- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
- 113
ay evet benimde yatmam lazımdı çoktan sabah 9 arabasına bineriz heralde yollar açık olursa 7ye kurduydum saatide :26: hadi bende kaçayım kusura bakma sende esracım yarın görüşürüz artıkın dersine çalışabil sende hemtekrar başarılar sınavlarında esracım seninde hadi iyi geceler kızlar öpüldünüüüz
bende çıkıyorum zaten olur mu ne kusuru bende çıkıp ders çalışmaya devam edicem
inş. yarın bişey çıkmaz doktorda bebişinizi görürsünüz :)
çok teşekkür ederim
Allah rahatlık versin iyi geceler
Hayırlı kandiller kızlarçok şükür doktorumuza gittikte geldik çok şükür yolunda herşey oğluşum 39-40 cm olmuş 1661 grammış bu arada dediki suyuydu kesesiydi derken toplamda 3- 3 buçuk kilo varmış karnımda baskı hissetmem normalmiş bu arada toplamda 8-9 kilo almışım çok şükür iyi gidiyo kilo alımım bu kez çok gezmedik ama ağdaydı minibüs yolculuğuydu derken haşatı çıkıyo insanın :26: açız valla hemen yoğurtlu makarna yaptım onu yiyceez şimdik ben kaçtım akşam görüşürüz
çok şükür iyi geçti canım nstyede girdim sorun yoksenin sınav nasıldı?
Bugün Peygamber efendimizin doğduğu gündür. Peygamber efendimiz yılında rebiül evvel ayının gecesi doğmuştur. Her yıl bu günde müslümanlar peygamberimizin dünyaya gelişini dualarla anarlar. Bu gece eller semaya kalkar, yürekler yaratana onun için açılır. Kandiliniz mübarek olsun.
maşAllah Allah nazarlardan korusun ikinizi de
afiyet olsun löp löp bebişe besin olsunbende yeni kalktım sabah 5de uyumuştum 7de kalkınca çok uykusuz kaldım hemen eve gelince uyudum iyi geldi uyumak sonra yine girerim görüşürüz
ohh ohh çok sevindim
dünküne göre biraz kötüydü ama yinede iyi sayılır
yarın yok sınavım ohh rahatım bugünbunun mutluluğunu hiç bir yerde bulamıyorum
Bugün Peygamber efendimizin doğduğu gündür. Peygamber efendimiz yılında rebiül evvel ayının gecesi doğmuştur. Her yıl bu günde müslümanlar peygamberimizin dünyaya gelişini dualarla anarlar. Bu gece eller semaya kalkar, yürekler yaratana onun için açılır. Kandiliniz mübarek olsun.
Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun inşallah
Hayırlı kandiller Allah dualarımızı kabul etsin inşAllah
Ben varim HERKESİN KANDİLİ MUBAREK OLSUN DUANİZ SALİHLERİN DUASİYLA OLSUN GÜL AHMEDİN ÜMETİniye kimsecikler yok yav bu akşaam
sen varsında daha kocişinle ilgilencende gelcen ohooo çabuk konuş kız :26::26:Ben varim HERKESİN KANDİLİ MUBAREK OLSUN DUANİZ SALİHLERİN DUASİYLA OLSUN GÜL AHMEDİN ÜMETİ
selammmmm
Ben varim HERKESİN KANDİLİ MUBAREK OLSUN DUANİZ SALİHLERİN DUASİYLA OLSUN GÜL AHMEDİN ÜMETİ
sen varsında daha kocişinle ilgilencende gelcen ohooo çabuk konuş kız :26::26:
selam canım nasılsın?
sen varsında daha kocişinle ilgilencende gelcen ohooo çabuk konuş kız :26::26:
selam canım nasılsın?
Aminnnnn hayırlı kandiller
iyiyim sen nasılsın
Konusamiyorizki okuzle
bende iyiyim canım kocişi uyandırdım bişii pişiydiydim onu yiyok şimdikişim gücüm boğaz oldu hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?