Hoşbuldum canımAş mı eriyonuz yohsam
Boğazı bana sorun siz,ne canınız istiyo,her türlü tarif mevcuttur
canım çekmedi bugün yeterince yedim
severim yemek yapmayı az çok biliyorum da özellikle tatlı, hamur işleri yapmaya bayılıyorum
bencede
selammm
canım çekmedi bugün yeterince yedim
severim yemek yapmayı az çok biliyorum da özellikle tatlı, hamur işleri yapmaya bayılıyorum
bencede
selammm
kahvaltılık pratik tarif bakıyoz canım sende neler var
ay evet yemek yapmaktan daha zevkli eğlenceli oluyo daha kolayıma geliyo niyeyse benimde
Hmm..2-3 tane yumurtayı kır,içine istediğin baharatları kat,maydanoz doğra bolca,peyniride koy,karıştır iyice.Ekmek dilimlerinin üzerine koy,fırınla...Imm mis miss bayılırız eşimle
Yaptığım çok güzel bir tarif daha var.Patatesleri küp küp doğra,fırına ver,biberde ekleyebilirsin.Pişmesine yakın,sucuk ve domateste doğra,ekle...Hepsi pişince maydanozu at en son,baharat olarak karabiber ve kekik çok yakışıyor.Kardeşim her geldiğinde bunu yapmamı ister
Birde garanti verdiğim pizza tarifi var,ben denedim ve memnun kalınca hep o şekilde yapmaya devam ettim,zor gelmeyecekse pizza verebilirim tarifi
Hmm..2-3 tane yumurtayı kır,içine istediğin baharatları kat,maydanoz doğra bolca,peyniride koy,karıştır iyice.Ekmek dilimlerinin üzerine koy,fırınla...Imm mis miss bayılırız eşimle
Yaptığım çok güzel bir tarif daha var.Patatesleri küp küp doğra,fırına ver,biberde ekleyebilirsin.Pişmesine yakın,sucuk ve domateste doğra,ekle...Hepsi pişince maydanozu at en son,baharat olarak karabiber ve kekik çok yakışıyor.Kardeşim her geldiğinde bunu yapmamı ister
Birde garanti verdiğim pizza tarifi var,ben denedim ve memnun kalınca hep o şekilde yapmaya devam ettim,zor gelmeyecekse pizza verebilirim tarifi
İyilik,canım sıkılıyo
Senden naber canım
aynen bencede daha zevkli
İyilik,canım sıkılıyo
Senden naber canım
özelliklede çeşit çeşit kek falan yapması çok kolay oluyo hee hiç üşenmiyo insan ona hemencecik çırp at pişsin ne güzel keşke herşeyi yapmak okadar kolay olsa
Eneee mervenin net gitmişfaceten kocişinin telinden girmişte yazdı şimdi selamı var kızlar size :26:
neden sıkılıyor :44:
iyidir nolsun bakınıyorum öyle işte final haftasında insan nasıl olabilirse bende öyleyim :2:
bu arada kişi sayısı tamamlandı mı yasin okumada merak ettim
ayy baş belası sınavlar az sabahlara kadar ders çalışmadıydık yaa :26: okulu bitirince üstümden büyük bi yük kalktı gibi hissettiydimvallaa bidaa ders kpss çalışasımda gelmediydi oyüzden bizde geçme notu 70ti bidee sizde kaç canım çan eğrisimi var yoksa? bide bölüm neydi canım senin? :26:
o yumurtalı peynirliği ekmeği biliyom canım annemde çok yapar ama bi niyeyse çok sevmiyom onu peyniri çok sevmediğimden olsa gerek :26:
o patatesli şeyi deneyebilirim bak sucuk diilde sosisi daha çok seviyom onu koyarım üstüne kaşar falanda güzel olur onun heekız yağını ne zaman koyuyon patatesle beraber koyup karıştırılıyodur heralde dimi :26:
çok güzel bi pizzam var benimde hep yaptığım sağol canım ee başka ne tarif varküp küp kızarmış patateslerden yapılan omlette çok güzel oluyo hee bu arada tabi bol soğanlı omlette ikisinide çok yaparım ben
yimek sohbeti sıktıysa hemmen değiştirelim canım konuyu
neden sıkılıyor :44:
iyidir nolsun bakınıyorum öyle işte final haftasında insan nasıl olabilirse bende öyleyim :2:
bu arada kişi sayısı tamamlandı mı yasin okumada merak ettim
Eneee mervenin net gitmişfaceten kocişinin telinden girmişte yazdı şimdi selamı var kızlar size :26:
Canım peynir koymasanda olur,omlet yapıyo gibide yapabilirsin peynirsiz...Evet yağı ozaman koyuluyo,fazla koymuyorum ben.Yağlı kağıta koyuyorum,sonra sucukta salıyoya yağını vıcık vıcık sevmiyomSosis tercih etmiyoruz,beyaz ette tercih ettiğimiz bir helal marka var,onun ürünlerinde varsa alıyoruz ancak
Kuru biberin var mı,onun kızartmasıda çok güzel oluyoHazır yufka kullacaksan,banyolu börek yapabilirsin.Elmalı turta vs,yazarım aklıma geldikçe
Yok canım ben mutfağı çok severim
Amaan her zamanki mesele işte,stres atmaya çalışıyorum kkda
Okuyo musun sen canım
Yok tamamlanmadı,bide ona üzülüyorum tabi,Kandile kadar yetişmeyecek galiba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?