gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

bu kadarına da pess yani Allah korusun hepimizi

belirti olursa hemen gel buraya yaz sonra doktora git merak ederiz sonra
şaka bir yana Allah korusun ya beklediğin ve hazır olduğunda kısmet olsun inşAllah

ay inşallah vaktinde zamanında gelir yaa mart annelerinde 30. haftada doğuran oldu neyseki ilerdeymiş bebek 32 haftalıkmış :26: bebek küvezde falan kalıyo kıyamam ona yaa :26::26: bende ço şükür 32.haftama girdim bugün ama çok erken tabi genede :26: hee o telaşeden düşünebilirdim bende du bi kızlara haber veriim diye

evet yaa allah korusun bizleri sevdiklerimizi kadın ucuz kurtulmuş gene vallaaa :18::26:

bencede
küvezdeki bebişlere çok üzülüyorum ya küçücük bedenleriyle hayatta kalmaya çalışıyorlar Allah kimsenin başına vermesin
olsun sen hafiften başladı mı sancın gel yaz ki ona göre ziyarete gelelim seni, bebişi görmeye

bekleriz evet yaa zaten minnacık doğuyolar ööylece küvezde yatıyolar anne sütü alamayınca daha bi zayıflıyolar :26: bide doğuruyon tam kavuşcan yavruna ama gene ayrı kalıyon dokunamıyon bile ööyle uzaktan izleyebiliyon anca çok zor bi durum olsa gerek :26::26:

Bugun niye kimsecikler yok burda bengi kuzusu bilem gelmiyo artikin

Bugun niye kimsecikler yok burda bengi kuzusu bilem gelmiyo artikin

yoo benim faceimde burada hep açık oluyoo kız gelmiyomda iki saattir kimlen konuşuyodun faceten genelde bi ben geliyom zati merve cadısıda yok günlerdir ne halt yiyo acabaa unuttu bizi iyicene?

Ula düdük bengi detaylıya gircem pazartesi dedim sormadın hiç

evet :18::18::18:

Ula düdük bengi detaylıya gircem pazartesi dedim sormadın hiç

ne zaman didin ben niye hatırlamıyom kimbilir ne zaman didin nerden hatırlayım :26: kaç gündür yoksun nelerde gezdin bakiim hafta sonu? nasıl geçti kız ayrıntılın ne didi doktor gördünmü kızının her bir yerini

kızlar baksanıza bi çok komik yaa
http://www.kadinlarkulubu.com/fikralar/585036-kavga-nasil-basladi.html
kuzu bunu okusana çok komik yaa

Birde güzel bir fıkra size

HAZIR CEVAP KADIN
“ Evli bir çift hafta sonunda balık avlayabilecekleri bir göle giderler. Erkek alaca karanlıkta balığa çıkmasını, kadın ise kitap okumayı severmiş.
Bir sabah, eşi saatler süren balık avlanmaktan eve dönmüş ve dinlenmek için uykuya dalmış. kadın etrafı fazla bilmemesine rağmen, tekneyle açılmaya karar vermiş.
Kısa bir süre kürek çektikten sonra demirlemiş ve kitabını okumaya başlamış. Bir süre sonra kendisine seslenen ve botuyla yaklaşan göl bekçisine başını çevirmiş. Aralarında kısa bir konuşma başlamış:
- “ Günaydın hanımefendi. Burada ne yaptığınızı sorabilir miyim?
- “ Gördüğünüz gibi okuyorum. Bu açık değil mi?”
- “ Ama balık tutmanın yasak olduğu bölgede bulunuyorsunuz.”
- “ Ama balık tutmadığımı görüyorsunuz ya.”
- “ Evet, ama komple ekipmana sahipsiniz, sizi alıp ceza kesmem gerekecek!”
- “ Eğer böyle bir şey yaparsanız, sizi tecavüz etmekten şikayet ederim!”
- “ Ama size hiç dokunmadım ki!”
- “ Evet, ama komple ekipmana sahipsiniz!”

hahahaha paylaşmak istedim kızlaaar Zeki kadının hali başka oluyor

*GERÇEK BİR OLAY**
*Bu olay Kayseri'nin Bünyan ilçesi'nde yaşanır. Olay Alfred Hitchcock'un meşhur korku filmlerini bile çok gerilerde bırakacak kadar tüyler ürpertici. Gece bindiğiniz otomobilde direksiyonda kimse yoksa ne yapardınız? Kendisi Bünyanlı olmayan, politikayla uğraşmış ve halen Kayseri'de yaşayan işadamı, 22 Şubat 2005 tarihinde Bünyan sınırında, Kayseri Malatya kara yolu üzerinde, bir benzin istasyonuna girer.
Lokantaya oturur ve orada kalabalık toplulukla birlikte bir ufak rakı içer.
Yürüyüş mesafesindeki Bünyan'a gitmek için, lokantadan çıkar.
Ancak dışarısı hem zifiri karanlık hem de korkunç bir kar-tipi fırtınası başlamıştır.
Benzin istasyonuna yaklaşık 300 metre mesafedeki, Bünyan'a dönüş yolu kenarına varır.
Oradan geçen bir arabaya binip,Bünyan'a ulaşma derdindedir.

Fırtına daha da şiddetlenir. Adam bir-kaç adım ötesini bile görememektedir.
Gelip-geçen bir araba da yoktur.
Nihayet karanlıklar içerisinde, hayalet gibi
yavaş yavaş yaklaşan bir arabanın iki farını fark eder.

Arabanın, tam önünde yavaşlamasıyla birlikte hemen arka kapıyı açar ve arabaya biner.
Kapıyı kapatır, araba yeniden hareket eder.
İçeridekilere merhaba demek ister.
Ama o da ne? Arabada kimse olmadığı gibi, direksiyonda da kimse yok.
Birden paniğe kapılır.
Korkuyla, hemen arabadan atlayıp, oradan
koşarak uzaklaşmak ister ama hem araba hızlanmış, hem de korku ile dizleri bağlanmış,
hareket edemez hale gelmiştir.

Araba keskin bir viraja doğru yaklaşır.
Adam dua etmeye baslar. Tüm günahları için tövbe eder.
Arabayı durdurması için Allaha yalvarır.
Tam bu esnada, pencereden bir el uzanır ve direksiyonu
kıvırarak sert virajdan arabanın doğru yola dönmesini sağlar.
Her tehlikeli dönemece yaklaştıkça, Allah'a yalvarış ve yakarışı artar ve
her seferinde de bir el dışarıdan uzanıp, direksiyonu çevirir. :18::18:

Sonunda kendisini biraz toparlar, ayaklarını kımıldatır.
"Ya Allah koru beni..." deyip, kapıyı açmasıyla birlikte, kendisini arabadan dışarı fırlatır.
Birkaç takla attıktan sonra, şarampolde kendisine gelir.
Defalarca üç İhlas bir Elham okuyarak, Bünyan'a yürüyerek ulaşır ve bir kahvehaneye girer.

Üstübaşı ıslak ve şok haldedir.

Kendisini tanıyanlar hemen sobanın başına alırlar.
Eline bir çay verirler.

Bir müddet sonra kendisine gelip, sesi titreyerek,
başına gelen doğa üstü ve korkunç olayı anlatır.

Olayı dinleyenler inanmak istemeseler de, anlatan kişinin
aklı başında ve toplumsal sorumluluk taşıyan bir pozisyonda olduğunu
bildiklerinden, herkeste derin bir sessizlik oluşur.

Yaklaşık yarım saat sonra, aynı kahvehaneye Koyunabdal
Köyü'nden iki kişi girer.

Bir masaya oturur ve iki bardak çay söylerler.

Bu arada, gelenlerden birisi, diğerine şunları söyler:

Ahmet abiiiiii... baksana, şu sobanın başında oturan geri zekalı bizim araba yolda kalınca, biz arabayı iterken, arabaya binip
sonrada arabadan kendini atan öküz değil mi?

:84::104::103::118::118::119::124::125: topik artık boş sıkıntıdan at koşturuyom bende neyse ben kaçdım hadi çuuuvvv

enee bilsem gelceğini bakardım arada yaa :26: yalnız bıyakmayım bu akşam beni kocişte nöbetçi zaten

:26: yeni gördüm yorumunu sıkıldın mı çokkk
sınavlarım bugün bitti fazla giremiyorum kaç gündür artık rahatım 1 ay çok şükür iyi de geçti bugünkü inşAllah sonuçlarda iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…