gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

ay gelemiyomuş sev bebek uyku engeline takılmış yorulmuş bugün baya tüh yaa iki lafın blini kırcaadık ne güzel :26:

aa odamı istiyoduu didimiydi acaba bana yaa unutmuş olabilirim unutkan olmaya başladım bu aralar uyku düzensizliğinden heralden:26: ay allahım inşallah tez zamanda onada nasip eder

aminnnn evet o da istiyo dua et senin duaların daha geçerlidir Allah kabul eder inşAllah

ben çıkıyorum görüşürüz saat bayağı geç oldu Allah rahatlık versin iyi geceler

Akşama yemek yememişmiydin?bengişşşş
şurup kullansana miden için iyi geliyo

Akşama yemek yememişmiydin?bengişşşş
şurup kullansana miden için iyi geliyo

şuyupmuu ne şuyubuuu şuyubum yokkii :26: yaa acıkmıştım akşam kociş cips almıştı otuydum onu yedim yemeğe kaday sonyada o tıkadı yimek pek yiyemediydim yaa muzla aymut yedim genede kesmedi ne yisemki sütümümü içsem o iyi geliy miğdeme :26:

Rennie diye bi şurup var canım çok rahatlatıyor valla

Cips kolamııııı
ya peynir ekmek atıştır hehe

bu ayada sankim benim kaynım aytık yavaş yavaş aşşaa iniyooo bugün fayk ettim :18: eyken diilmi yaa son ay inmesi geyekmezmii daha 33 pazartesi yeni olcam been

Rennie diye bi şurup var canım çok rahatlatıyor valla
hıı şurupla falan uğraşamam kuzum geyek yok bence süt ekmek kıyakey patates falan iyi geliyo genelde sütle saralle ekmek yemeyi düşünüyom oğluşun spor zamanı geldi bence çok hareketsizdi bugün

Cips kolamııııı
ya peynir ekmek atıştır hehe

kolayı neyenden uyduruyon acabaaa ben kola içmem biykeyee noymaldede içmezdim pek hamiş kaldım kalalı öle asitli bişii ağzıma bilem sürmedim o çok zayaylı arada bi cips yerim bitek oluy okadayda

bu ayada sankim benim kaynım aytık yavaş yavaş aşşaa iniyooo bugün fayk ettim :18: eyken diilmi yaa son ay inmesi geyekmezmii daha 33 pazartesi yeni olcam been

Bilmemki doktoruna sor canım yaa bidahaki randevun ne zaman ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…