aminnn inşAllahtweetye de nasip eylesin Allahım o da çok istiyo kıyamam
aa odamı istiyoduudidimiydi acaba bana yaa unutmuş olabilirim unutkan olmaya başladım bu aralar uyku düzensizliğinden heralden:26: ay allahım inşallah tez zamanda onada nasip eder
aminnnn evet o da istiyo dua et senin duaların daha geçerlidir Allah kabul eder inşAllah
ben çıkıyorum görüşürüz saat bayağı geç oldu Allah rahatlık versin iyi geceler
Amin canım darısı tüm isteyenlere..baştada sev bebeğime versin iiinşallaah ay mervişle bi doğuraydık şunları rahatlıycaz vallaa stresi gitcek en azından :26::26:
ay gelemiyomuş sev bebek uyku engeline takılmış yorulmuş bugün baya tüh yaa iki lafın blini kırcaadık ne güzel :26:
Bu seferde ben geldim kimse yok
Hee ya bi turlu gozomu acip gelemdim cok uykum vardi
Ay cok saol kuzum rabbim seninde saglikla kucagina almayi nasip etsin canim
Akşama yemek yememişmiydin?bengişşşş
şurup kullansana miden için iyi geliyo
şuyupmuu ne şuyubuuu şuyubum yokkii:26: yaa acıkmıştım akşam kociş cips almıştı otuydum onu yedim yemeğe kaday sonyada o tıkadı yimek pek yiyemediydim yaa muzla aymut yedim genede kesmedi ne yisemki sütümümü içsem o iyi geliy miğdeme :26:
hıı şurupla falan uğraşamam kuzum geyek yok bence süt ekmek kıyakey patates falan iyi geliyo genelde sütle saralle ekmek yemeyi düşünüyom oğluşun spor zamanı geldi benceRennie diye bi şurup var canım çok rahatlatıyor valla
Cips kolamııııı
ya peynir ekmek atıştır hehe
bu ayada sankim benim kaynım aytık yavaş yavaş aşşaa iniyooo bugün fayk ettim:18: eyken diilmi yaa son ay inmesi geyekmezmii daha 33 pazartesi yeni olcam been
Bilmemki doktoruna sor canım yaa bidahaki randevun ne zaman ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?