gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Merveee kim uğraşcak kız o domatesli böreği tek tek açmayla hazır yufkadan yaparız daha iyi yaa bu arda domates biber kaşar ve sosisli baharatlısı çok güzel oluyo kız dene bigün börek yaptığında içini hazırlaması çok kolay onun

canım çekmedi bugün yeterince yedim
severim yemek yapmayı az çok biliyorum da özellikle tatlı, hamur işleri yapmaya bayılıyorum

bencede

selammm

kahvaltılık pratik tarif bakıyoz canım sende neler var

Hmm.. 2-3 tane yumurtayı kır,içine istediğin baharatları kat,maydanoz doğra bolca,peyniride koy,karıştır iyice.Ekmek dilimlerinin üzerine koy,fırınla...Imm mis miss bayılırız eşimle

Yaptığım çok güzel bir tarif daha var.Patatesleri küp küp doğra,fırına ver,biberde ekleyebilirsin.Pişmesine yakın,sucuk ve domateste doğra,ekle...Hepsi pişince maydanozu at en son,baharat olarak karabiber ve kekik çok yakışıyor.Kardeşim her geldiğinde bunu yapmamı ister

Birde garanti verdiğim pizza tarifi var,ben denedim ve memnun kalınca hep o şekilde yapmaya devam ettim,zor gelmeyecekse pizza verebilirim tarifi

kız mervee nereye kayboldun tarif istiyon hem yok oluyon sonrada piyasadan başka topiklerde tarifmi bakıyon sen bakiim genee biz neciyiz burda istedinde verdik yaa topiği işgal etti tarifler sohbete geçemedik bi yaa sıkılıp kaçcak kızlar birazdan bak gelde iki lafın belini kıralım

naberrr

o yumurtalı peynirliği ekmeği biliyom canım annemde çok yapar ama bi niyeyse çok sevmiyom onu peyniri çok sevmediğimden olsa gerek :26:
o patatesli şeyi deneyebilirim bak sucuk diilde sosisi daha çok seviyom onu koyarım üstüne kaşar falanda güzel olur onun hee kız yağını ne zaman koyuyon patatesle beraber koyup karıştırılıyodur heralde dimi :26:

çok güzel bi pizzam var benimde hep yaptığım sağol canım ee başka ne tarif var küp küp kızarmış patateslerden yapılan omlette çok güzel oluyo hee bu arada tabi bol soğanlı omlette ikisinide çok yaparım ben

Eneee mervenin net gitmiş faceten kocişinin telinden girmişte yazdı şimdi selamı var kızlar size :26:

özelliklede çeşit çeşit kek falan yapması çok kolay oluyo hee hiç üşenmiyo insan ona hemencecik çırp at pişsin ne güzel keşke herşeyi yapmak okadar kolay olsa

ahh keşkee ben bide farklı tarifleri seviyorum riske girmekten kaçınmıyorum güzel olmaz diye

neden sıkılıyor :44:
iyidir nolsun bakınıyorum öyle işte final haftasında insan nasıl olabilirse bende öyleyim :2:
bu arada kişi sayısı tamamlandı mı yasin okumada merak ettim

ayy baş belası sınavlar az sabahlara kadar ders çalışmadıydık yaa :26: okulu bitirince üstümden büyük bi yük kalktı gibi hissettiydim vallaa bidaa ders kpss çalışasımda gelmediydi oyüzden bizde geçme notu 70ti bidee sizde kaç canım çan eğrisimi var yoksa? bide bölüm neydi canım senin? :26:

bende sabahlıyorum kaç gündür mola vereyim dedim biraz burda takılıyorum tekrar devam edicem birazdan :26: bizde geçme notu 60 çan eğrisi yok ne yazık ki ingilizce tercümanlık bölümüm

Canım peynir koymasanda olur,omlet yapıyo gibide yapabilirsin peynirsiz...Evet yağı ozaman koyuluyo,fazla koymuyorum ben.Yağlı kağıta koyuyorum,sonra sucukta salıyoya yağını vıcık vıcık sevmiyom Sosis tercih etmiyoruz,beyaz ette tercih ettiğimiz bir helal marka var,onun ürünlerinde varsa alıyoruz ancak

Kuru biberin var mı,onun kızartmasıda çok güzel oluyo Hazır yufka kullacaksan,banyolu börek yapabilirsin.Elmalı turta vs,yazarım aklıma geldikçe

yimek sohbeti sıktıysa hemmen değiştirelim canım konuyu

Yok canım ben mutfağı çok severim

neden sıkılıyor :44:
iyidir nolsun bakınıyorum öyle işte final haftasında insan nasıl olabilirse bende öyleyim :2:
bu arada kişi sayısı tamamlandı mı yasin okumada merak ettim

Amaan her zamanki mesele işte,stres atmaya çalışıyorum kkda

Okuyo musun sen canım

Yok tamamlanmadı,bide ona üzülüyorum tabi,Kandile kadar yetişmeyecek galiba :26:

evet okuyorum
1 tane demişti tweety aynı gün okumuştum bende ama şuan okuyamam üzgünüm keşke o gün 2 tane okusaydım
tamamlanır inşAllah üzülme :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…