gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

:26: yeni gördüm yorumunu sıkıldın mı çokkk
sınavlarım bugün bitti fazla giremiyorum kaç gündür artık rahatım 1 ay çok şükür iyi de geçti bugünkü inşAllah sonuçlarda iyi olur

oh iyi bari sahalarda görebilicez demekki artıkın senide evet yaa çok sıkıldım yalnız kaldım sorma ayakkabıda hiç fena dil modeli çok güzelmiş ama ben deri sevmiyom pek :26:

oh iyi bari sahalarda görebilicez demekki artıkın senide evet yaa çok sıkıldım yalnız kaldım sorma ayakkabıda hiç fena dil modeli çok güzelmiş ama ben deri sevmiyom pek :26:

bende deri seviyorum
ayy merak ettim bende seni Allah korusun kaç gündür yoksun aklıma kötü kötü şeyler geldi bir an :18: :18:

bende deri seviyorum
ayy merak ettim bende seni Allah korusun kaç gündür yoksun aklıma kötü kötü şeyler geldi bir an :18: :18:

Benmi yokum kız bi ben vardımki burdaa geldim gittim gelen giden yoktu maalesef :26: kız allah korusun bişiim yok neyseki turp gibiyim maaşallah

pek bir dertlisin sanki :44: seni de merak ettim sen nerelerdesin

kuzum 2 gün önce aşı olmuş oda ben gibi ilk aşısını zor atlatıyo olan o kötü bişisi yok neyseki bende ilk tetenozumu baya zor atlattıydım 4 gün neler çektim 2.rahat geçti neyseki 2 güne bişisi kalmaz onunda az önce konuştuk bizde mervişle ordan biliyom

Benmi yokum kız bi ben vardımki burdaa geldim gittim gelen giden yoktu maalesef :26: kız allah korusun bişiim yok neyseki turp gibiyim maaşallah

o zaman Allah nazarlardan korusun maşallah diyeyim bende ne bilim pek görmedim sanki ondan öyle dedim demek ben sınavlardan kafayı yemişim

ayy inanmıyorum :18: geçmiş olsun aşı demek bile yeterli kötü olmaya zaten

tetenozda ağır bi aşı canım ve toplam 5 doz yapılıyo biz kadınlara loğusalıktan sonra 3.yüde olcaz daha :26: amin canım allahım hepimizi korusun çoğu kişiye göre baya rahat geçirdim genede bi çoğuna göre rahat geçiyo sayılır gene neyseki inşallah hep böyle gider bide kolay bi normal doğum yaptımmı daha ne isterimkii gerçi doğumun nede kolayı olur ya :26::26:

5 doz :18::18:
ben hiç hatırlamıyorum ama teyzemde aşı olayını yarın arayıp sorucam merak ettim:44:
normal doğum yapan aileden tek teyzem var herkes kolaya kaçmış teyzem 2 doğumunu da normal yaptı gayet rahat olduğunu söylüyordu ama tabii kişiye göre değişir sanırım bu

hmm millet sezeryanmı olmuş artık keyfi sezeryan kalktı ama neyseki iyide oldu sor bakalım nasıl geçmiş doğumları bende normal istiyom kısmetse

hmm millet sezeryanmı olmuş artık keyfi sezeryan kalktı ama neyseki iyide oldu sor bakalım nasıl geçmiş doğumları bende normal istiyom kısmetse

gayet rahat geçmişti ikisi de ben hep yanında olduğum için biliyorum zaten kendisi özellikle istedi normal doğumu bundan 8 sene önce ilk doğumunda sezeryana alıcaklardı hatta riskliydi normal doğum yinede istemedi ve normal yaptı

hıı en iyisini yapmış yaa en sağlıklısı vallaa bakalım ne diycek doktorum 2 hafta sonra gidicem bende ankaraya kocişle 4 gün sonra döncek kociş memlekete gçcez bizde annemlerle bakalım ne diycek doktorum :26:

hadi hayırlısı inşallah herşey istediğiniz gibi olur da bebişinizi mutlulukla büyütürsünüz

hadi hayırlısı inşallah herşey istediğiniz gibi olur da bebişinizi mutlulukla büyütürsünüz

Amin canım darısı tüm isteyenlere.. baştada sev bebeğime versin iiinşallaah ay mervişle bi doğuraydık şunları rahatlıycaz vallaa stresi gitcek en azından :26::26:

Amin canım darısı tüm isteyenlere.. baştada sev bebeğime versin iiinşallaah ay mervişle bi doğuraydık şunları rahatlıycaz vallaa stresi gitcek en azından :26::26:

aminnn inşAllah tweetye de nasip eylesin Allahım o da çok istiyo kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…