- 25 Temmuz 2013
- 13.200
- 53.799
- 798
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Ya desenize şuna sen de iyi sevişemiyorsun diye ben de başkalarıyla sevişeceğim mecburen diye. Libidosuna bidon girsin.Kardeşimden ulaştı bana. Yalnizmis, tek derdi benimle evlenmek mis başka hiçbir isteği yokmus. Yalnız olduğu için yazmış onlarla sadece cinselli düşünmüş. Libidosu yüksekmiş, ben ona uzak davraniyormusum. Mesafeliymisim. Onunla düzenli olarak sevissem böyle şeyler olmazmış.
Neden evlenme teklifi ettin o zaman bu kadar şikayetçiysen dedim, her şeye raziymis bana tapıyormus.
Puuu diye suratına tükürmelik açıklama tam. Aptal herif.Kardeşimden ulaştı bana. Yalnizmis, tek derdi benimle evlenmek mis başka hiçbir isteği yokmus. Yalnız olduğu için yazmış onlarla sadece cinselli düşünmüş. Libidosu yüksekmiş, ben ona uzak davraniyormusum. Mesafeliymisim. Onunla düzenli olarak sevissem böyle şeyler olmazmış.
Neden evlenme teklifi ettin o zaman bu kadar şikayetçiysen dedim, her şeye raziymis bana tapıyormus.
Yalnız öyle böyle değil çok aşağılık bir adammış. Bir de sizi suçlamış cinsellik üzerinden. Allahın sevdiği kulusunuz cidden, bu yüzünü evliliğin ilk aylarında görüp çok büyük hayal kırıklığı da yaşayabilirdiniz. Lütfen kendinizi hırpalamayın, 6 ay - 1 yıl sürer belki acısı ama mutlaka geçecekKardeşimden ulaştı bana. Yalnizmis, tek derdi benimle evlenmek mis başka hiçbir isteği yokmus. Yalnız olduğu için yazmış onlarla sadece cinselli düşünmüş. Libidosu yüksekmiş, ben ona uzak davraniyormusum. Mesafeliymisim. Onunla düzenli olarak sevissem böyle şeyler olmazmış.
Gözü dışarıda olmayan adam arıyorsanız LOL bağımlısı erkek bulun. Oyundan başka birşey düşünmüyorlarAldatmayan erkek var mı acaba ya, son zamanlar da etrafımda da çok duyuyorum.
Bir de erkeklerin yoğun olduğu sektörde çalışıyorum, çoğunun bir eşi bir de sevgilisi var..
Lolcüyü de dışarı çıkartıp sosyalleştirmek zor oluyor. Bize tam ortası lazım.Gözü dışarıda olmayan adam arıyorsanız LOL bağımlısı erkek bulun. Oyundan başka birşey düşünmüyorlarBizzat yaşanmıştır efenimm
çok üzüldümm ceylinimmmm.yıllardır hanımefendiliğiyle duruşuyla n sevdiğim üyelerdendin.sen bunların birini bile haketmedin.seni suçlamaya çalışmış bir de.lütfen kanma.işden izin alabilirsen 1 hafta kabuğuna çekil .istediğin kadar uyu kafanı boşalt gerekirse ağla .ama sonunda silinecek gidecek .hangi acı bitmedi ki bu bitmesin?geçecek kuzum geçecekkk.Teşekkür ederim yorumlarınız için. Annemle konuştum. Açık açık her şeyi anlatamadım aldatmış dedim sadece. Kuaför randevusunu iptal ettim. Öyle bomboş bir şekilde duvara bakıyorum. Kargom geldi, kahve fincanı almıştım kalabalık olur evdekiler yetmez diye :) ne ara oldu ona şaşırıyorum. Aklım almıyor
ceylinim sitede tanıdığım en mert kadınlardan biridir.aldatılmasını kabullenmez merak etmeyin.Umarım bu siz değilsinizdir
Gözü dışarıda olmayan adam arıyorsanız LOL bağımlısı erkek bulun. Oyundan başka birşey düşünmüyorlarBizzat yaşanmıştır efenimm
Teşekkür ederim yorumlarınız için. Annemle konuştum. Açık açık her şeyi anlatamadım aldatmış dedim sadece. Kuaför randevusunu iptal ettim. Öyle bomboş bir şekilde duvara bakıyorum. Kargom geldi, kahve fincanı almıştım kalabalık olur evdekiler yetmez diye :) ne ara oldu ona şaşırıyorum. Aklım almıyor
Teşekkür ederim. Öyle yapacağım yataktan çıkamadim zaten dünden beri. İnşallah geçerçok üzüldümm ceylinimmmm.yıllardır hanımefendiliğiyle duruşuyla n sevdiğim üyelerdendin.sen bunların birini bile haketmedin.seni suçlamaya çalışmış bir de.lütfen kanma.işden izin alabilirsen 1 hafta kabuğuna çekil .istediğin kadar uyu kafanı boşalt gerekirse ağla .ama sonunda silinecek gidecek .hangi acı bitmedi ki bu bitmesin?geçecek kuzum geçecekkk.
Teşekkür ederim. Umarım bı nebze de olsa da hafifler içimdeki acı.21 günde alışkanlıkların bittiği söylenir ;
21 gün sonra her şeye alışacaksınız diyeceğim ama alışamayacaksınız. 21 günde çat diye bitmeyecek ama şuna eminim zor bir süreç olacak. Ama bir gün içinizin acımadığını göreceksiniz. Evlilik teklifinde bu kadar güzel sevinen bir kalp ayrılıkta neler yaşar tahmin dahi edemiyorum.
Size abi tavsiyesi ; asla ayrıl veya birlikte ol diyemem tek söyleyeceğim dik duruşunuza devam edin.
Dün o kızlara verdiği numarasından ulaştı bana :)Bu arkadasim
Yapti seysini anlamiyorum ben..
Yani sevgilinin sessiz kalmasida bir
Isaret bence…bence ayril
Şimdi yalvarıyor ama siz yüz vermedikçe çirkefleşip hakaret, küfür, tehdit her türlü iğrençliği yapacak. İntihar edermiş peh sizin için intihar edecek adam asla aldatmazdı. Aşağılık herif hiç utanması da yok.Dün o kızlara verdiği numarasından ulaştı bana :)
Ne istersem yaparmış alkolü birak de bırakayım 5 vakit namaza başla de başlayayım yeter ki beni bırakma sensiz yapamam... Ağlayarak videolar çekmiş onları gönderiyor. Sen başkasıyla olursan ölürüm kendimi öldürürüm, intihar ederim. Sadece çorba icmisler gece ben alkol aldım o almadı zaten, evime de gelmedi hiç. Ben evime almam kimseyi diyor, davet etmesi yatağı atması hadi gel demesi bunlar hiçbir şey ifade etmiyormus sonuç olarak gelmemiş. Gelse haklıymışım ama gelmemiş. Bu numarasını da engelledim.
Zeytinyağı bile bu kadar üste çıkmadıUnutmuşum, benim hobilerimi paylaştığım bir Instagram hesabım var. Herkes bilir zaten, kişisel hesabımda paylaşmak yerine orada paylaşırım, onunla kendine açtığı hesabı bir tuttu. Seninde iki hesabın var ne olmuş sanki diyor.
yaparken pişman olmuyorlarda gerçekten yakalanınca nasıl bu kadar yalanı sıralayabiliyorlar anlayamıyorum.Dün o kızlara verdiği numarasından ulaştı bana :)
Ne istersem yaparmış alkolü birak de bırakayım 5 vakit namaza başla de başlayayım yeter ki beni bırakma sensiz yapamam... Ağlayarak videolar çekmiş onları gönderiyor. Sen başkasıyla olursan ölürüm kendimi öldürürüm, intihar ederim. Sadece çorba icmisler gece ben alkol aldım o almadı zaten, evime de gelmedi hiç. Ben evime almam kimseyi diyor, davet etmesi yatağı atması hadi gel demesi bunlar hiçbir şey ifade etmiyormus sonuç olarak gelmemiş. Gelse haklıymışım ama gelmemiş. Bu numarasını da engelledim.
Kardeşimden ulaştı bana. Yalnizmis, tek derdi benimle evlenmek mis başka hiçbir isteği yokmus. Yalnız olduğu için yazmış onlarla sadece cinselli düşünmüş. Libidosu yüksekmiş, ben ona uzak davraniyormusum. Mesafeliymisim. Onunla düzenli olarak sevissem böyle şeyler olmazmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?