gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

ay evet neyseki almadım fazla zaten yeterince vardı zaten 58 kiloda evlendim ilaçlar yüzünden 64-65 olmuştum en son hamilelikten önce şimdide 72yim

verirsin takma kafana günde bir avuç ceviz, badem ye teyzem öyle yapardı bu konularda az çok tecrübeliyim teyzemin yanında kalmıştım hamileliği boyunca çalıştığım yer yakındı ordan gidip geliyordum ayrıca 10 yaşımda yeğenlerime bakmaya başladım elimde büyüdüler halada 2 yaşındaki yeğenime zaman zaman bakıyorum teyzemin toplantıları olduğunda

bende az bakmadım yiğenlerime falan anlıyoz çok şükür zorlanmıycam en azından çocuk delisiyimdir zaten ben evet kuzum ceviz balık falan çok önemli arada yemeyi unutsamda kuruyemişi aklıma geldikçe yiyom bolca salata meyve falan yiyom zaten çeşit çeşit salata hastasıyım her türlü salta zevkle yenir nerde vitaminli sebze falan var tüketmeye çalışıyom havuç hastasıyım özelliklede ay benim gözler gene gitmeye başladı sankim erken kalkınca uyumaya çalışsammı bi naapsam :26: süt içmiycem busefer gündüz salep içtim akşam yoğurt yidim bide doktorun verdiği kalsiyum ilacını iiçtiydim yeterde artar ooo direk uyuyabilirim uykum kaçmadan uyuyamazsam gelirim geri hadi hoşçakal canım iyi geceler

bu arada takmıyom canım kafama yeterki evladım sağlıklı olsun iyide gidiyo zaten çok şükür kilo alımım evlenmeden önce aldıklarıma üzülüyom zaten bi keşke daha düşük kiloda kalsaydım hamile diye okadar canım

bencede yeter bu kadar kalsiyum
İyi geceler Allah rahatlık versin uyuyamazsan gelirsin

Selam kızlar 1de yattım 12 buçukta kalktım bi güzel uyumuşumki sormayın iyi geldi vallaaa oğluş biraz aç kaldı gerçi ama yaa neyse karnımı doyuruyom şimdi zaten :26: ee siz naapıyonuz gece gelen olmamış hiç topiğe iyikide uyumuşuum

nerdeyse 12 saat uyumuşsun

off akşama ne yemek pişirsem acabaaa? :44:

bence mercimekli pilav ve enginar yada ıspanak yap ben çok severim enginar ve ıspanağı birden canım çekti anneme söyliyeyim de yapsın kalk kendin yap koca kız oldun diycek şimdi her zamanki gibi

ay evet birazcık öyle oldu bayaa uyumuşum buzluğumda kalan son poşet taze fasülyem var domatesle karsalayıp atmıştım önceden onun yimeeni yapmaya karar verdim yanınada domatesli bulgur pilavıyla cacık düşünüyom 3ü güzel gider birlikte anne menüsü olcak bugün annem 3ünü birden yapardıda hep ıspanaamda varda ondan ekmek yada börek yaparım diye duruyo o hatta ıspanaklı tava çörepi yani pişi süper olurdu ay naapsamki acaba yaa :26: ıspanağı yarına yaparım heralde :26:

Baya bi uyumussun canim iyi demeki vucudun cok yorulmustu artik

benim annemde ne zaman sebzeli yada domatesli pilav yapsa yanına cacık yapar böyle bir gelenek oluşmuş heralde annelerde
bugün yemekler bendendi tarhana çorbası, domatesli makarna bide sebzeleri karıştırıp fırına attım tatlı olarak da bitter çikolatalı puding yaptım daha ne olsun fazla bilee menüm nasıl

oooh maaşallah kuzum daha ne olsun ellerine sağlık senin yaşında olan bi çoğu genç bırak yemek yapmayı yumurta kırmayı bile beceremiyor aferin sana alkıışş annelerimiz iyi yetiştirmiş neyseki oyüzden iş başa düşünce zorluk çekmiyo insan sebzeleri fırında nasıl yaptın kız hangi sebzelerden yaptın bakem?

Bengii doktorun ne dedi dün facedende yazdım görmedin cnaım galiba:26:

Baya bi uyumussun canim iyi demeki vucudun cok yorulmustu artik

öyle valla kuzum sabah 7de kalktım ordada gezdik biraz gerçi bu kez fazla gezmedik bile bi doktora bi kuaföre gittim doktorda 20-25 dk yürüyüş mesafesinde falan zaten en çok sanırım ağda yordu beni kasıla kasıla bi hal oldum en çokta yüzüm acıdı vallaa tokat yemiş gibi oluyo insan ayol :26::26: böle pembeleşmişti yüzüm :26::26: ama naapiim alınıncada çok güsel oluyo arada bi aldırıyom öyle giderken gelirken uyuya uyuya gittim geldim normalde uyuyamam bile öyle heryerde nasıl uykum geldiyse artık

teşekkür ederim
canım isterse öyle güzel yapıyorum ki ama istemeyince yumurtayı bile kıramıyorum
tarifi kendime ait sallamasyon yaptım
kabak, patlıcan, arpacık soğan, patates, sarımsak, bezelye koydum

Bengii doktorun ne dedi dün facedende yazdım görmedin cnaım galiba:26:

haa yok gördüm kuzum 5 dk önce falanda cevap yazdıydım hattaa iyiymiş kuzum çok şükür nstyede girdim anam yarım saat sürdü uyuycaktım az dahaa ama kalp atışlarını tekmelerinin sesini duymak bile çok güzeldi girdiim amma aksi gibi ozamanda hiç kasılma olmayacağı tuttumu :26: 1661 gram ve 39-40 cm olmuş kuzum artık doğsa yaşar neyseki bu arada toplam ağırlığı 3- 3buçuk kilo falanmış canım o yüzden habire baskı hissetmem normalmiş kasığımda kalsiyum verdi kasılmalar içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…