gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

evet okuyorum
1 tane demişti tweety aynı gün okumuştum bende ama şuan okuyamam üzgünüm keşke o gün 2 tane okusaydım
tamamlanır inşAllah üzülme :26:

Canım benim,düşünmen yeter...Zaten herkesin bir tane okuması gerekiyormuş,inşaallah diyelim ama sanırım yetişmeyecek,kalpleri bilen Allahtır,Rabbim ona göre verir inşaallah karşılığını,çok sağol

banyolu börekte ne kız ilk defa duyuyom su böreği olmasın sakın oo turta tarifin güzelse isterim bak hee kur biberin kızartması nasıl oluyıo kız önce haşlanıp sonra soğanla falan kavruluyo neyim öyle bişiimi kabak kurusu falanda güzel oluyo öyle handi marka alıyonuz canım sosis sucuğu peki? bende öyle her markaya güvenemediğimden almıyomda pek güvendiğin bi yerden el yapımı sucuk güzel oluyo bi onuda bulmak lazım :26: aynen bende çok severim yeni tarifler tatmayı denemeyi falan ne yasini okuyonuz canım siz ben bilmiyom okumasını :26:

ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana yaptığım ne ki altı üstü bir dua okudum Allah biliyor elbette inşAllah en kısa zamanda kabul olur duan

bende sabahlıyorum kaç gündür mola vereyim dedim biraz burda takılıyorum tekrar devam edicem birazdan :26: bizde geçme notu 60 çan eğrisi yok ne yazık ki ingilizce tercümanlık bölümüm

hıı sizin gene fenaa diilimiş bizimki sankim çok harika bi üniymiş gibi yüksektide bayaa gerçi burdurda eğitim bayaa sıkıydı ondandır heralde :26:

hıı sizin gene fenaa diilimiş bizimki sankim çok harika bi üniymiş gibi yüksektide bayaa gerçi burdurda eğitim bayaa sıkıydı ondandır heralde :26:

ama bizim sınavlar çok zor hem ingilizce oluyor tüm sınavlar bir kelimeyi anlamazsan tüm soru gidiyor

Benimde az önce gitti net,sanırım hava şartlarından :26:

Başka zaman görüşürük ozaman Merveyle de

yarın konuşuruz artıkın ne için niyetle olduğunu söylede kız yarın bende okuyum ozaman canım bi tane mealini buldum sonunda nette şeyy bu arada bu normal abdest alınıp okunması lazımdır dimi? :26:

Yok kuzum banyolu börek Googlede araştır,çok güzel oluyo

Kuru biberide evet haşlayıp,soğan salça kavuruyosun

Beyaz et,aktoros marka alıyoruz canım,tavsiye ederim kesinlikle,bak bebeğinde olacak nasipse,helal gıda güvenerek alabilirsin

Ben bebeğim olsun diye 500 Yasin okutuyorum canım

ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana yaptığım ne ki altı üstü bir dua okudum Allah biliyor elbette inşAllah en kısa zamanda kabul olur duan

Rabbim razi olsun canım,benim için çok öenmliydi,Rabbimde tüm hayırlı dualarınızı kabul etsin

Kızlar ben çıkmak zorundayız,görüşmek üzere,Rabbime emanetsiniz

yarın konuşuruz artıkın ne için niyetle olduğunu söylede kız yarın bende okuyum ozaman canım bi tane mealini buldum sonunda nette şeyy bu arada bu normal abdest alınıp okunması lazımdır dimi? :26:

evet abdest alıp okunması gerek sen okursan bizimkinden daha etkili olur hamilesin sonuçta

aminnnn hepimizden razı olsun inşAllah
görüşürüz Allaha emanet ol iyi geceler

ama bizim sınavlar çok zor hem ingilizce oluyor tüm sınavlar bir kelimeyi anlamazsan tüm soru gidiyor

senin bölümün öyledir canım tabi kolaymı dil okumak :18: ben okul olarak dediydim 60 iyiymiş gene diye ne diyim allah kolaylık versin canım size :26: kız burda sankim bide ingilizce bitirmiş atanamamış biri vardı dimi bittermiydi oo? yoksa bölümü başkaydıda benmi ingilizce olarak hatırladımda onu senle karıştırdım :18::26: ay gece gece sapıttımmı ne karıştırdım herkesi birbirinee kusura bakmayın kızlar tweety olaydıda topik sakinlerini tanıtan bi liste yapaydı keşke :26:

evet vardı bitterkuzucuktu sanırım yanlış hatırlamadıysam ismini yok yok doğru hatırlıyosun tweety şimdi kim bilir hangi tohumu ekip biçiyodur
saçlarımı yıkamam gerek üşeniyorum yarın mı yıkasam acaba annem sonra laf ediyo tüm gün saçlarını yıkayıp çıkıyosun sonra hasta oluyosun diye en iyisi şimdi yıkamak

hıı bi bakiim bakalım o bıcı bıcı olan böreğe nasılmış acaba bizim sodalı ütlü böreklerden falanmıki? :44::26: kız aktaros diye bi markamı varmış ilk defa duyuyom görmedimde daha önce marketlerde falan bidaa gittiğimde dikkat ediim bakalım bulursam alırım :26: hıı ok canım okurum tabi ne demek şimdik hazır uykum geliyoken buz gibi suyla açmayım uykumuda yarın alıp okurum canım unutursam hatırlatın bana mutlakaa bazen unutkanlık olabiliyo bende :26: tamam canım çıkayım bende uykum kaçmadan yatayım hatta sev bebekle merveyede diyek onlarda okurlar heralde

evet abdest alıp okunması gerek sen okursan bizimkinden daha etkili olur hamilesin sonuçta

dimi hamişin duası kabul olur derler ay tez zamanda bebişi olur inşallah yaa allah darısını sev bebekle eslemlivayada nasip etsin inşallah tez zamandaaa

ben çıkıyorum yeter bu kadar dinlenme daha saçımı yıkıycam, kurutucam, ders çalışıcam koltukta sızmazsam iyidir
iyi geceler Allah rahatlık versin

aminnn
banada dua et olur mu yarınki sınavım için

ben çıkıyorum yeter bu kadar dinlenme daha saçımı yıkıycam, kurutucam, ders çalışıcam koltukta sızmazsam iyidir
iyi geceler Allah rahatlık versin

tamam canım hemmen ediyorum iiinnşallaaah hep bildiğin yerlerden çıkar sorularda gayet başarılı geçer sınavların kalmadan etmeden uzatmadan bitirirsin inşallah okulunuda nescafe süper uyku ve zeka açıyo kız ben bi içerdim gece sonra sabaha kadar sıkıysa uyu ders çalışır dururdum gece başlardım zaten çalışmayada sabaha kadar çalışıp en az öğlene kadar yatardım ama tabi 2. öğretimdi benimki o ayrı bu arada notlarını oku başka bişii düşünmeden yat hemen sabaha kadar dolanıyo öyle bilgiler beyninde sabah öğrenmiş kalkıyon 1 tekrar yeterli oluyodu ertesi günü ben hep öyle yapardım

Evet canım abdestli okunması lazım,bebeğim için okutuyorum

Görüşmek dileğiyle

Çıtır çıtır yumuşacık harika bi börek oluyo canım

Evet yıllardır var o marka canım.Biz asla hazır tavuk yemeyiz,İslami usullere göre kesim olmadığı için helal olmuyo çünkü...Aktoros her markette satılmıyor,bulursan gözü kapalı alabilirsin,helal marka çünkü.Bundan sonra ondan alırsınız inşaallah hep.

Tamam ozaman canım,sen okuyunca mesaj at istersen bana.Yada akşam mesaj atarım sana ben okudun mu diye Canım çokçok teşekkür ederim,Rabbim razi olsun Merve okudu sağolsun
Yetişmeyecek galiba yarına,Rabbim niyetime göre verir inşaallah

dimi benimde aklımda bitterdi diye kalmış :26: tabi canım yıkayıp çıkma dışarı sonra sende benim gibi sinüzüt falan olursun bak çekip duruyoz ağrılarını helede hamileyken dahada arttı fazla ilaçda içmek istemiyom çekiyoz öyle :26: gerçi hacı viksi sürüyom alnıma bazen o geçiriyo neyseki ay iyiki migerene falan çevirmedi hee bunada şükür :18::26:

eslem livacım yaptın o didiğin kahvaltılığı kız öğlene geç kalktığım için kociş yemeğe geldiğinde onla beraber öğlenleri kahvaltı yapıyozda biz :26: neyse büyük bir patatesi minik minik küp dopradım yarım kırmızı biberde koydum zeytin yağı tuz karabiber toz tatlı pul biber ekleyip fırında pişirdim domatesleri ve sarımsakları küçük küçük doğradım baharatladım karıştırdım patitislerin üztüne döküp az daha piişti çıkardım kaşar serptim üstüne tarifini biraz değiştirmiş oldum gerçi ama sucuk sosis vs kalmamış evde çokta tüketniyoz zaten onları pizza yaptıydım geçen ona kullanmıştım sosislerimi neyse güzel olmuştu canım sağol ama küçük bi borcamı bilem bitiremedik yaa niyeyse fazla yapamadım ben kahvaltı :26: iyice küçülüyo miğdem yaa :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…