aminnn
banada dua et olur mu yarınki sınavım için
eslem livacım yaptın o didiğin kahvaltılığı kız öğlenegeç kalktığım için kociş yemeğe geldiğinde onla beraber öğlenleri kahvaltı yapıyozda biz :26: neyse büyük bir patatesi minik minik küp dopradım yarım kırmızı biberde koydum zeytin yağı tuz karabiber toz tatlı pul biber ekleyip fırında pişirdim domatesleri ve sarımsakları küçük küçük doğradım baharatladım karıştırdım patitislerin üztüne döküp az daha piişti çıkardım kaşar serptim üstüne tarifini biraz değiştirmiş oldum gerçi ama sucuk sosis vs kalmamış evde çokta tüketniyoz zaten onları pizza yaptıydım geçen ona kullanmıştım sosislerimi neyse güzel olmuştu canım sağol ama küçük bi borcamı bilem bitiremedik yaa niyeyse fazla yapamadım ben kahvaltı :26: iyice küçülüyo miğdem yaa :26::26:
Bizde öğlenleri yapıyoruz canım.Ben hala kocişimi bekliyom,hiçbişe yemedim bu vakte kadar
Ay nasıl istedi canım,eminim öylede çok güzel olmuştur.Hamilelikten dolayı yiyememişsindir belki canım :26:
iştahım yoktu niyeyse su içesim var bol bol uykumuda alamadım uyuklayıp duruyom uzandığım yerden :26: merveyede didim oda okuycakmiş birazdan eşiyle beraber yasin :26: bende b,raz kestirip kalkınca okurum artıkınsende çok aç kalma kuzum bu arada soracaktım soramadım ne kadardır evlisin niye olamadı bebişin bi sorunmu var canım? bizlede paylaşırmısın derdini? :26:
tamam canım hemmen ediyorumiiinnşallaaah hep bildiğin yerlerden çıkar sorularda gayet başarılı geçer sınavların kalmadan etmeden uzatmadan bitirirsin inşallah okulunuda nescafe süper uyku ve zeka açıyo kız ben bi içerdim gece sonra sabaha kadar sıkıysa uyu ders çalışır dururdum gece başlardım zaten çalışmayada sabaha kadar çalışıp en az öğlene kadar yatardım ama tabi 2. öğretimdi benimki o ayrı bu arada notlarını oku başka bişii düşünmeden yat hemen sabaha kadar dolanıyo öyle bilgiler beyninde sabah öğrenmiş kalkıyon 1 tekrar yeterli oluyodu ertesi günü ben hep öyle yapardım
dimi benimde aklımda bitterdi diye kalmış :26: tabi canım yıkayıp çıkma dışarı sonra sende benim gibi sinüzüt falan olursun bakçekip duruyoz ağrılarını helede hamileyken dahada arttı fazla ilaçda içmek istemiyom çekiyoz öyle :26: gerçi hacı viksi sürüyom alnıma bazen o geçiriyo neyseki ay iyiki migerene falan çevirmedi hee bunada şükür :18::26:
nasıl geçti canım sınavın? çıktımı bari bildiğin yerlerden :26:
Canım Merve benim için okumuştu zaten ama :26: Burdaki Merveden bahsediyoruz ikimizde dimi
Aç olduğum aklıma bile gelmiyo,sabahları yemem zaten,alıştım bu saate kadar yememeye canım
2 yıl 7 aylık evliyim,adet düzensizliği var canım.Bi sorun olduğu muhakkak,çünkü bu zamana kadar sorun olmasa olurdu diye düşünüyorum :26: Doktora gidicem bakalım varsa bişey anlaşılsın diye ama çok korkuyorum :18:
evet bizim merve canım ama demedi bana sana daha önce okuduğunu unuttumu acabaa? :26: kız okusun genede daha iyi oda hamiş kalbide çok temiz kuzumun daha etkili olur belkimkız sen niye gitmedinki doktora bunca zamaaan 1 yıldan sonra gitseydin keşke :26: sanırım sendede bendeki gibi pko olabilir şeey biraz zor hamiş kalabiliyoz biz :26: adet düzensizliği tüylenme falan yapabiliyo bu pko ama korkma dermansız bişii diil bak bende hamiş kalabildim hemde doğal yolla ilaç tedavisiyle çözülür belkim seninkide genelde pkolulara yumurtalarını ilaçla büyütüyolar başta klomen kullanmıştım ben 5 ay falan bide insülün direncimizmi ne oluyomuş gluformu ne öyle bi şeker ilacıda verdiydi neyse ialçlar çok büyütmedi benimkini ama soğan kürü pkolular için harika bi nimet soğan kürü yaptığım ay hamile kaldım ben yumurtalardaki o küçük kistleri eritiyor ve yumurtamız bu sayede büyüyebiliyor sende biran önce görün bi doktora canım eğer pkoysan hemen soğan kürünü denetelim sanada vakit kaybetmeden ilaçlarımıda kullandım tabi gene birlikte bide çatlatma iğnesi oldum iş tamamdı sorununu bilmeden çare bulamazsın canım bi doktora görün bakalım korkma çokta kötü bişii yoktur
bende hep öyle yapıyorum işe yarıyor cidden de sabah kalktığımda zor ezberlediğim kelimeler bile aklımda kalıyor
çok teşekkür ederim dua için
ne nescafe ne türk kahvesi uykumu açıyo ben içtikten 10 dk sonra bile uykum varsa uyurum
bende de bir ara çıktı ama sonra geçti Allahtan :18: çok kötü baş ağrısıdikkat et sende
çok ama çok iyi geçti o kadar mutluyum ki anlatamam dünkü sınavdan daha iyiydi senin duanın çok büyük etkisi vardır eminim ki
Allah razı olsun
çok ama çokkkkkkkkkkk teşekkür ederim
Evet okusun bakalım,vardır bir hikmet mutlaka ,inşaallah kabul olur duası
Ya ilk zamanlar ben vajinismustum,sonra kurtuldum derken,korunduk bi süre.Sonra korunmayı bıraktım vs vs bekleyelim şu kadar vakit geçsin bu zamana geldik.
Evet burda da çok gördüm ben,pkolu olup hamile kalanlar.Sen korunmayı bıraktıktan ne zaman sonra hamile kaldın canım?
Soğan suyunu denedim bende,gerçekten mucize kadınlar için.Onu yapınca adetlerim düzene girmişti,üç ay kadar.Sonra bu ay yine şaştı baya gecikmeli oldu.Yeniden yapıcam soğan suyunu.
İnşaallah güzelim,Rabbim Şafi ismiyle şifa versin,dermansız dert vermesin kimseye
Evet okusun bakalım,vardır bir hikmet mutlaka ,inşaallah kabul olur duası
Ya ilk zamanlar ben vajinismustum,sonra kurtuldum derken,korunduk bi süre.Sonra korunmayı bıraktım vs vs bekleyelim şu kadar vakit geçsin bu zamana geldik.
Evet burda da çok gördüm ben,pkolu olup hamile kalanlar.Sen korunmayı bıraktıktan ne zaman sonra hamile kaldın canım?
Soğan suyunu denedim bende,gerçekten mucize kadınlar için.Onu yapınca adetlerim düzene girmişti,üç ay kadar.Sonra bu ay yine şaştı baya gecikmeli oldu.Yeniden yapıcam soğan suyunu.
İnşaallah güzelim,Rabbim Şafi ismiyle şifa versin,dermansız dert vermesin kimseye
aa hoşgeldin nerelerdeydin?
aynen bi ara gündüz banada ağırlık çöktüydü yattım uyuyamadım amaaa :26:biraz kestiricem eşim gelene kadar,bu saatte iyi deği gerçi ama dayanamıcam gözlerim acıdı :)
hoşbulduk..bakıyom çıkıyom arada yoksa buralardayım :)
sen nasılsın bebişin nasıl
aa saahimi kııızay çok sevindim iyi geçmesinee ne demek canım benim o senin başarındı valla uykum çok hassastır benim en ufak bişiiden etkilenir bi çay içiim açık bile olsa çay uykum açılır hemen :26: ne güzel uykum vardı az öncede yattım uyuyamadım gene yaa hemende acıktım bişiler atıştırayım bari :26: unutma beniyide açtım dizi izliycem evde zaman başka türlü geçmiyo yav :26: sonrada bi duş alır saçımı kurutur şekil verir yasini okurum heralde evet baş ağrısı kötü oluyo yaa önceden çıktığında bi majezik içiyodum kesiyodu hemen şimdi minoset içebiliyom oda tam kesmiyo bile bazen :26:
naber ben geldim
bugünde dua et olur mu
benim başarımdı ama duanın da büyük etkisi vardır 3 kişinin duasıyla girdim sınava daha ne olsunsen, annem ve babam
tekrar teşekkür ederim
unutma beni hala devam ediyor muben en son geçen sene izledim geçen sene bir hafta falan okul yoktu izliyordum öylesine çok saçma konusu daha doğrusu konusu ne onu anlamadım ya neyse
minoset en hafif ağrı kesici pek iyi gelmez evet ama olsun sen yinede doğal yolları dene hemen ilaca sarılma bebişe dikkat et
hoşgeldin iyidir sen ne haberr
iyi geceler
esracıkkk nasılsın canım bende dua ederim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?