gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

bende çıkıyorum zaten olur mu ne kusuru bende çıkıp ders çalışmaya devam edicem
inş. yarın bişey çıkmaz doktorda bebişinizi görürsünüz :)
çok teşekkür ederim
Allah rahatlık versin iyi geceler

Son düzenleme:
Hayırlı kandiller kızlar çok şükür doktorumuza gittikte geldik çok şükür yolunda herşey oğluşum 39-40 cm olmuş 1661 grammış bu arada dediki suyuydu kesesiydi derken toplamda 3- 3 buçuk kilo varmış karnımda baskı hissetmem normalmiş bu arada toplamda 8-9 kilo almışım çok şükür iyi gidiyo kilo alımım bu kez çok gezmedik ama ağdaydı minibüs yolculuğuydu derken haşatı çıkıyo insanın :26: açız valla hemen yoğurtlu makarna yaptım onu yiyceez şimdik ben kaçtım akşam görüşürüz

çok şükür iyi geçti canım nstyede girdim sorun yok senin sınav nasıldı?

Bugün Peygamber efendimizin doğduğu gündür. Peygamber efendimiz yılında rebiül evvel ayının gecesi doğmuştur. Her yıl bu günde müslümanlar peygamberimizin dünyaya gelişini dualarla anarlar. Bu gece eller semaya kalkar, yürekler yaratana onun için açılır. Kandiliniz mübarek olsun.

maşAllah Allah nazarlardan korusun ikinizi de
afiyet olsun löp löp bebişe besin olsun bende yeni kalktım sabah 5de uyumuştum 7de kalkınca çok uykusuz kaldım hemen eve gelince uyudum iyi geldi uyumak sonra yine girerim görüşürüz

çok şükür iyi geçti canım nstyede girdim sorun yok senin sınav nasıldı?

ohh ohh çok sevindim
dünküne göre biraz kötüydü ama yinede iyi sayılır
yarın yok sınavım ohh rahatım bugün bunun mutluluğunu hiç bir yerde bulamıyorum

ablacım seninde kandilin mübarek olsun Allah dualarını kabul eylesin

hadi yaa dünkinden kötümüydüü :26::26: neyse gene fenaa giilmiş neyseki valla bende 7de kalkınca otobüste uyuklaya uyuklaya gittim geldim şimdi yatsam gene uyurum heralde ama dizim var muhteşem yüzyıl onu izliycem kız bi kalsiyum vitamini aldı vallaa bugün pek beslenemdik koşturmacadan neyse birazdan vitaminimi içerim nasılsa hadi görüşürüz canım hoşçakal

Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun inşallah

Hayırlı kandiller Allah dualarımızı kabul etsin inşAllah

Sizlerinde kandiliniz mübarek olsun Allah dualrınızı kabul eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…