gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

kız dün toptan dua ettiydim ama dur genede bidaa ediyim iinnşallah yarınki sınavında çoook başarılı geçer heep bildiğin yerlerden çıkar bilemediğin yerlerde kopyalar gelir inşallaaah başarılar canı şimdiden ay eslemlivanın yasinide bitti sonunda okudum bu arada sev bebekte sabah ezanında okuycakmış eslem için mervede okumuştur heralde bidaa ee kaç oluyo şimdik toplam sayı daha çokmu eksik var acaba? :26:

Hoşbulduk yavruu wcden çıkamıyorum yaa ikide bir wcye gidiyorum

Hoşbulduk yavruu wcden çıkamıyorum yaa ikide bir wcye gidiyorum

aynen canım sen bide beni düşün bikaç yudum su içiyom onu çıkarmadan rahat edemiyom akşam uyku bastırdıydı arka arkaya 2 wcye gittim derken kaçtı uyku falan kalmadı 15 dakkaya bi geliyo bazen tuvaletim of yaa yarın doktora giderken naapcam acabaa? 1 buçuk saat zor dayanıyodum normalde minibüste şimdi hepten zorlancam su içmiyim bari pek :26:

iyi geceler

esracıkkk nasılsın canım bende dua ederim sana

ablammmm çok saol ablacım Allah razı olsun inş. dualarınızla iyi geçicek teşekkür ederim iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın

bebiş çok mu kilo almış acaba aynen ya evde oturanlar için gündüz çok sıkıcı zaman hiç geçmiyor :26:

et et daha da etkili olur teşekkür ederim inş. iyi geçer
dün çok eksik var demişti inş. bulmuştur başka birilerini de :26:

Hayırlı geceeler

hayırlı geceler

Yarın kontrolünüz mü var:26:

evet canım cuma kar geliyo dediler bende gelmeden gidipte geleyim bi dedim 15 şubata kadar beklemek istemedim :26: artık sık gitmem lazım malum :18: kaç gündür güzeldi hava ama bugün yağmurluydu korktum bende buraya yağmur yağdıysa dağa kar yağmıştır kesin gene umarım açık olur yaa yarına yollar buz falanda olmasa bari sağ sağlim gidip gelelim inşallah dua edin kız :18: yollar çok virazlı biliyon 73 km ama hep dağların arasından gidiyon ve 200 küsür viraj var sırf :18: şu yolunu hiç sevmiyoz zaten buranın yaa :26: normal bi insanın bile miğdesi bulanıyo :26: benim irade güçlü neyseki ay 2 kere bulandı şimdiye kadar toplamda bu arada 2-3 hafta önce bi kar yağışı oldu ya bikaç gün pazartesi dönerken malatyadan yollar bi kapalıydıı anlatamam 1buçuk saatlik yolu 4 saatte zor geldik neyseki bana bişii olmadıda bölük komutanın eşi bi fenalaştıki sorma kadın titriyo ayakta bile duramıyoduu korktum bayaa bende ben hamileyim bana bişii olmadı kadına nooluyosa

anam kız mervee yalancı sancılarım 5 dakkada bir giriyooo :18: 10 dakkada 4e düşerse doktorluğum hee yarın nstye al beni diycem doktora kız 31-33 hafta arası doğuranları duyunca gözüm korktu kız :18::18:

O kadın hamilemiydi peki:26:
aman allah yardımcınız olsun ben olsaydım midemde bişey kalmazdı herhal yolculuk bitene kadar

anam kız mervee yalancı sancılarım 5 dakkada bir giriyooo :18: 10 dakkada 4e düşerse doktorluğum hee yarın nstye al beni diycem doktora kız 31-33 hafta arası doğuranları duyunca gözüm korktu kız :18::18:

kız yok normaldir o sancılar ben hep duyuodum arkadaşlardan
geçen 2 hafta önceydi bendede bi sancılar zannettim erken doğum yapacağım
Ağlayarak gttim hastaneye meğer normalmiş rahim büyüyormuşdoktorum boşuna panik yapmışsın dedi

en son 3 hafta önce 1368di şimdi 1600-1700 olmuştur heralde iinşallaah bayaa çıktı karnım şu 1-2 haftada iyicene çok zorlanıyom yaa :26: bi okadarda suyu muyu olsa nerden baksan 2buçuk kilo ağırlık vardır heralde karnımda :26:
evet yaa evde otur otur sıkılıyo insan hamileyim kayar düşerim korkusuna pek dışarıda çıkamıyom :18::26: inşallah bulmuştur canım yaa

O kadın hamilemiydi peki:26:
aman allah yardımcınız olsun ben olsaydım midemde bişey kalmazdı herhal yolculuk bitene kadar

yok canım ne hamilesi hamile olsa şaşırmazdım bu kadar arkadaşta diyo yenge iyiki sana bişii olmadı asıl olsa sana olurdu diyee

kız suyu plasentası kendisi toplam dediğin gibi 2.5 kg felandır

kız sancı hep oluyodu zaten ara ara ama şu bikaç gündür bayaa sıklaştı 5-10 dakkaya bi girer oldu kız bazen okadar sık olması ek normal diil sıklaşması için erken yaa :26::26: 10 dakkada 4e düşünce doğum başlamış olabiliyo :26::26::18:

kızmayın ama ben yine hamur işi tariflerine bakıyorum

yArın nst ye gir bak allahın izniyle hiçbişey çıkmayacak doktorunda normal diyecek
hadi iddiaya girelim
belden gelip kasıklara vurursa o ağrı kötüymüş doktorum öyle dmeişti
senin ağrılaırn öylemi

inş.
2 buçuk kilo da az değil hani
bencede çıkma ne olur ne olmaz :26:
sancın mı varrr yeni gördüm :18:

esra nasılsın caım_?

iyiyim ders çalışıyodum ara verdim yine sen nasılsın

kızmayın ama ben yine hamur işi tariflerine bakıyorum

bak bak ama canın çekerse kötü olur hemen yapamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…