boş ver kuzum eski komşunmuş neyseki allaha havale edelim onu artık kurtulmuşsun ya sen ona baksende çocuk olup yürüyüpte yaramazlığa başlayınca el öpmeye diye götür darma duman etsin evi kırmadık şey bırakmasın ozaman
Ay öyle deme bak üzülüyorum yemin ederim duygusalım zaten
Allah yardımcın olsun daha bu kaygana defterinide birgün açarsın canım benim şimdi gideceğim uykum geldi
Aynennn hee evladım söz konusu olunca çirkefleşirim gibime geliyo damarıma bassınlar heleeene yaparım ben onları
Canlarım ben gidiyorum ya dayanamayacağım artık uykum geldi hadi öptüm sizi allaha emanet olun
oy acıların kadınımısevapların kadınısın cennetliksin bence kocişin yatsın kalksında dua etsin senin gibi bi melekle evlendiği için
anaa komşuya bak ona neymiş yaakaynoşun diyceedi orda seni ilgilendirmez ailemiz diye bak bakalım bidaa konuşabilcekmiydi sen okadar bak onlara onlarda bi destek olmasın sana
İnşallah canım Rabbim zamanı geldiğinde o gücü versin bana inşalalh bu defa pozitifle sonuçlansın kendimi toparlayayım başlıycam.
Çektirmezmiyim canım hatta yakın arkadaşlarını bile kaybetti bu nedenle beni aldattığı için herkes çok kızdı çünki onlar beni çok ii tanıyor herkes şoka girdi ve eşim 5 vakit namaz kılan bir insan.ben tevafuk ögrendim facesine mesaaj gelmiş diğerlerine bi naktım kız yazmış inanmıyorum sen evlimiydin fıstık gibide karın var beni kandırdın die şok oldum arkadaşımı aradım benmi yanlış algılıyorum doğrumu diye doğruydu herşey o diye konuştum saatlerce kız almanyada demişki eşim almanya gelip seni bulucam filan msn adresi açmış bilmediğim eşim ordan kamera açıp sabaha kadar konuşmuşlarAllah işte çıkardı karşıma böle yani.
İnşallah canım Rabbim bu defa hayal kırıklığı yaşatmaz.
Sen denedinmi tüp bebek?Sebep ney sizin?
Onlar anca bana köstek olsunlar destek olmak kim onlar kim peeehh
Hee yaparim valla iyi fikir kuzum hata bezini acicam haliyada isesin desinki annem bu halilardan cok cekti intikaaaaaam zamaniiiiii
aa herife baak az diilmiş seninkide hee kızı demek o kandırmış heallah böle dolaştırmış ayağıınıda yakalamışsın neyseki iyi affetmişsin vallaa ben belkim edemezdim :26: yatsın kalksın dua etsin sana hayla suratına bakıyon onun iyice hissettir bidaa ilk hatasında seni kaybedeceğini sürekli kaybetme korkusu olsunki sıkıysa yapsın bidaa takip et herşeyinide fazla bilgisayar kullandırtma bile
Kuzum karnindaki o yavruya yazik hadi yatmaya bugunluk yeter bu kadarr
amin cnm hepimizin çocuklarını nazardan kazadan beladan korusun Rabbimay ne kadar tatlı çocukların var öyle yaaa yiyesim geldi ikisini birdenhele o cimcime kızın yokmu alcan sıkıştıcan bol bol birbirlerinede çok benziyolar haa ay allah hepimize böyle güzel dünya tatlısı evlatla nasip etsin yaa maaşallah allah nazarlardan saklasın
Kız hele hamileliğimin başlarında az ağlamadım bunların yüzünden deli ettiler beni
Fındık kırarlardı tak tak taşla ha bu devirde. çok zor geçti benim hamileliğimin ilk 4 ayı hastaneler serumlar iğneler valla
Bunlarda tuzu biberi oldu
yok ben diyeceğim yaa olmaz böyle bizimkide can
amin cnm hepimizin çocuklarını nazardan kazadan beladan korusun Rabbim
bence de söyle hamileliğinin zor geçtiğini,uykuya zor daldığını tekrar uyanınca uyuyamadığını fln söylesen belki biraz anlayışlı olurlar
dipnot;karadenizliler de öyle zor hamileliğe fln pek inanmazlar
Niye kimse gelmedi bugün yaa saatlerdir bekliyomneyse bende çıkıyom zaten artık
Ay kiyamam sana bende cok hastaydim gelemedim yalniz kalmissin
huuu huuuu kimse yok mu :126::126:
aa sen ne ara geldin kız gecee görmemişim seniikimseler yok diye sev bebekle faceteydik bizde :26: nerelerdesiniz millet yaa 2 gündüüür hep yalnıs kaldım beeen
Ben de geliyorum ama siz yoksunuz kii :44: beni de alın aranıza facebooktamervenin bebişi erken mi geldi ne kaç gündür görmedim :)
kızlar biliyonuzmu istanbulda bi kadını biz polisiz karakola götürcez diye almışlar evinden sonra kadından bidaa haber çıkmamış akşama kadar :18:meğer tuzlada bi bankaya götürüp para çekmesini istemişler kadında bankacı olan kızını aramış o demiş çekme sakın diye kaçmış sonra o dışarda bekleyen sözde polislerde ay neyseki bişii olmamış kadına yaa daha kötü şeylerde gelebilirdi başına :18: hey allahım ne günlere kaldık sen koru yarabbim bizi :18::26: öyle kimlik falan göstermeden polislerle neyim gitmeyin bak uyarın çevrenizdekileride organ mafyası falanda olabilirlerdi bunlar yaani :18:
o ya geziyodur yada kocişiyle ilgileniyodur hafta sonları pek gelmiyo niyeyse :26: kız sus allah korusun ne erken gelmesi aman aman bunada bişii olmasın :18::18:gelse gelse benimki gelebilir artıkın benden haber çıkmazsa beni merak edin anacım :18::18::18: aman oda bi çankırıya gidiimde öyle gelsin gelecekse sabretsin bi 3 hafta daha :26::26::18: kız benimde hep açık oluyo ama bu sayfa gelince yaz sen arada bakıyom ben gelen olmuşmu diye görürüm o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?