gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

kız suyu plasentası kendisi toplam dediğin gibi 2.5 kg felandır
dimi okadar falandır bayaa bi baskı yapması normal oyüzden :26: wc için yerimden kalkarken bi sancıyo ay kasıklarım bi baskı oluyo görcen boşaltana kadar rahat edemiyom :26:
Kadın narin demekki

evet bünyesi zayıfmış heralde ama gözlerimin önünde kadın çok kötü oldu neyseki son iyice fenalaştığı zamanlarda yaklaşmıştık buraya apar topar sedyeye koydular götürdüler kadını ayakta bile duramıyodu korktum bayaa gözlerim doldu kötü oldum onu öyle görünce neyse serum falan yiyince kendine gelmiş heralde sonra :26: bende bu bizim yolda doğurcam bigün diye korkmuyo dilim hee :18: gerçi öyle bişii olsa helikopter kaldırılıyomuş burda neyseki :26:

evet girebilirsem gireyim bakalım bi genede içim rahat etsin kız zaten doğum sancısı diil canım yalancı kasılmalar bunlar rahim antrenman yapıyo doğuma yok allahtan vurmuyo öyle kasıklarıma pek ağrım öyle olsa bende çok korkarım canım zaten :18::18:

Ay Allah zihin açıklığı versin canım sana
olsun ben bakayım yapamasamda gözüm midem doyuyo böylede

kızmayın ama ben yine hamur işi tariflerine bakıyorum

yok niye kızayım seni benden iyi kimse anlayamaz güzel tarif bulursan banada ver hamurişi olmasada olur kahvaltılık değişik bişiiler olsun yeterki sen benim tariflerin hepsinii aldınmı kız bu arada? :26:

Kız aynı sorun bend ebile var daha benimki 500 grcık:)
Kasıklarıma öyle bir ağrı giriyorki valla çişim gelince yerimden kalkamıyorum
yapınca bir rahatlıyorum saat başı böyleyim
demekki herkeste varmış bu çiş durumu bende taş felan mı var diyodum acaba:)

yaani az diil bayaa bi baskı yapıyo eğilemiyom kalkamıyom çorabımı bile zor giyiyom artıkın erkek bide karnına top sokmuşlar gibi oluyo ya önümde kocaman bi yuvarlaklık var ondanda zorlanıyom bayaa bi hafif eğilsem bile :26: evet sancım var ama yalancı sancılar var kasılma sancısı bunlar rahim kendini doğuma hazırlıyor dimi canı çekse yapamazda hemen :26:

İşte o belden gelen ağrı tehlikeliymiş canım zaten
İnşallah bi problem yok bence

yok niye kızayım seni benden iyi kimse anlayamaz güzel tarif bulursan banada ver hamurişi olmasada olur kahvaltılık değişik bişiiler olsun yeterki sen benim tariflerin hepsinii aldınmı kız bu arada? :26:

Aldım canım aldım geçmişi okudum
ama şu eslemin bi tarifi vardı fırında patataesli sucuk onu anlayamadım sen anladın mı:26:

ne alaka kız taş olsa böbreklerinin ora ağrır benimde sırt belimin iki yanı ağrıyo bazen iltihaptan :26: evet benim bayadır böyle ama şimdi daha bi çok ağrıyo kuzum paytak paytak yürüyo insan bazen o yüzden sancıdan falan

hele gaz sancısını hiç demiyorum
O dahada berbat bişey

Ay Allah zihin açıklığı versin canım sana
olsun ben bakayım yapamasamda gözüm midem doyuyo böylede

sende dua et olur mu söylememe gerek yok yani
ayy ikide bir aynı şeyi söylüyomuşum gibi hissettim kusura bakmayın kızlar sıktıysam çalışmaktan kafam kazan gibi oldu

ayy erkek mi bide
ahh bu sancılar, hamilelik zor valla Allah yardımcınız olsun:26:

Ay canım olur mu hiç öyle şey şurda muhabbet ediyoruz samimiyetimiz varki böyle bişey söylüyosun
Rabbim yar ve yardımcın olsun

İşte o belden gelen ağrı tehlikeliymiş canım zaten
İnşallah bi problem yok bence
yok kız yokturda gitmişken söyliycem şukadar sürede giriyo falan diye genede
Aldım canım aldım geçmişi okudum
ama şu eslemin bi tarifi vardı fırında patataesli sucuk onu anlayamadım sen anladın mı:26:

hıı evet yaptım bile ben onu bugün fenaada olmadı ama ben sucuk koymadım patatesleri küçük küp küp doğradım biberde doğradım yağladım tuzladım onları bi güzel azda baharat koydum neyse onlar pişti fırında sonra üstüne küçük küçük doğradığım domates ve sarımsakları azda tuz ve baharatı karıştırıp yaydım üstüne birazda öyle pişti çıkardım rendelenmiş kaşar serptim güzel oldu bu arada akşamada haşladığım karnıbahar brokoli ve havucu fırın tepsisine koydum üstüne beşamel yaptım döktüm kaşarda rendeledim koydum fırında üstü kızarana kadar pişirdim oda güzel oluyo canım

ay evet bayaa zormuş bu kadar beklemiyodum :26: daha ben rahat geçirenlerdenim bilee yok kuzum ne sıkması asıl bizim yemek hamilelik muhabbetimiz sıkıyosa kusura bakma canım :26::26:

Hee tamam şimdi anladım işte canım peki o patatesler yapışmıyo demi
tepsinin altına yağlı kağıt sererim bende
ellerine sağlık afiyet olsun
ben gene bulgur pilavı pişirdim akşamm

Ayy bengiş esra benim çok uykum geldi
ben gideyim yatayım ya

hadi öptüm sizi bağğyanlar allaha emanet olun
Hayırlı geceler

Ay canım olur mu hiç öyle şey şurda muhabbet ediyoruz samimiyetimiz varki böyle bişey söylüyosun
Rabbim yar ve yardımcın olsun

teşekkür ederim aminn

ay evet bayaa zormuş bu kadar beklemiyodum :26: daha ben rahat geçirenlerdenim bilee yok kuzum ne sıkması asıl bizim yemek hamilelik muhabbetimiz sıkıyosa kusura bakma canım :26::26:

olur mu öyle şey estağfrullah

ben gideyim yatayım ya

iyi geceler Allah rahatlık versin

Hayırlı geceler

Hayırlı geceler

ben gideyim yatayım ya

ay evet benimde yatmam lazımdı çoktan sabah 9 arabasına bineriz heralde yollar açık olursa 7ye kurduydum saatide :26: hadi bende kaçayım kusura bakma sende esracım yarın görüşürüz artıkın dersine çalışabil sende hem tekrar başarılar sınavlarında esracım seninde hadi iyi geceler kızlar öpüldünüüüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…