bu kadarına da pess yani Allah korusun hepimizi
belirti olursa hemen gel buraya yaz sonra doktora git merak ederiz sonra
şaka bir yana Allah korusun ya beklediğin ve hazır olduğunda kısmet olsun inşAllah
ay inşallah vaktinde zamanında gelir yaa mart annelerinde 30. haftada doğuran oldu neyseki ilerdeymiş bebek 32 haftalıkmış :26: bebek küvezde falan kalıyo kıyamam ona yaa :26::26: bende ço şükür 32.haftama girdim bugün ama çok erken tabi genede :26: hee o telaşeden düşünebilirdim bende du bi kızlara haber veriim diye
evet yaa allah korusun bizleri sevdiklerimizi kadın ucuz kurtulmuş gene vallaaa :18::26:
bencede
küvezdeki bebişlere çok üzülüyorum ya küçücük bedenleriyle hayatta kalmaya çalışıyorlarAllah kimsenin başına vermesin
olsun sen hafiften başladı mı sancın gel yaz ki ona göre ziyarete gelelim seni, bebişi görmeye
beklerizevet yaa zaten minnacık doğuyolar ööylece küvezde yatıyolar anne sütü alamayınca daha bi zayıflıyolar :26: bide doğuruyon tam kavuşcan yavruna ama gene ayrı kalıyon dokunamıyon bile ööyle uzaktan izleyebiliyon anca çok zor bi durum olsa gerek :26::26:
Bugun niye kimsecikler yok burda bengi kuzusu bilem gelmiyo artikin
beklerizevet yaa zaten minnacık doğuyolar ööylece küvezde yatıyolar anne sütü alamayınca daha bi zayıflıyolar :26: bide doğuruyon tam kavuşcan yavruna ama gene ayrı kalıyon dokunamıyon bile ööyle uzaktan izleyebiliyon anca çok zor bi durum olsa gerek :26::26:
Ula düdük bengi detaylıya gircem pazartesi dedim sormadın hiç
nasıl geçti mervişkom,bişi de yazmamışsın :44:
benn geldim
enee bilsem gelceğini bakardım arada yaa :26: yalnız bıyakmayım bu akşam beni kocişte nöbetçi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?