bugünde dua et olur mu
benim başarımdı ama duanın da büyük etkisi vardır 3 kişinin duasıyla girdim sınava daha ne olsunsen, annem ve babam
tekrar teşekkür ederim
unutma beni hala devam ediyor muben en son geçen sene izledim geçen sene bir hafta falan okul yoktu izliyordum öylesine çok saçma konusu daha doğrusu konusu ne onu anlamadım ya neyse
minoset en hafif ağrı kesici pek iyi gelmez evet ama olsun sen yinede doğal yolları dene hemen ilaca sarılma bebişe dikkat et
hoşgeldin iyidir sen ne haberr
Hoşbulduk yavruu wcden çıkamıyorum yaa ikide bir wcye gidiyorum
iyi geceler
esracıkkk nasılsın canım bende dua ederim sana
olur canım ederim tabi şimdi sıra livada az önce zar zorda olsa abdestimi aldım yasinini okuycam şimdikanam bu ne yaa daha şimdiden ne abdest bilem alamıyom eğilemiyom bacaamı kaldıramıyom yandık vallaa işimiz zor son ay :18: ay evet saçma ama gündüz izliycek pek bişii yok bi stardaki dizi bide o ikisinede bakıyoz mecbur :26:
kız dün toptan dua ettiydim ama dur genede bidaa ediyimiinnşallah yarınki sınavında çoook başarılı geçer heep bildiğin yerlerden çıkar bilemediğin yerlerde kopyalar gelir inşallaaah başarılar canı şimdiden ay eslemlivanın yasinide bitti sonunda okudum bu arada sev bebekte sabah ezanında okuycakmış eslem için mervede okumuştur heralde bidaa ee kaç oluyo şimdik toplam sayı daha çokmu eksik var acaba? :26:
Hayırlı geceeler
Yarın kontrolünüz mü var:26:
evet canım cuma kar geliyo dediler bende gelmeden gidipte geleyim bi dedim 15 şubata kadar beklemek istemedim :26: artık sık gitmem lazım malum :18: kaç gündür güzeldi hava ama bugün yağmurluydu korktum bende buraya yağmur yağdıysa dağa kar yağmıştır kesin gene umarım açık olur yaa yarına yollar buz falanda olmasa bari sağ sağlim gidip gelelim inşallah dua edin kız :18: yollar çok virazlı biliyon 73 km ama hep dağların arasından gidiyon ve 200 küsür viraj var sırf :18: şu yolunu hiç sevmiyoz zaten buranın yaa:26: normal bi insanın bile miğdesi bulanıyo :26: benim irade güçlü neyseki ay 2 kere bulandı şimdiye kadar toplamda bu arada 2-3 hafta önce bi kar yağışı oldu ya bikaç gün pazartesi dönerken malatyadan yollar bi kapalıydıı anlatamam 1buçuk saatlik yolu 4 saatte zor geldik neyseki bana bişii olmadıda bölük komutanın eşi bi fenalaştıki sorma kadın titriyo ayakta bile duramıyoduu korktum bayaa bende ben hamileyim bana bişii olmadı kadına nooluyosa
anam kız mervee yalancı sancılarım 5 dakkada bir giriyooo :18:10 dakkada 4e düşerse doktorluğum hee yarın nstye al beni diycem doktora kız 31-33 hafta arası doğuranları duyunca gözüm korktu kız :18::18:
ablammmmçok saol ablacım Allah razı olsun inş. dualarınızla iyi geçicek teşekkür ederim iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın
bebiş çok mu kilo almış acabaaynen ya evde oturanlar için gündüz çok sıkıcı zaman hiç geçmiyor :26:
et et daha da etkili olurteşekkür ederim inş. iyi geçer
dün çok eksik var demişti inş. bulmuştur başka birilerini de :26:
hayırlı geceler
O kadın hamilemiydi peki:26:
aman allah yardımcınız olsun ben olsaydım midemde bişey kalmazdı herhal yolculuk bitene kadar
en son 3 hafta önce 1368di şimdi 1600-1700 olmuştur heralde iinşallaahbayaa çıktı karnım şu 1-2 haftada iyicene çok zorlanıyom yaa :26: bi okadarda suyu muyu olsa nerden baksan 2buçuk kilo ağırlık vardır heralde karnımda :26:
evet yaa evde otur otur sıkılıyo insan hamileyim kayar düşerim korkusuna pek dışarıda çıkamıyom :18::26: inşallah bulmuştur canım yaa
yok canım ne hamilesi hamile olsa şaşırmazdım bu kadararkadaşta diyo yenge iyiki sana bişii olmadı asıl olsa sana olurdu diyee
kız yok normaldir o sancılar ben hep duyuodum arkadaşlardan
geçen 2 hafta önceydi bendede bi sancılar zannettim erken doğum yapacağım
Ağlayarak gttim hastaneye meğer normalmiş rahim büyüyormuşdoktorum boşuna panik yapmışsın dedi
kız sancı hep oluyodu zaten ara ara ama şu bikaç gündür bayaa sıklaştı 5-10 dakkaya bi girer oldu kız bazen okadar sık olması ek normal diil sıklaşması için erken yaa :26::26: 10 dakkada 4e düşünce doğum başlamış olabiliyo :26::26::18:
en son 3 hafta önce 1368di şimdi 1600-1700 olmuştur heralde iinşallaahbayaa çıktı karnım şu 1-2 haftada iyicene çok zorlanıyom yaa :26: bi okadarda suyu muyu olsa nerden baksan 2buçuk kilo ağırlık vardır heralde karnımda :26:
evet yaa evde otur otur sıkılıyo insan hamileyim kayar düşerim korkusuna pek dışarıda çıkamıyom :18::26: inşallah bulmuştur canım yaa
esra nasılsın caım_?
kızmayın ama ben yine hamur işi tariflerine bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?