coken bir agirlik surekli endise ölum korkusu hepsi bende var bazen basedebiliyordum ama son gunlerde her anim boyle... Ve bende gebelik istedigim icin ilac kullanamiyorum... Melisa cayi kuru yapraklarindan cay demle gunde iki fincan icebilirsin bana iyi geliyor... Kitap oku aklini mesgul et ... Dusuncelee geldigi zaman direnme direndikce daha da gelicek kabul et tum gercekligiyle aklinda korktuklarinla yuzles ve arkadan sunu soyle "Beni yaratan , elbet yolumu gosterir.." Allaha birak kaldiramayacagin hic bir sey ile sinanmayacaksin.. ve hersey senin hayrina bu hastalik bile bizim hayrimiza..
Dediklerimi uygularsan kurtulursunAh ne güzel söylüyorsun ama uygulama sıkıntı var
Ben 7/24 düşünüyormMerhaba arkadaşlar benim gibi beyninde ikinci Bi ses konuşanınız varmı. Sizinde hep içinizde olumsuz düşünceler korkular gelecekten korku sevdiklerinizi kaybetme korkusu yaşayan varmı. Yada çözüm bulabilen. Dua ederken bile iç sesim kötü şeyler söylüyor kafayı yiyşcem
Bir eksiklik yok hatta doğru yoldasinız düşünmeden yaşanır mı? Sorgulamak kadar da normal bir şey yok hatta istmeden her gün yapıyoruz bu eylemi :)Ben 7/24 düşünüyormdaha yarim 27 ama sürekli düşünüyorm. Geleceği geçmişi şuani. Hep kaygiliyim. Etrafımdakileri kendimi falan sürekli sorgulayip duruyorm. Bir yerde bi yanlis eksik var ama nerde
![]()
Değil mi? Aynen öyleyiz malesef. Yaşarken herşeyi düşünmek zorundayız. Hele bir de yalniz değilseniz eşiniz çocuğunuz aileniz varsa kafadaki ses binbir türlü oluyo.Bir eksiklik yok hatta doğru yoldasinız düşünmeden yaşanır mı? Sorgulamak kadar da normal bir şey yok hatta istmeden her gün yapıyoruz bu eylemi :)