gelen gelsin gelmeyenin cani cacık ister :D

Kaçma sohbet edeim dün eşin neden o kadar gecikmiş aldınmı ifadesini civcivimi burda merakta bırakmak neymiş sorsaydın

kirk yilda bir cikiyor takilmis oyle guvenirim ben ona

elimin icine kadar catlamis ellerim ya havalar soguyunca benim ellerde mahvoluyor romatizma gibi hani soguk havalarda azar ya buda egzama sanirim

kirk yilda bir cikiyor takilmis oyle guvenirim ben ona

elimin icine kadar catlamis ellerim ya havalar soguyunca benim ellerde mahvoluyor romatizma gibi hani soguk havalarda azar ya buda egzama sanirim

Anladım benimkide çıkıyor kırkyılın başı öyle bende güveniyorum o yüzden sorun olmuyor ben takılıyorum sana öyle
Neden o kadar çok çatlıyor krem fayda etmiyormu.
Bu arada gördüm sende yemek topiklerini geziyordun bende dolanıyorum karnım acıktı yine gece oldu yaaa

acikcasi bende aciktim gozlerimi doyuruyorum gezerek
krem fayda etmiyor ya cesit cesit kullaniyorum eller mecbur suya degiyor yine ayni

acikcasi bende aciktim gozlerimi doyuruyorum gezerek
krem fayda etmiyor ya cesit cesit kullaniyorum eller mecbur suya degiyor yine ayni

Benimde mutfağa girip çeşit çeşit yemekler yapasım geliyor gece olunca
Bende gözlerimi doyuruyorum çok hoşuma gidiyor yemek topiklerini dolanmak

yemek pişiremiyorum midem bulanıyor diye eve alışveriş yapmıyoruz sadece kahvaltılık alıyoruz onlarıda ben yiemiyorum sadece meyve ve zeytin yiyebiliyorum bakma öyle bakıp ciğerci kedisi gibi yalanıyorum işteAma pişince yiyemiyorumki.

Twetim severmisin bilmiyorum ama fırına ekmekleri dilimleyip dizip üzerlerinede kafana göre bişiler koyup fırınlasan güzel olur.
Bazısına beyaz peynir maydanoz bazısına domates salam kaşar evde ne varsa

Bak böyleee

tessekurler canim bakim biseyler yiyim ALLAH NE verdiye simdi bunlarla ugrasmiyim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…