gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Hee yaparim valla iyi fikir kuzum hata bezini acicam haliyada isesin desinki annem bu halilardan cok cekti intikaaaaaam zamaniiiiii

Canlarım ben gidiyorum ya dayanamayacağım artık uykum geldi hadi öptüm sizi allaha emanet olun

hee çirkefleşiyo insan tabi ister istemez başak vardı kaynoşu sarılık geçsin diye çişini içirelim demişmiş oda kabul etmeyince kaynoşu gizlice almış bardağı açmış altını bebeğin çişini bekliyo neyseki işemiycee tutmuş çocuğun başak göresiye çıldırmış tabi ağzına geleni saymış kaynoşuna korkusundan kaçmış kadın kız diyoki daha önce hiç okadar sinirlendiğimi hatırlamıyom diyodu ee söz konusu evladı olunca insanın gözü bişii görmez hele biri bi laf etsin yavruna bak bakalım savunuyonmu savunmuyonmu panter kesiliyo insan tamam kuzum iyi geceler sanada çok öpüyorum hoşçakaal

aa herife baak az diilmiş seninkide hee kızı demek o kandırmış he allah böle dolaştırmış ayağıınıda yakalamışsın neyseki iyi affetmişsin vallaa ben belkim edemezdim :26: yatsın kalksın dua etsin sana hayla suratına bakıyon onun iyice hissettir bidaa ilk hatasında seni kaybedeceğini sürekli kaybetme korkusu olsunki sıkıysa yapsın bidaa takip et herşeyinide fazla bilgisayar kullandırtma bile

Hee yaparim valla iyi fikir kuzum hata bezini acicam haliyada isesin desinki annem bu halilardan cok cekti intikaaaaaam zamaniiiiii

hahah süper fikir oğlan olursa hatta altını değiltirirken ay çocukk yandı sıcakta az ferahlasın altı diye açık bırak çüğdürür nasılsa o illakiii aa naaaptın oğlum ne ayıp dersin sonrra

Kuzum karnindaki o yavruya yazik hadi yatmaya bugunluk yeter bu kadarr

amin cnm hepimizin çocuklarını nazardan kazadan beladan korusun Rabbim

bence de söyle hamileliğinin zor geçtiğini,uykuya zor daldığını tekrar uyanınca uyuyamadığını fln söylesen belki biraz anlayışlı olurlar

dipnot;karadenizliler de öyle zor hamileliğe fln pek inanmazlar

amin canım yaa meleklerimiz allaha emanet bende gece uyumakta çok zorlanıyom yaa off sonrada kalkasım gelmiyo ama :26::26: kociş öğlen kahvaltıyı hazırladıda onu yemeye bile zor kalkabildim :26:

Ay kiyamam sana bende cok hastaydim gelemedim yalniz kalmissin

ivet yalnız kaldım :26: kuzum sen hastaydın dinlenmen iyi olmuş nasıl oldu boğazların peki? :18: ballı limonlu ıhlamur tüket kuzum bol bol kız geçen gün duş aldın yattın saçını iyi kurutmadımıydın naaptıydında şiştiki boğazların yada sabaha karşı alıpta öylemi çıktın dışarı naaptın? :26: çok geçmiş olsun canım tekrardan ben en son ne zaman hasta oldum hatırlamıyom yaa :53 millet etrafımda patır patır dökülüyo hep hasta allahtan şimdiye kadar bu kış olmadım hiç ödüm kopuyo bende olcam diye ilaçda kullanamam :18::18: kocişte olmadı neyseki c vitamini kivi falan bol tüketiyoz ondan herhalde

aa sen ne ara geldin kız gecee görmemişim senii kimseler yok diye sev bebekle faceteydik bizde :26: nerelerdesiniz millet yaa 2 gündüüür hep yalnıs kaldım beeen

Ben de geliyorum ama siz yoksunuz kii :44: beni de alın aranıza facebookta mervenin bebişi erken mi geldi ne kaç gündür görmedim :)

kızlar biliyonuzmu istanbulda bi kadını biz polisiz karakola götürcez diye almışlar evinden sonra kadından bidaa haber çıkmamış akşama kadar :18: meğer tuzlada bi bankaya götürüp para çekmesini istemişler kadında bankacı olan kızını aramış o demiş çekme sakın diye kaçmış sonra o dışarda bekleyen sözde polislerde ay neyseki bişii olmamış kadına yaa daha kötü şeylerde gelebilirdi başına :18: hey allahım ne günlere kaldık sen koru yarabbim bizi :18::26: öyle kimlik falan göstermeden polislerle neyim gitmeyin bak uyarın çevrenizdekileride organ mafyası falanda olabilirlerdi bunlar yaani :18:

Ben de geliyorum ama siz yoksunuz kii :44: beni de alın aranıza facebookta mervenin bebişi erken mi geldi ne kaç gündür görmedim :)

o ya geziyodur yada kocişiyle ilgileniyodur hafta sonları pek gelmiyo niyeyse :26: kız sus allah korusun ne erken gelmesi aman aman bunada bişii olmasın :18::18: gelse gelse benimki gelebilir artıkın benden haber çıkmazsa beni merak edin anacım :18::18::18: aman oda bi çankırıya gidiimde öyle gelsin gelecekse sabretsin bi 3 hafta daha :26::26::18: kız benimde hep açık oluyo ama bu sayfa gelince yaz sen arada bakıyom ben gelen olmuşmu diye görürüm o zaman

bu kadarına da pess yani Allah korusun hepimizi

belirti olursa hemen gel buraya yaz sonra doktora git merak ederiz sonra
şaka bir yana Allah korusun ya beklediğin ve hazır olduğunda kısmet olsun inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…